İnşallah hepinizin hem görüşmeniz hamde tedavilerinz hayırlı olsun

Ben ilk görüşmeye giderken eşim sorunlu her halde dedim,lazım olursa mix tedaviyede razıydık(yani yarı bizim yarı hazır embriyo)
Ama eşimin örneğinden 6 kaliteli blast oluştu ve hem embriyologlar hem doktor eşimin hiç bir sorunu olmadığını söylediler

a68 canım inşallah bugünkü koruyucu aile görüşmen güzel geçer.neticeyi yaz mutlaka.teyzemin çocuğu olmadı.Sonra bağırsakları düğümlendi, vücudunun dışına alındı sonra tekrar içeri alındı.Yani karnının içi çarşamba pazarına döndü.evlatlık aldı.Ve sonra iki tane aslan gibi sarışın mavi gözlü çocuğu oldu.Hemde umudunu kesmişken ve tedavi falan olmazken.Doktorlar çocuğun olmaz demişti.Şimdi evlatlık aldığı kızıda evlendi, çocukları var büyük oğluda evlendi çocuğu var.İnş daha güzelini sen yaşarsın canım

S smyrna_45 canım benim asla pes etme, negatif düşünme imkanın varsa hemen tedavine başla.Nice umudunu yitirenler anne oldu eminim sende olursun daha yaşın genç, hem bu tdavilerde menapoz aslında iyi bişey çünkü zaten tedavi sürecinde kadınları geçici menapoza sokuyorlar.Bu durumu artıya çevir.Sende güçlü bir kadınsın.Anne omak için uğraşan çabalayan hiç bir kadın güçsüz değildir.Cefası çekilmeden sefası sürülmez.Buda bizim sınavımız.Sende seviliyorsun kuzum.

CANIM TEDAVİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR EN KISA SÜREDE BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUN

Sibracığım havaalanında seni ayakta görmeye hiç tahammülüm yoktu hep otur istiyordum çok güzel insanlarsınız yavrularınızın talihi de sizin kadar güzel olsun İnşallah ben de mutlu haberler verebilirim size

CANIM TATİL İÇİN GİDİYOR GİBİ YAPIP BEBEKLERLE DÖNEMİYORMUSUNUZ.YADA NEREDEYSEN AİLE YANINA GELİP BURADAN İSTEDİĞİN YERE UÇ TEDAVİNİ OL.HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.DURMAK YOK YOLA DEVAM

BAK CANIM SANA ŞANSIN DÜŞÜK DEMİŞLER BANA İMKANSIZ DEDİLER.TAKVİYELERE HEMEN BAŞLA YÜKSEK MG'LI Q10 AL .HÜCRE YENİLEYİCİDİR.VE YUMRUTALARI BÜYÜTÜR.BİRDE BALIK YAĞI AL.BEN OCEAN PLUS KULLANIYORUM.İÇERİĞİ DAHA ZENGİN.FOLİK ASİDE BAŞLA.GEBELİK İSTEYEN DÜŞÜNEN HERKES BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI.ALLAH RAST GETİRSİN.YAŞ BİZDEDE SORUN OLSUN 60 YAŞINDA ANNE OLANLARDAN NEYİMİZ EKSİK.HEM BİR DAHA DİNCİZ.

harikasın yaa muhteşem rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin sizden aldığımız gebelik haberleri bizi çok fazla heyecanlandırıyor

Çok teşekkür ederim, inşallah senin de mutlu güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…