Ayyy nasıl ben sormadım sana
Primolutu günde 3 defa içiyorlar

Ellerine sağlık meleğim
Zumron kievde

Peki şimdi kieve biz gece 2 gibi ineceğiz ordan sanırım gelip alacaklar peki kalacağımız yeri onlar mı belirliyor? Orda beklerken nerelere gidebiliriz neler yapabiliriz deneyimli arkadaşlardan biraz bilgi alalım madem çıktık bir yola en azından eğlenceli hale getirelim

Abla cok mutluyum,olacağına emindin zaten güzel haberler böyle devam etsin inşallah

Kızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorum Cumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
Benim bildigim bulent hoca tedavi hemen planlayalim der size:))havuzu da yapistirir yanina da ngs ekler..prp si de eksik olmaz.

Son düzenleme:
hayır canım hormınların iyi fakat asıl önemli olan ultrosanda sntral folikül
Tüp bebek tedavisinde iğneleri yeni vurmaya başlamıştım. Doktoruma dedim yumurtam az rezervim düşük diye. Yumurtan az ama öz dedi. Sonra 2 kere negatif olunca yumurta kalitesizliğin var dedi. Bende anlamadım.

Benim bildigim bulent hoca tedavi hemen planlayalim der size:))havuzu da yapistirir yanina da ngs ekler..prp si de eksik olmaz.
Havuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesef Prp yi der evet bende öyle düşünüyorum.

Havuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesef Prp yi der evet bende öyle düşünüyorum.
canım yumurtan az ise eşinin spermleri de çok önemli kadın doğumcular hep atlarlar sonra da yumurtan kalitesiz hiç şaşmaz benim ni arkadaşımda da yumurta kalitesizliği vardı sadece üç yumurta iki embriyo bir tane oğlu var bi hacamat yapan teyzeye gittiler kadın doktor gibi ikisine de ilaçlar haxamat sülük ondan donra oldu ve 17 yıldan sonra geldi benden sana tavsiye eşine de takviye kullan

Tüp bebek tedavisinde iğneleri yeni vurmaya başlamıştım. Doktoruma dedim yumurtam az rezervim düşük diye. Yumurtan az ama öz dedi. Sonra 2 kere negatif olunca yumurta kalitesizliğin var dedi. Bende anlamadım.
geçen sene bende kendi yumurtamla denedim üç tane üçüncü gün fıstık gibi embriyo kondu negatif sonra kaan aydosa gittik sekreter telefonda diyor ki arayanlara buraya gelmeden veya eşiniz üroloğa gitmeden denemeyin sonra bizim yüzde yetmiş hasarlı sperm benim yumurta donasyonum tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…