İlk görüşmeye gittiğimizde S sadesutlu arkadaşım ve eşiyle beraber yemek yedik italyanlar duvarlara vurana kadar 😂😂sohbet ettik o kadar iyi geldi ki 🙏🙏❤️Belki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı paylaştıkk❤️❤️ Yoldaş olduk birbirimize 🙏🙏Tarih bugün belli oldu ama gönlümden inşş birileri ile yine denk gelirim diye geçirmiştimm gönlüme göre olduu 🥰🥰
Aynen bende çok istiyordum buradan birileriyle olmak buradaki herkesi sanki önceden tanıyormuşum gibi hissediyorum 😘 yalnızlık hissetmeyiz en azından

Yinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.
Hay Allahim nasil denk gelmis oyle ya😭
is konusunu ayarlamak cok zorrrr cok iyi biliyorum hele ki 9-10 gun az degil.
Dur bakalim gün dogmasan neler dogar 🙏 bi ustune uyu uyan beki bi care belirir kafanda 🤲🤲

Yinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.
Ee keşke tarlusalı önceden başlasaydın

Hay Allahim nasil denk gelmis oyle ya😭
is konusunu ayarlamak cok zorrrr cok iyi biliyorum hele ki 9-10 gun az degil.
Dur bakalim gün dogmasan neler dogar 🙏 bi ustune uyu uyan beki bi care belirir kafanda 🤲🤲
Valla en son kafayı gözü karartıp en büyük patrona söylicem artık beraber çalıştığım arkadaşlardan mı tepki alırım patrondan mı Allah bilir.küçük şeyleri bile o kadar çok takıyorum ki.bu durumlar beni yeyip bitiriyor

Klinik tatil dönüsü türklerin saldirisina ugrayacak anlasilan🤣Agustos yolcusu cok masallah😘Rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah ❤️
Beyzoooooş iyiki geldin
Özlemiştim vallah
Bugün bir arkadaşımızında pozitiv testini kutladık😂

Kızlar yarın S sibra631 nın kan tahlil günü inşallah güzel yüksek değerler görürüz
S sibra631 👏👏👏👏👏👏👏 Yarın da çok güzel haberlerle günümüz renklenecek inşş 🙏🙏Sizlerden güzel haberler geldikçe öyle murtlu oluyorum ki yeşilleniyorummm 🍀🍀🍀Hiç tanımadığım insanlarla en güzel duygularımı paylaşıyorum, yıllarca tanıdığım insanlarla belki tek bir duygu bile paylaşmadım 🙈🙈 HAYAT ÇOK GARİP ve sürprizlerle dolu gerçekten

Valla en son kafayı gözü karartıp en büyük patrona söylicem artık beraber çalıştığım arkadaşlardan mı tepki alırım patrondan mı Allah bilir.küçük şeyleri bile o kadar çok takıyorum ki.bu durumlar beni yeyip bitiriyor
Yok kendini yeme bitirme senden bi tane var özlerizzz seni😘
bir bakmissin transfer bitmis bile.
Bi etraflica dusununce bi hal caresi bulunacaktir inaniyorum🙏

Back
X