Ayyy nasıl ben sormadım sanaSabah dr randevum vardı iyi haber sıvı birikmesi yok bitmiş şükürRahim kalınlığını sorduğumda 3/4 mm henüz adetten yeni çıktığınız için çok ince şimdi başlıycak kalınlaşmaya dedi Andrey e gönderdim usg yi doktorla konuşup geri dönecek Sadece canımı sıkanbugün 2. Kez ne zaman adet oldunuz ne zaman bitti diye sorunca şüphelendim geç olmuşum adet dedi NEDEN çünkü dr bana ilacı günde 1 kez kullan dedi meğer 3 kez kullanıp 10 gün sonra adet olmam gerekiyormuş Bugün demez mi benim eksikliğim kusura bakmayın Bu kadar basit bir hatayı nasıl yapar anlam veremedik bana 1 ay kaybettirdi Neyse sağlık olsun geç olsun temiz olsunn
Narinim bebişlerinden haber varmıBen normal doğursam da ayrılmam. Merak ederim kim ne yaptı iyi mi bebeklerine kavuştu mu
Ellerine sağlık meleğimBu konu başlığı ile erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
Sevgiyle kalın
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ @sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ M Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 6 TEMMUZ a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ S sibra631 BETA HCG TEST 8 TEMMUZ @Ponciknasip TRANSFER KIBRIS 9 TEMMUZ H Hersey mumkun İLK GÖRÜŞME KİEV 10 TEMMUZ S Szr_ İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ @Azsekerli17, Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV TEMMUZ @Eftalios TRANSFER KIBRIS 20 AĞUSTOS @Zumrom ULTRASON AĞUSTOS Zirkaa , @BeyzaNur-, @bir hayalim var @Zumrom @Duruball TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 13 Ağustos @Deniz 5506 Yumurta Toplama Kiev
Canım cok gusel, Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
hayır canım hormınların iyi fakat asıl önemli olan ultrosanda sntral folikülKızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorumCumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
Abla cok mutluyum,olacağına emindin zaten güzel haberler böyle devam etsin inşallahMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii
Benim bildigim bulent hoca tedavi hemen planlayalim der size:))havuzu da yapistirir yanina da ngs ekler..Kızlar adetimin 3. günü tahlil verdim son durumum nedir diye. Amh 0,686 ve fsh da 8 çıkmış. Çok mu kötü durumum bilmiyorumCumartesi gidicem bakalım şu meşhur , tüp bebeğin kitabını yazan dr a
Tüp bebek tedavisinde iğneleri yeni vurmaya başlamıştım. Doktoruma dedim yumurtam az rezervim düşük diye. Yumurtan az ama öz dedi. Sonra 2 kere negatif olunca yumurta kalitesizliğin var dedi. Bende anlamadım.hayır canım hormınların iyi fakat asıl önemli olan ultrosanda sntral folikül
Havuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesefBenim bildigim bulent hoca tedavi hemen planlayalim der size:))havuzu da yapistirir yanina da ngs ekler..prp si de eksik olmaz.
Var 3. Günü atlattı 5ide 2 gün sonra yeniden haber verecekler. Kalitelerini sormadımNarinim bebişlerinden haber varmı
Çok teşekkür ederim, DenizcimmmAbla cok mutluyum,olacağına emindin zaten güzel haberler böyle devam etsin inşallah
Evet ben öyle hesapladım17 temmuz M Mutluyasam için Beta HCG günümü?
Çok teşekkür ederim. AminCanım cok gusel, Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Zirkacım yumurta donasyonu düşünende kullansın mı bir iki ay öncedenQ10 200 mg olan var vitaminler.comda satılıyor istersen solgarda alabilirsin.balık yağının markası Ocean plus.folik asitte bildiğin folik asit
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ @sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ M Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 6 TEMMUZ a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ S sibra631 BETA HCG TEST 8 TEMMUZ @Ponciknasip TRANSFER KIBRIS 9 TEMMUZ H Hersey mumkun İLK GÖRÜŞME KİEV 10 TEMMUZ S Szr_ İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ @Azsekerli17, Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV 17 TEMMUZ M Mutluyasam BETA HCG TEST TEMMUZ @Eftalios TRANSFER KIBRIS 20 AĞUSTOS @Zumrom ULTRASON AĞUSTOS Zirkaa , @BeyzaNur-, @bir hayalim var @Zumrom @Duruball TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 13 Ağustos @Deniz 5506 Yumurta Toplama Kiev
TABİKİ KULLANABİLİR HATTA KADINLI ERKEKLİ HERKES KULLANABİLİR.Zirkacım yumurta donasyonu düşünende kullansın mı bir iki ay önceden
canım yumurtan az ise eşinin spermleri de çok önemli kadın doğumcular hep atlarlar sonra da yumurtan kalitesiz hiç şaşmaz benim ni arkadaşımda da yumurta kalitesizliği vardı sadece üç yumurta iki embriyo bir tane oğlu var bi hacamat yapan teyzeye gittiler kadın doktor gibi ikisine de ilaçlar haxamat sülük ondan donra oldu ve 17 yıldan sonra geldi benden sana tavsiye eşine de takviye kullanHavuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesefPrp yi der evet bende öyle düşünüyorum.
Sağol canımmTABİKİ KULLANABİLİR HATTA KADINLI ERKEKLİ HERKES KULLANABİLİR.
geçen sene bende kendi yumurtamla denedim üç tane üçüncü gün fıstık gibi embriyo kondu negatif sonra kaan aydosa gittik sekreter telefonda diyor ki arayanlara buraya gelmeden veya eşiniz üroloğa gitmeden denemeyin sonra bizim yüzde yetmiş hasarlı sperm benim yumurta donasyonum tutmadıTüp bebek tedavisinde iğneleri yeni vurmaya başlamıştım. Doktoruma dedim yumurtam az rezervim düşük diye. Yumurtan az ama öz dedi. Sonra 2 kere negatif olunca yumurta kalitesizliğin var dedi. Bende anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?