Artık halasına benzetiyorlar. Ablam benim küçüklüğüm olduğunu söylüyor Benim için farketmez. Kendisine benzesin Kardeş düşünmüyorum. Çok zor bu yaşta artık.

yaaa ne güzell bir günnnn

bebeğini sağ salim kucağına al noname 35 gebelik ve doğum haberleri alınca inan biz daha da güçleniyoruz burada kendine bebişine çok ama çok iyi bak canım allaha emanet ol

çok sevindim çok mutlu oldum S sibra631 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... valla haziran temmuz maşallahhh rabbim nazarlardan saklasın muhteşem geçiyor inşallah tedaviye başlayan ve ben gibi başlayacaklara da rabbim pozitifleri görmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım çok tebrik ederim çok ğüzel haberler bunlar nasıl seviniyorum hamile haberleri duydukça darısı isteyen herkesin başına sağlıkla kucagına alırsın inş

Ağlamamak için kendimi zor tuttum yazdıklarını okurken..
Başlığı ilk okumaya başladığım zamanlar senin ve mor kanatlarımın yazılarını okuyordum hep İkinizinde yardımlarını asla unutamam..
Dualarım seninle ve bebeğinle, sağlıkla al artık kucağını çok özleştiniz

Canimmm sag saglim yavrunu kucagina al insallahRabbim size yavrunuzla beraber saglikli mutlu bir ömür nasip etsin

senin için okadar cok dua ediyorum ki...
rabbim biran önce daha fazla üzmeden yormadan evladına kavuştursun sizi
cok sükürki ikili paket almıştın,insan birde ordan yorulurdubusefer olucak insallah
Çok duygulandırdın beni canım, zaten ağlamaya yer arıyorum neyse yaşadığım son kötü deneyim olsun hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim burada hepimizin geçmişi benzer ve ne kadar üzülüp bu yola girdiğimizi bizden başkasının anlaması çok zor allah dualarımızı kabul etsin hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim

Ne kadar sevindim anlatamamBariz çoğul gebelik canımmm Rabbim sağlıkla büyümelerini ve sağlık mutlulukla kucağına almayı nasip etsinn inşşşHerşey gönlünce olsunnn bu enerji ve coşkuyla ardından gelenlere dua etmeyi unutma

İnşşş bu son denemn olur ve muradına erersinn arkadaşımmKendine biraz zaman ver üzülmen ağlaman çok normal bunları yap ki için temizlensin arınsın Ve daha güçlü kalk ayağaİnanıyorum ki bu yıl yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan burda olan ılmayan herkes evladına kavuşacak Bu yıl daha önce almadığım kadar hamilelik haberi aldım ünlü/ünsüz çok hamile var ve aradan biz de çıkıcaz bak görürsünDiliyorum yaşamın gönlünce olsunn

Amin canim insallah

Sanırım Türkçeyi Hatta kesin diyebilirim benden iyi konuşuyorsun belli.ben yazdığımda ve konuştuğumda özne yüklem hepsi havalarda uçuşuyor.Hangisi hangisi belli değil canım
Merhaba, konunuza yeni denk geldim dikkatimi çekti. Son durumunuz nedir acaba transfer yaptırdınız mı?

valla bende ağlarımmen iyisi umut olmaya devam edelim biz birbirimize herzaman yanındayız,yanyanayız

herseycook guzel olucak buna yürekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…