Bende aynini yaptirdim bu sefer rahim filmi haric historoskopi olmustum zaten sonuclarida murat beye yolladim harika bu sefer tam dedi

Gözün aydın canım. Süper değerin maşallah. Sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yalnız @pandaaa gencecik yaşta 1200 mg progestan kullanıyor, ben 49 yaşımda 150 mg. Oldukça tuhaf değil mi sizce?
Evet oldukça düşük diyebilirim. Sizde Progestan fitil kullanın bence günde 3 kere. Ama yinede dr.unuza sorun

Evet oldukça düşük diyebilirim. Sizde Progestan fitil kullanın bence günde 3 kere. Ama yinede dr.unuza sorun
Bu tip az progestan maalesef gebelik artışlarında etkili olabiliyor.
Artık çok geç değil mi? Estrofem bile günde 3 tane. Yarın soracağım doktora.
Gebelik artışları derken ne demek istediğini anlamadım canım arkadaşım.

Artık çok geç değil mi? Estrofem bile günde 3 tane. Yarın soracağım doktora.
Gebelik artışları derken ne demek istediğini anlamadım canım arkadaşım.
Canım senin tedavi sürecin nasıl bilemediğimden pek yorum yapamıyorum donasyon mu yaptırdın ? bende mesela estrofemi her hafta 1 er arttırıyorum progstan200 mg da günde 3 defa şuan için bu şekilde ilerliyoruz. ama senin yaşın ve durumuna görede ilaç veriyor olabilriler hekime danış bence yada farklı bi hekim görüşü al mutlaka. ben türkiyedeki doktorum ile koordineli gidiyorum

Canım arkadaşım, ben de donasyon yaptırdım. 18 gün önce 3 tane 3 günlük embriyo konuldu. Beta hcg 3.testte ancak 514 e yükseldi. Içinizde en yaşlınız benim, en az progestanı ve estrofemi alıyorum ki en çok benim almam gerekirken. Belki endişe edecek bir durum yoktur ama aramızda ters orantılı bu kadar fark olamaz diye düşünüyorum.
Yarın soracağım doktora bakalım..

Çok şükr iyim
Yatıyorum
Sabah akşam idrar testi yapıyorum
İki çizgiyi koyu görüyoru içim ferahlıyor
canım sen kan testinden kaç gün önce yaptın idrar testini bende yapmak istiyorum ama herkes yapma çizgi çıkmazsa stres yaparsın diyorlar

aynen canım hayırlı haberlerni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…