- 18 Mart 2016
- 220
- 299
- 103
Bulent hoca bildigin para basiyor prp den ya cok pahali bir doktor 2 kere gel git ev paran giderSzyk ben 37 yaşımda başladım kendi yumurtamla denemeğe ama çok yıprandım
En son 42 yaşımda amh 0.8 di yumurtalar şu yaşa kadar hep var,ama 35 yaş üstü yumurta kalitesi(enerjisi) azalıyor
Tabii 40-45 yaşında kendi yumurtalarıyla doğuranlarda var,ama inan onlarda sayda az
Arkadaş dediği gibi bir tane doktorada git antral follikül sayını öğren,eğer oda çok iyi derse bülent beyde denersin
Çünkü çok paran gidicek,heleki bülent beyde
Degistirmedin mi canim benimde eski kimlikti 1 gun icinde değiştiKizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil
Canımsınn güzel kalpli güzel kadınlarrIseballa tatlim. nickine bayiliyorum bu arada soylemeden gecemeyecegim vallahi ❤❤ ttransferin icin senin icinde dua ediyorum canim az kalmis rabbim yar ve yardimcin olsun
Tamaram fotoraf atmıştım popodan nasıl vuruluyorAlabiliyoruz ama vurdurabilmek için reçete şartı var
canım durumunu izah edersen belki hızlandırırlar onu mutlaka öğren havaalanında sorun yaşama allah korusun strese girmeKizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil
Eftalios inşallah bu gebeliği sağ salim doğurayım seninle takılıcam,detox,zayıflamaBiraz tatildeyimtransfer oncesi detox kampi diyelim
Canim arkadaslarimizin dedikleri dogru direk donasyon yaptir benim amh 0 di fsh olabildiginin 3 katiydi doktorun rakamlari gordukten sonraki yuz ifadesini hic unutmuyorum direk kibrisa git demisti bana tabi ozamanlar ne oldugunu bilmiyordum ne aglamistim yaa 3 gun kendime gelememistim simdi diyorumki ameliyatlarim olmasaydi o zamanlar donasyonu bilseydim doktor doktor gezmez direk kibrisa giderdim 11 sene onceMaalesef ki amh çok düşük fsh da yüksek
çok haklısın valla bu işi ticarete döktü artık türkiye prp tam bi saçmalık sakın yaptırmayın kızlar kanıtlanmış bi gerçekliği yokBulent hoca bildigin para basiyor prp den ya cok pahali bir doktor 2 kere gel git ev paran gider
Gel kuzum sen sag salim bebisini kucagina al evallah zayiflama benden sorulur dile kolay 42 kilo gitti yardimci olurum herzaman beslenme uzmani gibi oldum bir diplomam eksikEftalios inşallah bu gebeliği sağ salim doğurayım seninle takılıcam,detox,zayıflama
Hepimizdede oluyorduCanımsınn güzel kalpli güzel kadınlarrçok teşekkür ediyorum canım allah razı olsun dualarınızda benide unutmadığınız için. yaa bu ilaçlar benim kasıklarımda hafif ağrı yapıyor kızlar sizinde öyle mi
Evet girilmiyor bende kibrisa gitcem diye degismistim, söyle acil felan de sansini dene benim almanyaya 2 hafta dediler 8 günde geldi . Türkiyede 1 günde bile isteseler yaparlarKizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil
Adamin muayenesinin önü ana baba gunu gibi kucuk dilimi yutacaktim nerdeyse bana bir ucret cikardi ben o parayla 1 araba 1 ev alirim o kadar soyleyeyim yaniçok haklısın valla bu işi ticarete döktü artık türkiye prp tam bi saçmalık sakın yaptırmayın kızlar kanıtlanmış bi gerçekliği yok
zazacım yaa çok böyle ağrı gibide değil aslında sanki böyle balon gibi şişmişim gibi kabızlıkta var tabi pazartesi transfer sonrası korkuyrm kabızlık etkilemez inşallah ben korkumdan lavboyada girememHepimizdede oluyordu
Canlanma gidiyor rahimde
Ama ağırın çok olursa doktora sor
yazık günah yaa ne emekler veriyoruz maddi manevi ne sıkıntılar çekiyoruz. rabbim hiçbirimizi darda koymasın kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeAdamin muayenesinin önü ana baba gunu gibi kucuk dilimi yutacaktim nerdeyse bana bir ucret cikardi ben o parayla 1 araba 1 ev alirim o kadar soyleyeyim yani
Korkma kuzumzazacım yaa çok böyle ağrı gibide değil aslında sanki böyle balon gibi şişmişim gibi kabızlıkta var tabi pazartesi transfer sonrası korkuyrm kabızlık etkilemez inşallah ben korkumdan lavboyada giremem
eşim şimdiden beslenme takvimi çıkardı karbonhdrat tüketmim diye :))) işallah yaa transfer sonrası bilgilerinize çok ihtiyacım olacak iyi ki varsınızKorkma kuzum
Ama çalış kabız olma
Eğer kronik kabızlık varsa ilave probiyotik yut ve duphalac iç zararsızdır
Gebelikte bile veriyoruz
Çocuğu doğurur doğurmaz sanayiye ustanın yanına veriyorsun tedaviden sonra çünkü para kalmamıs bakmayaAdamin muayenesinin önü ana baba gunu gibi kucuk dilimi yutacaktim nerdeyse bana bir ucret cikardi ben o parayla 1 araba 1 ev alirim o kadar soyleyeyim yani
SanmamEvet girilmiyor bende kibrisa gitcem diye degismistim, söyle acil felan de sansini dene benim almanyaya 2 hafta dediler 8 günde geldi . Türkiyede 1 günde bile isteseler yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?