Zirkacım ben Haziran 22 de adet oldum bugün transfer yani 19. Gün transfer gerçekleşti

Öncelikle sakın ol.1 katı artarak nice kişiler doğurdu.Ancak doktorların ne söylediğindense benim için buradaki tecrübeli arkadaşların ne söylediği daha önemli.Cok kıymetli arkadaşım geraniy hamileliği boyunca hep kendi bildiği protokolü uyguladı.Bayağda progestronu fazla fazla kullandı.Benim Yaşım sizden küçük ve sprem donasyon yaptırdım yani progesteron hormonu vücudum uretiyordu buna karşın hergun iğne ve 3gunde bir kuvvetli olan proluton depot(500 mg) vurdurdum.Yani haftada 1000 mg sadece ondan alıyordum. Tabiki sizin kararınız Tanrı kuzunuzu korusun.Saglikla devam etsin hamileliğiniz. Geraniy beni duyuyorsan sen ne dersin öneri olarak.

Akraba evliliği varsa donasyonu ciddi ciddi dusunun. Cekinik genetik problemler bile baskın olur iki kuzende

Artık çok geç değil mi peki? Transferin 19.günü bugün, olan olmuştur yani.

Ben bayağı hatta çok karamsarim ve neredeyse her seyin en kötü tarafını görürüm ama bunu demek istiyorum lütfen karamsar olmayın. 19 günde hala artış varsa umut vardır demektir

Niye böyle baştan pes etmiş durumdasın canım. Düşük yapmadığın sürece ,doktor sana artık hamile değilsin demediği sürece bu iş bitmiş değildir.
Topla kendini, kolay elde etmedin ki kolay vazgeçesin.
Sen elinden geleni yap ,takdir Allah'ın

Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar senin
Son tedavimde 20 yumurtam toplandı 18i olgundu. Genetigim de sıkıntı da yok FSH 7 amh 2.5 e2 50lerde gel gör 1 tane uygun embriyo bulamadık genetikten. Bunun gerçekten matematiği yok.

Bebeğin gelişimi için demiştim.
Umut oluyorsunuz, çok teşekkür ederim. Sanırım o iğneyi yaptırcam, umarım bulabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…