Bu dediğimi yap gittiğim yoldan gitme demek oluyor canım. S sibra631 sonucuna çok sevindim canım .Şimdiden tebrik ederim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Ayyy evett yaaa bu Z Zaza74 var yaaa buuu Zazaa aynen dediğin gibi yapıyor, Zirkacıımm çok doğru bir tepit
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah
Darısı sana olsun Arkadaşımm, sizlerin de güzel haberlerini en kısa zamanda alacağız inşallah

HAYATIM BİR SÜRÜ HORMON ALIYORSUN HAZIRLIK AŞAMASINDA BIRAKTA İLAÇLARDAN HORMONLARDAN DOLAYI BÖYLE GELGİTLER OLSUNÇHEPSİ NORMAL.DİKKATİNİ DAIT SEVİNECEĞİN ŞEYLER YAP.BİZE STRES YASAKKKKKKKKK
Haklısınız. Artık bu şekilde olması gerekiyormus diye biraz sakinleştim

inşallah canım uğur getirsin görüşme çok güzel geçti cuma günü kağıtları imzalayıp eşleştirme beklenecek bu arada Eylül gibi gidip geleceğim inşallah hamile kalırım Rabbim herkese nasip etsin burada çocuklardan konuşmayı

Kızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorum Cumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ne icin hangi marka alım pis gaza geldim sparis vereyim hemen

Kızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorum Cumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
Kötü değil. Yaşın kaç. Yaş faktörü yoksa hamile kalınacak bir değer gayet

Hemen başlarsan gayet mümkün olabilir. Hayırlı olsun canım
Ya aslında ilk denememde tutmuştu kalp atışını alamadık diye kürtaj oldum. Sonra iki kere başka bir yerde raporlu yaptırdım ama negatif oldu ikiside. Sonradan hastanenin laboratuvarı ve embriyologları için bir sürü şey duydum. Artık benim şansıma mı yoksa yumurta kalitesizliğinden mi bilmiyorum. Ama tedavi olup benim gibi negatif alan 4 kişiyi biliyorum ordan.

Yolun açık olsun güzel kardeşim

Sizin sayenizde sizlerin enerjisiyle bugün buradayım ve umut doluyum inşallah buradaki bütün koca yüreklilerin kucaklarıni Allah'ım tez zamanda doldursun. Sağlıkla sende kucağına al
Zumron kuzum yolculuk nasıl geçti meleğim
Doktorla ne zaman görüşücen
Bizi haberdar et

Ağustos transfer listesi şişiyor kızlar apartta kalalım hem yemek yapar beraber de yer içeriz ne dersiniz? ben bu defa kiev 365 istemicem.
Z Zaza74 apart nasıldı canım, kaç katlı, kiev 365 gibi bahçeli mi?
Apartı beğenmedim kuzum
Bizi 1-2 gün sonra otele yerleştirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…