Cok gecmis olsun..cabucak iyilesirsin

Evet ya çok şükür sırada M Mutluyasam dan güzel bir haber alacaz
Birde E Eftalios ’umuz toparlanacak

Sırf buraya laf yetiştirecem diye yemek yapmadım.Bende fenayım ama.Eşimi aradım sana dışarda yemek ısmarlayayım mı dedim.Yok evde yiyelim geç gelicem biraz dedi.Bu defada yırtmak için iyi o zaman hazır bişeyler alırım dedim.Bilmiyorki ben elde telefon habire burdayım.akşamları yanında bırakıyorum onla değil sizle ilgileniyorum diye kıskanıyor.Bulaşık yıkadıktan sonra bakıyorum hala ne yapıyorsun bitmedimi işin daha diye işkilleniyor yok hayatım meyve kesiyorum diyorum bu defa da.Pinokyo olsam sizin yüzünüzden kapılardan geçemicem.Hala marketede gitmedim yazacam diye

Evet ya çok şükür sırada M Mutluyasam dan güzel bir haber alacaz
Birde E Eftalios ’umuz toparlanacak
Sevgili eftalios, senin hasta olduğun mesajını sonradan gördüm, tüm kalbimle inanıyorum her şey yoluna girecek
Sevgili Mutluyaşam, senin de güzel haberlerini almamıza çok yakın

Merhaba,

Biotex sayfasında olan 33 bin tl lik teklif güncel değil di mi? bir de şu an euro kuru olarak Biotex ne kadar alıyor acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim

Alemsin zirka hiç güleceğim yoktu vallahi beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Mide enfeksiyonu Helicobacter den kaynaklı olabilir, endeskopi yapıldımı sana? Dikkat et kendine canım inşallah en kısa sürede düzelirsin.

Benim arkadaşım gecen ay Kıbrıs'a donasyon ile transfer yaptirdi.. 50 binden fazla tutmuş

Canımmm seni gördüğüme çok sevindim gittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın
Benim arkadaşım gecen ay Kıbrıs'a donasyon ile transfer yaptirdi.. 50 binden fazla tutmuş
5 bin euro + 900 tl gibi bi masrafiniz okuyor kibrista daha yeni transferim yapildi benimde. Onun dışında bi masrafiniz olmuyor hanimlar tabi ilaclar arti oluyor. Fiyat olarak en uygun kibris gibi geldi banada

Yani 40 yaşından sonra kendi yumurtamızla hamile kalsak bile sağlıklı ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Benim embriyolarımın hepsi 5. Gün 5 aa ydı. Aylarca ngs li düzgün embriyoyu bulmaya çalışıp öyle transfer yaptırsam Hem bulmak zor hem güvenirliliği tartışılır. Tabiki istisnalar vardır Allah herkes için en güzelini versin ama ben böyle düşünüyorum. Donasyonun bile garantisi yok ama eminim kendi yumurtamdan daha garantidir.

Allah im saglik sihhat versin ayni zamanda bence bir de psikologa gitsen canim aynisi bende olmustu 68 kiloya dustum sonra 1 haftada hergune 1 kilo veriyordum.Bir suru sikintili surec hecirmistim meger depresyona girmisim haberim yok 1 ay hafif dozda sakinlestirici kullandim cok iyi geldi.Sana da cok iyi gelebilir kuzum .

Zirka canım, anne olman için o adam lazım sana. Ben diyeyim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…