Haberini bekliyordum canım çok sevindim kendine çok dikkat et sağlıcakla yavruna kavuş inşallah

Cok cok gecmis olsun, tez zamanda sifa diliyorum sana aklina kötüyü getirmemeye calis canim, Allah beterinden korusun

Hayır Omayracığim. 2 hafta sonra kontrolüm var. O zaman sanırım. Inşaallah
Bu arada ben 2 gün önce proluton depot yaptırmıştım. Bugün Beta da artış oldu.
Sağ olun hepiniz..
haftada 3 gün yaptır canım. Sabah/akşam prolutex vur göbekten. Bak o zaman bebişinin gümbür gümbür kalp atışını duyacaksın.

2 gün ara ile transfer yapılıyor mesela cuma günü 2 embriyo konuluyor Pazartesi tekrar durumuna göre 1 yada 2 embriyo daha naklediliyor.toplamda sana 3yada 4 bebek yerleştiriliyor.Tutunma şansını artırıyorlar
Ikili paket bu mu ben ilk paket transferi sandim bu anlattiginizi tutmayinca da ikili transfer ucreti odenince 2.ye tekrar transfer yapiliyo diye biliyorum

Çok geçmiş olsun. Şifa dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı tedavine gönül rahatlığı ile biran önce başlamanı dilerim canım. tüp mide operasyonu mu oldun? Genelde bu tip komplikasyonlar yani istemsiz kilo verme olayı operasyon geçiren kişilerde oluyor. Hızlı kilo vermek bağışıklık sistemini sarsıp vit. min. değerlerini alt üst ediyor. B12, D vit önemli. Eşimde tüp mideli uzun süre B12 ve D vit takviyesi ve Demir takviyeleri iğneleri kullandı.

Cok cok gecmis olsun. Umarim serumlar toparlar sizi bi an önce. Negatifi cagirmayalim hersey çok güzel olucaaaakkkk

Siz kıbrısımı kievimi düşünüyorsunuz. Ben kievi düşünüyorum ama tabi eşimin hala haberi yok
Yüksek ihtimal Kiev olacak , fiyatları Kıbrıs'tan düşük . Kıbrıs geri dönüşlerde yavaş. Birde buradaki pozitifleri görünce nasıl heyecan yaptım anlatamam görüşme yaparken esimin de yanımda olmasini sağladım andrey çok şeker biri. Eylül gibi baslayabilirim sanırım Allah sizinde yolunuzu açık etsin emeklerinizi boşa çıkarmasin
Es olayı sıkıntı yaaa benim ikna etmem de zor oldu

eylülde biz ordayken geelinn perryycim

S sadesutlu tebrik ederim harika sonucunuu, gelsin yavruşlar şimdi
Nes6373 geride kaldı stresli günlerin hadi artık rahatla sende Sağlıkla al yavrunu kucağına

E Eftalios çok geçmiş olsunn, diyetle verdin kilolarını biliyorum ama tüp mide ameliyatı olanlardaki gibi yanıt veriyor vücudun, kısa zamanda yüksek kilolar verdiğin için.. kilo verme sürecinde takviyeler kullanmış mıydın? En kısa zamanda iyileşip hemencecik başla tedavine inşallah

İnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçici

Harika hey maşallah

ca

canımmmm latteem cook sevindimm cook.saglikla ilerlesin insallah

Canlarim cok ama cok tesekkurler
Ne güzel bir grup olduk, beraber sevinmek cok cok daha guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…