İnşallah hepinizin hem görüşmeniz hamde tedavilerinz hayırlı olsunBizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsin
Ben ilk görüşmeye giderken eşim sorunlu her halde dedim,lazım olursa mix tedaviyede razıydık(yani yarı bizim yarı hazır embriyo)şöyle bi hikayenize göz gezdirdim.cok cok benzer durumlarimiz.bizimde sorunumuz kaliteli embrio olusturamamak.birsürü yumurta toplaniyor,spermde hic sorun yok,dölleniyor imsi yle(ki birkere serbets atış yaptilar,birtanesi döllendi) ama 5. gune ulaşmiyor
sizden tek farkim bizim 3. gunde de düsük kalitede embriyomuz oluyordu.ve 2. tup bebek icin baska bir doktora gittigimizde adam direk donasyon demisti.cok kizmistik,daha ikigun once git normal cocugun olur dien adam die tabii.buarada cok cook iyi bir doktordur.yani adam harbiii bildibiz ustune bosuna maddi manevi yiprandik.tabii o zmn sarti oydu.insan bukdar sperm yumurta fln varken kabuletmkte zorlaniyor.ve o dr demisti ki; bir embriyonun kalitesini %90 yumurta belirler diye.yanildigini düşünmüyorum.cunku biliyorsun ki insanlar 1 tane spermden aa kalute embrioeldeedip gebe kaliyor.tabii en dogru karari kievdeki dr vericektir.umarim hakkimizda herseyin hayirlisi guzeli olur,bol sans
Kızzz sibram sen yinemi uyumadınİnşaallah, zumromcumminşallah sırayla seninle birlikte güzel haberler vereceğiz
Tamam hatirlatcam canim vallahihiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlariki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir
Sen her halde doğurana kadar uyumuycanEveeett, uyku tutmadııı yineee
Ay canim inşSeninde transferin başarıyla bitsin inşallah hamileler karvanına katılasın
Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşaallahPersembe günü inş
Saolasn cnm insHayırlı olsun tedaviniz
CANIM TEDAVİNİN BAŞLAMASINA ÇOK SEVİNDİM İNŞ HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR EN KISA SÜREDE BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUNBilmiyorumbki ben 30unda gelmesem yetismeyecekti. Zaten geldigim gün saat ogleden sonra 3 olmustu testti bilmem neydi odadan cikarmadılar. Dün hastaneye gidip çatlatma ignesi oldum. Ama artık tecrübeliyim. Kendi protokolümü bile yürütürüm gibi geliyor bi dahakine
Sibracığım havaalanında seni ayakta görmeye hiç tahammülüm yoktu hep otur istiyordumÇok çoook teşekkür ederim, M muphem_ cimm Canımm kardeşimmAminn amin aminn inşaallah hayırlı evlatlar olur
Elbette çok sevindiğini biliyorum
İlk şiddetli kasık ağrılarım biliyorsun havalimanında beklerken işlemler sırasında tutmuştuSevgili eşin &sen ilginizle bana kendimi öyle güzel özel hissettirmiştiniz ki ilk defa hamileymişim gibiydim tekrar teşekkür ediyorum size
İnanıyorum, en kısa zamanda sizin de güzel müjdeli haberlerinizi alacağız ve hep birlikte bayram edeceğiz
CANIM TATİL İÇİN GİDİYOR GİBİ YAPIP BEBEKLERLE DÖNEMİYORMUSUNUZ.YADA NEREDEYSEN AİLE YANINA GELİP BURADAN İSTEDİĞİN YERE UÇ TEDAVİNİ OL.HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR.DURMAK YOK YOLA DEVAMMerhaba! Allah şifa versin insallah olur hiç gerek kalmaz merak ettiğim yumurta donasyonunu hangı doktor önerdi ve nerede yaptırcaksınız bende Avrupa’da yasıyorum benimde tekrarlayan dusuklerım var doktor banada yumurta donasyonuyla dene bide dedi fakat bu ülkenin vatandaşı olmadığım için orada işlemler farklı işliyor ve uzun zaman alıyor mahkemeye kadar çıkmamız gerekiyormuş
BAK CANIM SANA ŞANSIN DÜŞÜK DEMİŞLER BANA İMKANSIZ DEDİLER.TAKVİYELERE HEMEN BAŞLA YÜKSEK MG'LI Q10 AL .HÜCRE YENİLEYİCİDİR.VE YUMRUTALARI BÜYÜTÜR.BİRDE BALIK YAĞI AL.BEN OCEAN PLUS KULLANIYORUM.İÇERİĞİ DAHA ZENGİN.FOLİK ASİDE BAŞLA.GEBELİK İSTEYEN DÜŞÜNEN HERKES BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI.ALLAH RAST GETİRSİN.YAŞ BİZDEDE SORUN OLSUN 60 YAŞINDA ANNE OLANLARDAN NEYİMİZ EKSİK.HEM BİR DAHA DİNCİZ.İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyimgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim
şöyle ki anne olmayı çok istiyorum.
3 yıldır istiyorum ama olmuyor.yumurta rezervim çok azmis ve yaş sorunum var.
suan hiç bir tedavi görmüyorum.
Çünkü umudum yok en son gittiğim doktor şansımin çok düşük olduğunu söyledi.
Açıkçası şuan reglimin ikinci günü.
Takviye vitamin kullasammi diye düşünüyorum.
harikasın yaa muhteşem rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin sizden aldığımız gebelik haberleri bizi çok fazla heyecanlandırıyorMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii
Çok teşekkür ederim, inşallah senin de mutlu güzel haberlerini alacağızSibracığım havaalanında seni ayakta görmeye hiç tahammülüm yoktu hep otur istiyordumçok güzel insanlarsınız yavrularınızın talihi de sizin kadar güzel olsun İnşallah ben de mutlu haberler verebilirim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?