Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer

canim cok gecmis olsun,bozma moralini lutfen.gider ayak strese sokma kendini.ben sanmiyorum ciddi bisey oldugunu ya,oyle bisey diildir eminim doktorlar yonlendircektir,toplarsin insallah gidene kadar

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim gittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın

Ayy çok geçmiş olsun canım.. Bu durumda herhalde bir zahmet alınganlık göstereceksin. Tüh, çok üzüldüm. Umarim en kısa zamanda geçsin. Nazar değdi sana, kesin!

İnşallah inşallah canım hep birlikte güzel haberlerimiz olsun

Inşallah herşey gönlünüzce olur,tez zaman da yavrularınıza kavusursunuz

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim gittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın
Hayirlisi canım benim ben inaniyorum bize bende agustos gibi gidecegim inşallah orda kalanlari koyduracagim bakalım kismet artık

Ohhhh çok şüküüürçok sevindim Zirkaacımm hadi geç bakalımm sırayaaa şu meşhur nüfus patlamasının yaşanacağı Ağustos 2021 bi gelsin artık
bugün yine yeniden ne güzel haberler aldık, yaşasınnn

Çok öok geçmiş olsun E Eftalios ahh canım benimm.. endişelenmeni anlıyorum..o düşen değerler vücudun karşı bir tepkisi savunması.. merak etme, hızlı bir tedavi ile olumlu yanıt alırsın.. bağışıklık sistemimiz sadece doğru gıdalardan beslenerek değil aynı zamanda psikolojimiz de burada önemli faktör.. önce sen iyi olmalısın önce sen sen sen ne olur bunu unutmaa.. aksi takdirde transferin tutsa bile na-tamam koşullarda ne kadar sağlıklı süreci yönetebilirsin, bi düşün.. moralini bozma 2006 yılında benzer rahatsızlığı geçirdim, 58 den 45 kg ya düşmüştüm.. garip garip ağrılar çekiyordum.. emin ellerde doğru tedavi ile kısa sürede Allahın izniyle toparlarsın merak etme, tamam mııı

Ayy cnm cok sevindin inşallah saglikla gelir ,kucagina alirsin

Saolun can kizlar allah razi olsun hepinizden toparlanmaya calisiyorum yatiyorum yarin teste giricem kurban oldugum rabbim büyüktür iyi olacam ayakta kalicam tedaviye gitmek icin hepinizden ayri ayri allah razi olsun opuldunuz kendinize iyi bakin. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤ bu arada hamile haberi alan Sade sütlü kardesim allah tamamina erdirsin.. dikkat edin kendinize.

Ben istemsiz kilo vermeye devam ediyorum sorun hergun kalktigimda tartida 1 kilo eksiliyorum 65 olmusum doktor bu normal deil dedi. 3 gun icinde vucudum kaldirmadi sanirim yarinki testide atlatayim rabbimin izniyle

Ablacim hayirli olsun,muhtemelen aynı tarihlerde kievde olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…