Eftalioscum canım Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah

Coooookkk tesekkur edyrmmm❤❤❤ ins

Eftalioscum canım Evet zorlu bir süreç beni bekliyor biliyorum ama napalım mucizeye şayık olabilirm inşallah Darısı isteyen bu yolda ter döken herkese olsun inşallah inşallah
Sen dikkat et canim kendini hic yorma arkana yastik koy kuzum ayaklarini uzat bebislerinin tadini cikar rabbim yardimcin olsun herzaman canim benim

Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorum bu kadar kısa sürede olmaz belki ama işte

ARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.

Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorum bu kadar kısa sürede olmaz belki ama işte
CANUM LUNAM BU SADECE BEBEK TUTUNANA KADAR SENİ MENAPOZA SOKUYOR.GEBELİKLE ZATEN HORMON SÜRECİN DEĞİŞECEK. GEBELİKTE KEMİK ERİMESİ OLMAZ AMA BEBEĞİN SENİN KEMİKLERİNDEKİ KALSİYUMU ÇEKMESİN DİYE YETERLİ DERECEDE KALSİYUM ALMALISIN.(GIDALARDAN).GEBELİK SONRASO ZATEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR.YANİ HİÇ BOŞUNA ENDİŞELENME CANIM.
BU KADAR KISA SÜREDE KEMİK ERİMESİ YAPARSA ZATEN TIP TARİHİNE GEÇERSİN :)) ÇILGIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…