canım benim her deliğimizden hatta delik olmayan yerlerimizden iğne sokuyorlar bayılmıyorsun burnunun içini azıcık kurcalarken hiç bayılmazsın rahat ol
Ahh canim benim dogru haklisin. Insallah korkumu yeneceğim pcr testine cok az kaldi ya ondan biraz geriliyorum.

Etki eden daha çok Q10 çünkü.Ocean bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Benim istahimi kapatti dahada bir yandan iyi oldu zayiflama surecime cok fayda oldu. benim bagisiklik sistemime iyi geldi o dogru gucsuz hisetmiyorum artik kendimi ben balik yagi istah aciyor diye kullanmiyorum aman zayiflamisken bide kilo almak istemiyorum.

Ben cok yogun kullandım balık yağı. Açmadı benim, hatta gunde tek ögüne indirmistim hormonlara baslayınca geri iki ogune dondum

Havuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesef Prp yi der evet bende öyle düşünüyorum.
Arkadaslar prp geecekten bosuna para, yumurta kalitesi disaridam bir mudahele ile duzelmiyor, arastirmalar o yonde. Onlarca parametre var, prp sonrasi daha kotu donuc alan ve daha iyi sonuc alan da.. paraz tuzagi ve zaman kaybi, bulent tiras ve ekibi 52 yasindaya bile prp deneyelim bakalim diyip yapiyor. Eger 40 yas ustu iseniz ve 5’ ustunde transfer olup hic pozitip sonuc almadiysaniz ve coookk bebek sahibi olmak istiyorsaniz donasyona yonelon derim, nacizane onerimdir 5. Gun embriyosu ngs’den iyi gelip tutmayabiliyor sirf yumurta enerjisi( mitokondri) yuzunden .. enerji yetersiz yaş yuzunden.. kromozom olarak saglıklı olması tutunacak anlamına gelmıyor.. o yuzden 20’li yaslardaki genç donorlerin yumurtaları kullanıyor, sadece bu mitokondri enerjisinin yuksekliği yuzunden O da şansı cok yukseltıyor, rahimde iyiyse..

Teşekkür ederim.

Eşimin hem spermiogram hem de sperm dna hasar testi yapıldı gayet iyi sonuçları. Benim tüpler baştan sona kapalı.

Eşiminde hasar testi %1,76 çıktı

Yaşım 39 benim.. ilk evliliğimden 2 oğlum var. normal hamilelik ve normal doğum yapmıştım. Tekrar evlendim ve tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı.. İlk denememde kalp atışı alamadık kürtaj oldum sonraki 2 denememde negatif oldu.. Ben donasyon düşünüyorum ama eşim ısrarla gidip bi görüşelim dedi. Bu cumartesiye aldım randevu.. Zaten diycem yani benim şansım düşükse ona göre donasyon denemek istiyorum diye.. Yönlendirir mi öyle bilmiyorum birazda çalıştığı kurumu memnun etmeye çalışıyor doktorlar.

Toclase okadar yazdık kuzum
Not al eskileri oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…