Pandaaaaa canim coksevindim kuzum sen ucuz annesi olucan ayyyyy ne guzel kurban oldugum rabbimin hediyeleri onlar sana .üçüz annelerine mucize anne diyorlar kendimizden biliyorumm yasadik bizde bunu sen dikkat et kendine kuzum fazla hareket etmemeye calis .Kızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Canımmm çok sevindimKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Nasıl güzel bir haber Cook sevindim canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Amiiiiiinn canim benim insallahhhhh seninde hepimizinde rabbim yuzlerimizi güldürsün insallahOlacak cnm bu sefer dualarimiz seninle, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun,bekleyişin mucize ile son bulsun
Hayırlı olsun canım transferin inşallah sağlıkla tutunsunlar annelerineKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
Kibrista öyle iyi yapmissiniz vallahi canim hem disardan getirdikleri yemekler birazdaha uygun oluyor kibrista bu sefer birazdaha serbest olmusturvalla o kadar korkuyor ki kıbrıs halkı corona virüsünden asla dışarı salmıyorlar. dediğiniz gibi dışarıdan söyledik canım. Yanımızda da bir şeyler getirmiştik allahtan
Eftoşum seninde de sıran geldi hadi inşallah sende güzel haberler ver bizeAmiiiiiinn canim benim insallahhhhh seninde hepimizinde rabbim yuzlerimizi güldürsün insallah❤❤❤❤❤❤❤
41 bin kereKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
Insallahhhhhh canimmmm tamaracim cokheyacanliyim bende sanki ilk defa gidecekmisim gibi hissediyorum bu seferdeEftoşum seninde de sıran geldi hadi inşallah sende güzel haberler ver bize
Dualarimiz seninle olacak herzaman ahh canim benim bayram sonuna ertelenmeseydi seni merkezde bulur destek olurduk birbirimizeHoş buldum cnmtmm cumartesi ilk muayene var bakalım ne diyecekler. Çok büyük ihtimal bayramın 3.gününe falan denk gelecek büyük ihtimal transfer
Hayırlı olsuunn güzel haberlerini bekliyoruzKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans c
Cok gecmis olsun. Nerede tedavi olmustunuzKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
Ay maşallah muhteşem bir haberKızlarcım merhaba , 3 bebişkonun da kalbi atıyor maşallah maşallahüçüz annesi geliyor
İnşallah sana sımsıkı yapışsınlar canımKizlarrr... transferim gerceklesti ins cok anlatilmaz duygular icindeyim ins guzel sonuclanr
valla yemek falan umrumda değil canım yaa hayırlısıyla döneyimde inşallah başka bi şey istemiyorum. hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar ile dönelimKibrista öyle iyi yapmissiniz vallahi canim hem disardan getirdikleri yemekler birazdaha uygun oluyor kibrista bu sefer birazdaha serbest olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?