Listeyi nerden görebilirzkızlar listemizi güncelledim.İnceleyin eksiği yanlışı olan varsa düzeltelim.
Ayyy evett yaaa bu Z Zaza74 var yaaa buuu Zazaa aynen dediğin gibi yapıyor, Zirkacıımm
Haklısınız. Artık bu şekilde olması gerekiyormus diye biraz sakinleştimHAYATIM BİR SÜRÜ HORMON ALIYORSUN HAZIRLIK AŞAMASINDA BIRAKTA İLAÇLARDAN HORMONLARDAN DOLAYI BÖYLE GELGİTLER OLSUNÇHEPSİ NORMAL.DİKKATİNİ DAIT SEVİNECEĞİN ŞEYLER YAP.BİZE STRES YASAKKKKKKKKK
inşallah canım uğur getirsin görüşme çok güzel geçti cuma günü kağıtları imzalayıp eşleştirme beklenecek bu arada Eylül gibi gidip geleceğim inşallah hamile kalırım Rabbim herkese nasip etsin burada çocuklardan konuşmayıa68 canım inşallah bugünkü koruyucu aile görüşmen güzel geçer.neticeyi yaz mutlaka.teyzemin çocuğu olmadı.Sonra bağırsakları düğümlendi, vücudunun dışına alındı sonra tekrar içeri alındı.Yani karnının içi çarşamba pazarına döndü.evlatlık aldı.Ve sonra iki tane aslan gibi sarışın mavi gözlü çocuğu oldu.Hemde umudunu kesmişken ve tedavi falan olmazken.Doktorlar çocuğun olmaz demişti.Şimdi evlatlık aldığı kızıda evlendi, çocukları var büyük oğluda evlendi çocuğu var.İnş daha güzelini sen yaşarsın canım
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ne icinBAK CANIM SANA ŞANSIN DÜŞÜK DEMİŞLER BANA İMKANSIZ DEDİLER.TAKVİYELERE HEMEN BAŞLA YÜKSEK MG'LI Q10 AL .HÜCRE YENİLEYİCİDİR.VE YUMRUTALARI BÜYÜTÜR.BİRDE BALIK YAĞI AL.BEN OCEAN PLUS KULLANIYORUM.İÇERİĞİ DAHA ZENGİN.FOLİK ASİDE BAŞLA.GEBELİK İSTEYEN DÜŞÜNEN HERKES BİR AN ÖNCE BAŞLAMALI.ALLAH RAST GETİRSİN.YAŞ BİZDEDE SORUN OLSUN 60 YAŞINDA ANNE OLANLARDAN NEYİMİZ EKSİK.HEM BİR DAHA DİNCİZ.
Kötü değil. Yaşın kaç. Yaş faktörü yoksa hamile kalınacak bir değer gayetKızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorumCumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
39 yaşındayım canımKötü değil. Yaşın kaç. Yaş faktörü yoksa hamile kalınacak bir değer gayet
Ya aslında ilk denememde tutmuştu kalp atışını alamadık diye kürtaj oldum. Sonra iki kere başka bir yerde raporlu yaptırdım ama negatif oldu ikiside. Sonradan hastanenin laboratuvarı ve embriyologları için bir sürü şey duydum. Artık benim şansıma mı yoksa yumurta kalitesizliğinden mi bilmiyorum. Ama tedavi olup benim gibi negatif alan 4 kişiyi biliyorum ordan.Hemen başlarsan gayet mümkün olabilir. Hayırlı olsun canım
Zirka canımsın çok teşekkür ederim transferim oldu dün saat 14 te bhcg 17 temmuz17 temmuz M Mutluyasam için Beta HCG günümü?
Amin insalahhh zirkacimmmm
Yolun açık olsun güzel kardeşimBunu benim gibi pcr testinden korkanlaar için yazma gereği hissettim inanın sabaha kadar uyumadım inanılmaz iğne fobisi olan bir insanken bu tedavilerle korkumla yüzleşmiştim şimdi de bu durum çıktı gittik eşimle sadece 10 saniye sürdü acı yoktu diyemem ama kan aldırmadan çok daha az hatta acı da değil o huylanma hissi o kadar. İnşallah sonuç da iyi çıkar yarın yolcuyuz kısmetse
Zumron kuzum yolculuk nasıl geçti meleğimSizin sayenizde sizlerin enerjisiyle bugün buradayım ve umut doluyum inşallah buradaki bütün koca yüreklilerin kucaklarıni Allah'ım tez zamanda doldursun. Sağlıkla sende kucağına al
Zirkam ben listeyi göremiyorumkızlar listemizi güncelledim.İnceleyin eksiği yanlışı olan varsa düzeltelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?