kullanmaya başladıktan bir süre sonra insanlar yüzüne bişeymi yaptın diyor :))Q10 200 mg olan var vitaminler.comda satılıyor istersen solgarda alabilirsin.balık yağının markası Ocean plus.folik asitte bildiğin folik asit
Hadi allah rast getirsin canım inş 5 ide devam eder.Tarnsferden sonra kalanları donduracak mısın?Var 3. Günü atlattı 5ide 2 gün sonra yeniden haber verecekler. Kalitelerini sormadım
Aayyyyy bayilmiyimda ordakızlar sakin olun boğazınızı gıcıkladıktan sonra burnunuzu onlar sizin yerinize karıştırıyor :))
liste çok uzuyor maşallah.Kalp atışı duyanları çıkaralım onlara gebe listesi yapalım.Sende aynı ben gibi bulamıyorsun
Ocean bende kullaniyorum ama kimse bisey demedi daha sadece kemik gibi kalmissin bu ne diyorlarkullanmaya başladıktan bir süre sonra insanlar yüzüne bişeymi yaptın diyor :))
canım benim her deliğimizden hatta delik olmayan yerlerimizden iğne sokuyorlar bayılmıyorsun burnunun içini azıcık kurcalarken hiç bayılmazsın rahat olAayyyyy bayilmiyimda orda
Etki eden daha çok Q10 çünkü.Ocean bağışıklık sistemini güçlendiriyor.Ocean bende kullaniyorum ama kimse bisey demedi daha sadece kemik gibi kalmissin bu ne diyorlar
Transfer olmayacam, ilerde bekar ve zengin bir kadın olursam kullanacamHadi allah rast getirsin canım inş 5 ide devam eder.Tarnsferden sonra kalanları donduracak mısın?
Kullanmazsam da bağışlarim sanırım. Yani yoketme yoluna gitmem. Bir aileye umut olsunlarTransfer olmayacam, ilerde bekar ve zengin bir kadın olursam kullanacam
Ahh canim benim dogru haklisin. Insallah korkumu yeneceğim pcr testine cok az kaldi ya ondan biraz geriliyorum.canım benim her deliğimizden hatta delik olmayan yerlerimizden iğne sokuyorlar bayılmıyorsun burnunun içini azıcık kurcalarken hiç bayılmazsın rahat ol
Benim istahimi kapatti dahada bir yandan iyi oldu zayiflama surecime cok fayda oldu. benim bagisiklik sistemime iyi geldi o dogru gucsuz hisetmiyorum artik kendimi ben balik yagi istah aciyor diye kullanmiyorum aman zayiflamisken bide kilo almak istemiyorum.Etki eden daha çok Q10 çünkü.Ocean bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Ben cok yogun kullandım balık yağı. Açmadı benim, hatta gunde tek ögüne indirmistim hormonlara baslayınca geri iki ogune dondumBenim istahimi kapatti dahada bir yandan iyi oldu zayiflama surecime cok fayda oldu. benim bagisiklik sistemime iyi geldi o dogru gucsuz hisetmiyorum artik kendimi ben balik yagi istah aciyor diye kullanmiyorum aman zayiflamisken bide kilo almak istemiyorum.
Arkadaslar prp geecekten bosuna para, yumurta kalitesi disaridam bir mudahele ile duzelmiyor, arastirmalar o yonde. Onlarca parametre var, prp sonrasi daha kotu donuc alan ve daha iyi sonuc alan da.. paraz tuzagi ve zaman kaybi, bulent tiras ve ekibi 52 yasindaya bile prp deneyelim bakalim diyip yapiyor. Eger 40 yas ustu iseniz ve 5’ ustunde transfer olup hic pozitip sonuc almadiysaniz ve coookk bebek sahibi olmak istiyorsaniz donasyona yonelon derim, nacizane onerimdirHavuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesefPrp yi der evet bende öyle düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Arkadaslar prp geecekten bosuna para, yumurta kalitesi disaridam bir mudahele ile duzelmiyor, arastirmalar o yonde. Onlarca parametre var, prp sonrasi daha kotu donuc alan ve daha iyi sonuc alan da.. paraz tuzagi ve zaman kaybi, bulent tiras ve ekibi 52 yasindaya bile prp deneyelim bakalim diyip yapiyor. Eger 40 yas ustu iseniz ve 5’ ustunde transfer olup hic pozitip sonuc almadiysaniz ve coookk bebek sahibi olmak istiyorsaniz donasyona yonelon derim, nacizane onerimdir5. Gun embriyosu ngs’den iyi gelip tutmayabiliyor sirf yumurta enerjisi( mitokondri) yuzunden .. enerji yetersiz yaş yuzunden.. kromozom olarak saglıklı olması tutunacak anlamına gelmıyor.. o yuzden 20’li yaslardaki genç donorlerin yumurtaları kullanıyor, sadece bu mitokondri enerjisinin yuksekliği yuzunden O da şansı cok yukseltıyor, rahimde iyiyse..
Eşimin hem spermiogram hem de sperm dna hasar testi yapıldı gayet iyi sonuçları. Benim tüpler baştan sona kapalı.canım yumurtan az ise eşinin spermleri de çok önemli kadın doğumcular hep atlarlar sonra da yumurtan kalitesiz hiç şaşmaz benim ni arkadaşımda da yumurta kalitesizliği vardı sadece üç yumurta iki embriyo bir tane oğlu var bi hacamat yapan teyzeye gittiler kadın doktor gibi ikisine de ilaçlar haxamat sülük ondan donra oldu ve 17 yıldan sonra geldi benden sana tavsiye eşine de takviye kullan
Eşiminde hasar testi %1,76 çıktıgeçen sene bende kendi yumurtamla denedim üç tane üçüncü gün fıstık gibi embriyo kondu negatif sonra kaan aydosa gittik sekreter telefonda diyor ki arayanlara buraya gelmeden veya eşiniz üroloğa gitmeden denemeyin sonra bizim yüzde yetmiş hasarlı sperm benim yumurta donasyonum tutmadı
Yaşım 39 benim.. ilk evliliğimden 2 oğlum var. normal hamilelik ve normal doğum yapmıştım. Tekrar evlendim ve tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı.. İlk denememde kalp atışı alamadık kürtaj oldum sonraki 2 denememde negatif oldu.. Ben donasyon düşünüyorum ama eşim ısrarla gidip bi görüşelim dedi. Bu cumartesiye aldım randevu.. Zaten diycem yani benim şansım düşükse ona göre donasyon denemek istiyorum diye.. Yönlendirir mi öyle bilmiyorum birazda çalıştığı kurumu memnun etmeye çalışıyor doktorlar.Arkadaslar prp geecekten bosuna para, yumurta kalitesi disaridam bir mudahele ile duzelmiyor, arastirmalar o yonde. Onlarca parametre var, prp sonrasi daha kotu donuc alan ve daha iyi sonuc alan da.. paraz tuzagi ve zaman kaybi, bulent tiras ve ekibi 52 yasindaya bile prp deneyelim bakalim diyip yapiyor. Eger 40 yas ustu iseniz ve 5’ ustunde transfer olup hic pozitip sonuc almadiysaniz ve coookk bebek sahibi olmak istiyorsaniz donasyona yonelon derim, nacizane onerimdir5. Gun embriyosu ngs’den iyi gelip tutmayabiliyor sirf yumurta enerjisi( mitokondri) yuzunden .. enerji yetersiz yaş yuzunden.. kromozom olarak saglıklı olması tutunacak anlamına gelmıyor.. o yuzden 20’li yaslardaki genç donorlerin yumurtaları kullanıyor, sadece bu mitokondri enerjisinin yuksekliği yuzunden O da şansı cok yukseltıyor, rahimde iyiyse..
Toclase okadar yazdık kuzumPeki şimdi kieve biz gece 2 gibi ineceğiz ordan sanırım gelip alacaklar peki kalacağımız yeri onlar mı belirliyor? Orda beklerken nerelere gidebiliriz neler yapabiliriz deneyimli arkadaşlardan biraz bilgi alalımmadem çıktık bir yola en azından eğlenceli hale getirelim
Oooo bu tedavi 3-4 donasyon fiyatını geçerBenim bildigim bulent hoca tedavi hemen planlayalim der size:))havuzu da yapistirir yanina da ngs ekler..prp si de eksik olmaz.
Çok güzel gidiyor maşallahVar 3. Günü atlattı 5ide 2 gün sonra yeniden haber verecekler. Kalitelerini sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?