Vallahi bir dosya yapmışım akıllara zararYarın sabırsızlıkla senden haber bekliyorum
Doktor randevun hayırlı olsun kuzum
Canim ultrasonda en dogru bilgi olur.Boyle degerleri olup dogum yapan arkadaslar vardi.Allah yuzunu guldursun canim insaaahKatlanıyor ama beklediğimiz gibi değil. Doktor 2 kez daha ekstradan yaptırttı mesela. En son dedi ki ultrasondaki görüntüler bizi en iyi bilgiyi verecek..
Bebişlerin aktiv davranıyor kuzumSaol canim 2 oldu. Yok bugun hep karnim agriyorda normalmi ilk gün boyle seyler bilemedim
Desene taş kayaya direnicekVallahi bir dosya yapmışım akıllara zararAmh , Fsh ı geçen güncel olsun diye yeniden test yaptırdım. Geçtiğimiz cumartesi yeni rahim filmi çekildim. Genetik testler , trombofoli paneli , eşimin spermiogramı ve dna hasar kaydı testi.. Artık o mu benim boyumun ölçüsünü alır yoksa ben mi onun alırım bilmiyorum
Aynen öyle canım.. Artık arkadaşlarım da diyor tüp bebek konusunda bilmediğin bişey yok diyeDesene taş kayaya direnicek
Döndünüz mü canim. Nasilsin hersey yolundadir insallah sana cok dua ettim.guzel haberini de okuruz insallah. Belirti aramamak belirtilere takilmamak elde degil biliyorum ama rahat ol yinede. Allah ne dediysee oMerhabalar transferden snra agriniz oldu mu?
Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Canim ultrasonda en dogru bilgi olur.Boyle degerleri olup dogum yapan arkadaslar vardi.Allah yuzunu guldursun canim insaaah
Ayyy çok heyecanli.. Allahim saglikla kucagina alıp, öpüp koklamayı nasip etsin sana çok kolay bir şekilde.kızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
Batum'da..canım sen hangi merkezde tedavi oluyprsun
Bebişlerin aktiv davranıyor kuzum
Artık zarından çıkmış annelerine sarılıyor
Gercekden mi❤ insBebişlerin aktiv davranıyor kuzum
Artık zarından çıkmış annelerine sarılıyor
Çoook güzel, hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla sonuçlansın inşallah.Kızlar merhaba
Tahlil sonucum 1000 2000 arasısağlık ocağında yaptirmistik değer bu şekilde çıkmış. Yarın tekrar yaptirabilirim. Haftaya cuma ultrasona gireceğim . bu süreçte hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla gelsin bebislerimiz
Ayy cnm allah razi olsnDöndünüz mü canim. Nasilsin hersey yolundadir insallah sana cok dua ettim.guzel haberini de okuruz insallah. Belirti aramamak belirtilere takilmamak elde degil biliyorum ama rahat ol yinede. Allah ne dediysee o
Çooook güzel bir sonuç kuzumKızlar merhaba
Tahlil sonucum 1000 2000 arasısağlık ocağında yaptirmistik değer bu şekilde çıkmış. Yarın tekrar yaptirabilirim. Haftaya cuma ultrasona gireceğim . bu süreçte hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla gelsin bebislerimiz
Doktor koltuğundan kalkıp buyur abla sen devam et bundan sonra burda diyecek.Afferim kız sana.En sevdiğim hasta profiliVallahi bir dosya yapmışım akıllara zararAmh , Fsh ı geçen güncel olsun diye yeniden test yaptırdım. Geçtiğimiz cumartesi yeni rahim filmi çekildim. Genetik testler , trombofoli paneli , eşimin spermiogramı ve dna hasar kaydı testi.. Artık o mu benim boyumun ölçüsünü alır yoksa ben mi onun alırım bilmiyorum
Senden sonra Sadesutlu geliyoooorKızlar merhaba
Teşekkür ederimm canimmÇoook güzel, hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla sonuçlansın inşallah.
Bu arada aramıza da hoş gelmişsin.
İkizler mi diyosun zazam☺Çooook güzel bir sonuç kuzum
Gelsin ikizzzzzleeeeeerrrrr
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?