@pandaa
Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallah üçüz annesi geliyor
Pandaaaaa canim coksevindim kuzum sen ucuz annesi olucan ayyyyy ne guzel kurban oldugum rabbimin hediyeleri onlar sana .üçüz annelerine mucize anne diyorlar kendimizden biliyorumm yasadik bizde bunu sen dikkat et kendine kuzum fazla hareket etmemeye calis .
karnin diger gebeliklerden birazdaha fazla büyüyecek canim. 9. Ay in sorunsuz gecer insanlar ikili 3lu testlerin biraz fazlaca olacak kuzum ama inan sen mucize bebekleri tasiyorsun surekli kontrolde olman senin ve ucuzlerin icin cok iyi olacak inan bana bak. Biz kardesimin ucuzlerinde doguma kadar hastanelerdeydik kuzum.saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm❤❤❤

Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallah üçüz annesi geliyor
Canımmm çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bol kısmetleriyle gelsinler inşallah ❤Sağlıkla kucağına almak nasip olsunn ayy şahanee

Olacak cnm bu sefer dualarimiz seninle, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun,bekleyişin mucize ile son bulsun
Amiiiiiinn canim benim insallahhhhh seninde hepimizinde rabbim yuzlerimizi güldürsün insallah❤❤❤❤❤❤❤

valla o kadar korkuyor ki kıbrıs halkı corona virüsünden asla dışarı salmıyorlar. dediğiniz gibi dışarıdan söyledik canım. Yanımızda da bir şeyler getirmiştik allahtan
Kibrista öyle iyi yapmissiniz vallahi canim hem disardan getirdikleri yemekler birazdaha uygun oluyor kibrista bu sefer birazdaha serbest olmustur

Hoş buldum cnm tmm cumartesi ilk muayene var bakalım ne diyecekler. Çok büyük ihtimal bayramın 3.gününe falan denk gelecek büyük ihtimal transfer
Dualarimiz seninle olacak herzaman ahh canim benim bayram sonuna ertelenmeseydi seni merkezde bulur destek olurduk birbirimize

Cok gecmis olsun. Nerede tedavi olmustunuz

Kibrista öyle iyi yapmissiniz vallahi canim hem disardan getirdikleri yemekler birazdaha uygun oluyor kibrista bu sefer birazdaha serbest olmustur
valla yemek falan umrumda değil canım yaa hayırlısıyla döneyimde inşallah başka bi şey istemiyorum. hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar ile dönelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…