S sibra631 ile tanışmıştık son akşam onun da güzel haberini aldık böyle devam etsin daha da artarak mutlu haberler
Amiiiiinnnnnn Ammmmiiiiinnnnn
Transfer olan arkadaşlarımıza,tedavide olan ve başlayan arkadaşlarımıza moral olsun bu güzel sonuçlarrrr
yüz bin kere maşallah

Hayırlı olsun güzel haberler geliyor hep ne güzel

Amin inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Bende onlardanim Gebeliginiz hayirli olsun sizin nezninizde tum hamilelik haberi alanlarin insallah sizlerin olumlu haberlerinden Sonra bende rotami Kiev e dondurdum hayirlisi ile
Kararınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Rabbim mutlulukla sonlandırsın

Güzel arkadaşım sonucunu bir de burdan okudum bir daha mutlu oldum Çok mutlu bir hamilelik geçir sağlıcakla kucağına al minişleri inşallah

Şimdiden iyi yolculuklar, güzel mutlu haberler almanızı diliyorum

Güzel arkadaşım sonucunu bir de burdan okudum bir daha mutlu oldum Çok mutlu bir hamilelik geçir sağlıcakla kucağına al minişleri inşallah
Canimm çok teşekkür ederim amin sen de git gel güzel haberlerini bekleyeceğiz sabırsızlıkla

ne kadar kıymetli bilgiler ayırdığın zamana ve emeğine sağlık Arkadaşımm

Duruball Canım arkadaşımm küçük bir şansızlık yaşamışsın, olmasa iyyiydii ama senin dışında olmuş öyleysee bunda bir hayırlı taraf olduğunu düşünelimm.. sen güzelce dinlen vitaminlerini al bol bol gez dolaş, erteleyipte yapamadıklarını yap, kendini bi güzel şımart.. Taaamm mııı Stres bize yasak..Unutmaa!
4 hafta nedir ki? bak bir haftanın yarısına geldik bileee
Biliyorum, süreç bundan sonra daha da güzel ilerleyecek, şansın açık olsun.. takibindeyimmm ✌

Maşaallah rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

Maşallah çok sevindim adına inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Allah yar ve yardımcın olsun

Zumron kuzum yolculuk nasıl geçti meleğim
Doktorla ne zaman görüşücen
Bizi haberdar et
Zazam ben pazar sabahı döndüm zor ve uzundu birde o gün çalışmam gerekti anlayacağın daha tam kendime gelemedim bile ama zor olan şeyin sonu güzel olsun başka bir şey istemem. Benim doktor kontrolüm bayramın ilk günü olması gerekiyor nereden nasıl bulacağım bilemiyorum o gün özeller bile çalışmaz Andrey orada dedim ama illa ozaman dedi. Hayırlı bakalım artık

Iyi bir marka mıdır peki? Ben hep bunu kullanıyorum, iyi degilse bırakayım
Canım daha önceki yazımda balıkyağınk Ocean plus alıyorum diye yazmıştım.ayrıca diğer markalarda sığır jelatini kullanılıyor Ocean plus marka balık yağında balık jelatini kullanılıyor.Tabiki seçim tercih senin ve Tabiki normali , olması gerekeni doğal yolla besinlerden almak.Ben normalde balık sevmediğim için mecburen bu yolu tercih ettim.

Ağustos transfer listesi şişiyor kızlar apartta kalalım hem yemek yapar beraber de yer içeriz ne dersiniz? ben bu defa kiev 365 istemicem.
Z Zaza74 apart nasıldı canım, kaç katlı, kiev 365 gibi bahçeli mi?
Zirkam bende asla Kiev 365 istemiyecegim 2 gün hiçbir şey yiyemedim iyiki biraz birşey götürmüşüm yoksa aç dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…