Kızlar hafif bir kanama alanı varmış, bebekler iyi durumda , proluton depot diverdi haftada 1 kez vurulmak için , ama benim göbekten vurulasım var yaaa bunu kullanmak beni korkutuyor
Ohhh çok şükür kuzum
Meleğim proluton kas içi uygulanır
Nolursun progesteronunu yüksek tut
Bebişleri aç burakma

Kendiniz proluton depot 3 gunde 1 yaptirin. Bence sikinti olmaz.
Z Zaza74 recetesiz alabiliyor muyduk proluton depot..
Nes gözünü seviyim yapma böyle
Değerin artıyor,yani bebiş seninle
İnan ona lütfen
Canlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size.
Sizler de iyi olun ama..

Canımsın bende seni çok seviyorum inşallah senin ve diğer arkadaşlarında sonu güzel olacak

Hah işte böyleee üzme kendini de bebeğini de annesi. Unutma rahim en iyi laboratuvardır , genetiğinde, gelişiminde herhangi bir sorun olsa rahim onu zaten dışarı atar.

Ama yok öyle bir şey, maşallah istikrarlı bi şekilde yükseliyor. O sana tutunmuş sen de bebiğine güven canım

Çook teşekkür ederim arkadaşım. Cansınız hepiniz.

Nazli sipa
Kendinizi strese sokmayin. Carsamba guzel haberlerinizi bekliyoruz

ya keske ben yapsaymisim.daha yollamadi da andrey evde yazicim da yook,yollasin da artik cikartiriz biryer bulup
Yarın pazar inşallah çıktı alacak biyer bulursunuz. Biz biraz andreyi acele ettirdik hafta içi elimizde olsun diye ama oda yoğunluktan geç gönderebildi dün bugün eşim işe gitti sırf çıktı alabilmek için

Canım değerin yükseliyor durmamış ki Oyle hemen karamsar olma lütfen hem kendine hem de bebeğine sıkıntı veriyorsun. Çarşamba günü güzel haberler gelecek eminim. Lütfen rahat ol biraz dualarım seninle canım

Iseballa tatlim. nickine bayiliyorum bu arada soylemeden gecemeyecegim vallahi ❤❤ ttransferin icin senin icinde dua ediyorum canim az kalmis rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…