- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Hayırlı olsun valla. Cok çok tatlis oluyor ücüzler. AAyhh dokuz ay geçsin doğsunlar hemen.Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
MaşallahKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Allah 3unu de kucağına almayı nasip etsinnnnnnn...Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
rabbim gönüne göre versin 3 üde sağlıkla doğsunlar muhteşemsin yaaa bebişler gümbür gümbür geliyorlarrrKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
kızlar bir coşalım dedim listemiz çoğalmış maşallah süphanallahBu konu başlığı ile erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
Sevgiyle kalın
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ @sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ @Zaza74, @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ M Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 6 TEMMUZ @a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST 8 TEMMUZ P Ponciknasip TRANSFER KIBRIS 9 TEMMUZ @Toclase İLK GÖRÜŞME KİEV 10 TEMMUZ S Szr_ İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ @Azsekerli17, Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV 17 TEMMUZ M Mutluyasam BETA HCG TEST TEMMUZ @Eftalios TRANSFER KIBRIS 20 TEMMUZ @Zumrom ULTRASON 20 TEMMUZ @Crescentofthetime TRANSFER KIBRIS 26 TEMMUZ DOĞUM AĞUSTOS @zirka1301, B BeyzaNur- , B bir hayalim var @Zumrom @Duruball @muphem_ TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 13 Ağustos @Deniz 5506 Yumurta Toplama Kiev
Hadi ğözün aydın canım üçüz annesi geliyor ki hem de nasıl geliyor gümbür gümbürKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Ay maşallahhKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Gönlünce olsun cnm hayrli ugurlu olsun tedawinYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
Dönmedim henüz nadıl gidiyor bilmiyorum canım çünkü hiç belirtim yokNasıl gidiyor canım senin? Döndün mü? Umarım çok iyisinizdir
Ne güzel haber sağlıkla kucaklayın inşallahKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Hayırlı olsun güzel haberler gelsin inşallahKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
Tedaviniz hayırlı olsun. Hersey gönlünüzce olsun inşallah
Teşekkürler kızlar hepimiz için herşey çok güzel olsun ❤Gönlünce olsun cnm hayrli ugurlu olsun tedawin
Hayırlı olsun canımKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
Hayırlı olsun inşallah... Güzel haberini alalımKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
Cok erken daha evrene pozitif mesaj yolla canımDönmedim henüz nadıl gidiyor bilmiyorum canım çünkü hiç belirtim yok
Saol cnmHayırlı olsun canım
InsHayırlı olsun inşallah... Güzel haberini alalım
Masallah SubanAllahhhKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?