henüz olmadı canım pazartesi transferimSizin transfer ne zaman oldu çok özür dilerim kaçırmış ola bilirim
İnşallah sizinde güzel haberinizi duyalımhenüz olmadı canım pazartesi transferim
inşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfennnİnşallah sizinde güzel haberinizi duyalım
Kötü haber olmasın bu platformda
Ancak pozitiv olsun
Çünkü ancak pozitiv enerji yükleyelim buraya
Canım çok sevindim inş ultrasyonla da iyi haber alacağız sen hep bir tane istiyordun rabbim gönlüne göre verecek inşKızlar canlar okudukca mesajlarınızı bunu anladım,Rabbim nasip ederse bu gebeliği doğurmaya,bu ancak sizin dualarınızla olucak
Ben buna inanıyorum
Dün aniden sabah tuvalete benden kırmızı kan açıldı ve sonrası adet sancısı,kasıklarda ağrı ara sıra artan sancı,2 defa avuç içi kadar pıhtı
Elena kan durdurucu iğne ve hap yazdı onları yaptım
Akşam dayanamadın doktora gittim
Doktor 5 mm bir kese gördü ama net bir şey diyemedi
Akşam ağrım geçti,kanamam durdu
Bugün sabahta çok şükür iyiyim
Sabah mide bulantım duruyor,göğüs hala hassas
Umarım bebeğim benimle
Artık haftaya doktoruma ultrasyona baktırıcam
İnşallah sağlıklı biricik evladım benimle
Geriye sağlıksızlar temizlendi
Sizin dualarınızla umudum artı
sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız
Allah bu güzel kalpli kadınları sevindirsin
Merhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın.Merhabalar transferden snra agriniz oldu mu?
Mıtluyasam kuzum ismini doğru yazmadımMerhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın.
Yani adet ağrısı gibi ağrı oldu oluyor da
Canım ,İğnenin etkisi fitili nazaran daha etkilidir. Öyle 1200 mg ve 150 mg diyerek kıyaslama yapmak pek doğru olmaz. Bazı arkadaşlar da sabah akşam 50 mg progestan iğne kullanıyordu, ozaman senin dediğin gibi mg açısından bakarsak da 100 mg oluyor.Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yalnız @pandaaa gencecik yaşta 1200 mg progestan kullanıyor, ben 49 yaşımda 150 mg. Oldukça tuhaf değil mi sizce?
Hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza alın inş bu bebekler size mutluluk getirirken bu sayfadaki kadınlara da umut getiriyorlar bir mucize bebeğimizde hayırlısı ile annesine kavuşsun inşkızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
Hayırlı olsun canımİkizler mi diyosun zazam☺
Gözün aydın canım ,Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsinKızlar merhaba
Tahlil sonucum 1000 2000 arasısağlık ocağında yaptirmistik değer bu şekilde çıkmış. Yarın tekrar yaptirabilirim. Haftaya cuma ultrasona gireceğim . bu süreçte hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla gelsin bebislerimiz
Ins sende cnmMerhaba canım transferin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın.
Yani adet ağrısı gibi ağrı oldu oluyor da
Çok teşekkür ederim arkadaşım
Ayy hadi çok şükür. Yat yat tuvalet harici kalkmaÇok şükr iyim
Yatıyorum
Sabah akşam idrar testi yapıyorum
İki çizgiyi koyu görüyoru içim ferahlıyor
Zaza çoook teşekkür ederimMelek kalpli anneler
yarın 12345hayat arkadaşımızın transferi olucak
Canı dilden ona dua edelim
İnşallah oda eli dolu dönsün
Teşekkür ederim canimHayırlı olsun canım
Sağlıkla kucağına al inşallah ikizler geliyor
Amin
Amin canim inşallahGözün aydın canım ,Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?