- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Haberini bekliyordum canım çok sevindim kendine çok dikkat et sağlıcakla yavruna kavuş inşallahCanlar, ultrasondan çiktik.. Bir tane kese göründü çok şükür
Ama rahmin biraz aşağısına yerleşmiş kereta. Bu biraz sıkıntı olabilir dedi doktor. Düşük ihtimali ya da gelişimde bir sıkıntı olabilir dedi ama umarım böyle bir şey olmaz.
Valla haklısın ben bunu hiç düşünmedimZirka canım, anne olman için o adam lazım sana. Ben diyeyim de..
Çoook teşekkür ederim. Dualariniz sayesinde. Yazacaktım bak sana, unuttum. Kusuruma bakma ne olur. Oğluşunu koccaman öpüyorum.Haberini bekliyordum canım çok sevindim kendine çok dikkat et sağlıcakla yavruna kavuş inşallah
Kalp atışını duydunuz mu?Çoook teşekkür ederim. Dualariniz sayesinde. Yazacaktım bak sana, unuttum. Kusuruma bakma ne olur. Oğluşunu koccaman öpüyorum.
❤❤❤
Cok cok gecmis olsun, tez zamanda sifa diliyorum sanaYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Hayır Omayracığim. 2 hafta sonra kontrolüm var. O zaman sanırım. InşaallahKalp atışını duydunuz mu?
haftada 3 gün yaptır canım. Sabah/akşam prolutex vur göbekten. Bak o zaman bebişinin gümbür gümbür kalp atışını duyacaksın.Hayır Omayracığim. 2 hafta sonra kontrolüm var. O zaman sanırım. Inşaallah
Bu arada ben 2 gün önce proluton depot yaptırmıştım. Bugün Beta da artış oldu.
Sağ olun hepiniz..
Ikili paket bu mu ben ilk paket transferi sandim bu anlattiginizi tutmayinca da ikili transfer ucreti odenince 2.ye tekrar transfer yapiliyo diye biliyorum2 gün ara ile transfer yapılıyor mesela cuma günü 2 embriyo konuluyor Pazartesi tekrar durumuna göre 1 yada 2 embriyo daha naklediliyor.toplamda sana 3yada 4 bebek yerleştiriliyor.Tutunma şansını artırıyorlar
Çok geçmiş olsun. Şifa dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı tedavine gönül rahatlığı ile biran önce başlamanı dilerim canım. tüp mide operasyonu mu oldun? Genelde bu tip komplikasyonlar yani istemsiz kilo verme olayı operasyon geçiren kişilerde oluyor. Hızlı kilo vermek bağışıklık sistemini sarsıp vit. min. değerlerini alt üst ediyor. B12, D vit önemli. Eşimde tüp mideli uzun süre B12 ve D vit takviyesi ve Demir takviyeleri iğneleri kullandı.Saolun can kizlar allah razi olsun hepinizden toparlanmaya calisiyorum yatiyorum yarin teste giricem kurban oldugum rabbim büyüktür iyi olacam ayakta kalicam tedaviye gitmek icinhepinizden ayri ayri allah razi olsun opuldunuz kendinize iyi bakin. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤ bu arada hamile haberi alan @Sade sütlü kardesim allah tamamina erdirsin.. dikkat edin kendinize.
Siz de olmasanız..haftada 3 gün yaptır canım. Sabah/akşam prolutex vur göbekten. Bak o zaman bebişinin gümbür gümbür kalp atışını duyacaksın.
Siz kıbrısımı kievimi düşünüyorsunuz. Ben kievi düşünüyorum ama tabi eşimin hala haberi yokHeycan yaptım resmen maşallah maşallahh, biran önce bende gitmek istiyorum
İlaçlar derken donörün ilaçları değil dimi?5 bin euro + 900 tl gibi bi masrafiniz okuyor kibrista daha yeni transferim yapildi benimde. Onun dışında bi masrafiniz olmuyor hanimlar tabi ilaclar arti oluyor. Fiyat olarak en uygun kibris gibi geldi banada
Cok cok gecmis olsun. Umarim serumlar toparlar sizi bi an önce. Negatifi cagirmayalim hersey çok güzel olucaaaakkkkYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Yüksek ihtimal Kiev olacak , fiyatları Kıbrıs'tan düşük . Kıbrıs geri dönüşlerde yavaş. Birde buradaki pozitifleri görünce nasıl heyecan yaptım anlatamamSiz kıbrısımı kievimi düşünüyorsunuz. Ben kievi düşünüyorum ama tabi eşimin hala haberi yok
eylülde biz ordayken geelinn perryycimYüksek ihtimal Kiev olacak , fiyatları Kıbrıs'tan düşük . Kıbrıs geri dönüşlerde yavaş. Birde buradaki pozitifleri görünce nasıl heyecan yaptım anlatamamgörüşme yaparken esimin de yanımda olmasini sağladım andrey çok şeker biri. Eylül gibi baslayabilirim sanırım Allah sizinde yolunuzu açık etsin emeklerinizi boşa çıkarmasin
Es olayı sıkıntı yaaa benim ikna etmem de zor oldu
İnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçiciYüksek ihtimal Kiev olacak , fiyatları Kıbrıs'tan düşük . Kıbrıs geri dönüşlerde yavaş. Birde buradaki pozitifleri görünce nasıl heyecan yaptım anlatamamgörüşme yaparken esimin de yanımda olmasini sağladım andrey çok şeker biri. Eylül gibi baslayabilirim sanırım Allah sizinde yolunuzu açık etsin emeklerinizi boşa çıkarmasin
Es olayı sıkıntı yaaa benim ikna etmem de zor oldu
Bnmde 5 cikti cnm sabah aksam igneye gectikBunu hamileyken mi vurulacak benim de asiri dusuk de daha transfere gitmedim ama
Harika hey maşallah
AaaaaayyyyyyyyOkuduğumda işl verdiğim tepki elimi ağzıma götürüp gülmek olduu Canımmmmmm ne kadar sevindim anlatamam Allh kaldıramayacağı yük vermez hiç bir kuluna sen hiç merak etme Aslanlar gibi taşırsın senn görünen o ki 3üzler geliyorrr Sağlıkla taşımanı sağlıkla kucağına almanı canı gönülden diliyorum canımmmm Herşey gönlünce olsunn Bu kadar geç yazmamın sebebi 10 aydır pandemi ve başka nedenlerle göremediğim çocukluk arkadaşımla buluştuk bugün birazcık kendimi /dış dünyayı unutmuş olabilirim bundan sebep geç yazdımmm Ayyyy çok sevindimmmmmm
ca
canımmmm latteemcook sevindimm cook .saglikla ilerlesin insallah
Inşallah denizcim. Çok teşekkür ederim. Ne güzel moral oluyor burası. Iyi ki varsınız.iyi ki bu sayfa varOzlemcimtedavin hayırlı olsun kötü düşünme tutmuslardir inşallah, burda hiç belirtisi olmayıp betahcg leri çok yüksek çıkanlar var,seninde ole olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?