Cok gecmis olsun..cabucak iyilesirsinYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Inşallah Deniz.. Sağ ol.Ayy cnm cok sevindin inşallah saglikla gelir ,kucagina alirsin
İnşallah bitanem yarın tarih belli olacak inş Ağustos grubu denk geliriz hep beraber gezer dolaşırız transfer öncesi akşamlarında otelde bahçede keyif yaparızAblacim hayirli olsun,muhtemelen aynı tarihlerde kievde olcaz
Evet ya çok şükür sırada M Mutluyasam dan güzel bir haber alacazOhhhh çok şüküüürçok sevindim Zirkaacımm hadi geç bakalımm sırayaaa şu meşhur nüfus patlamasının yaşanacağı Ağustos 2021 bi gelsin artık
bugün yine yeniden ne güzel haberler aldık, yaşasınnn
Sevgili eftalios, senin hasta olduğun mesajını sonradan gördüm, tüm kalbimle inanıyorum her şey yoluna girecekEvet ya çok şükür sırada M Mutluyasam dan güzel bir haber alacaz
Birde E Eftalios ’umuz toparlanacak
Alemsin zirka hiç güleceğim yoktu vallahi beni güldürdünSırf buraya laf yetiştirecem diye yemek yapmadım.Bende fenayım ama.Eşimi aradım sana dışarda yemek ısmarlayayım mı dedim.Yok evde yiyelim geç gelicem biraz dedi.Bu defada yırtmak için iyi o zaman hazır bişeyler alırım dedim.Bilmiyorki ben elde telefon habire burdayım.akşamları yanında bırakıyorum onla değil sizle ilgileniyorum diye kıskanıyor.Bulaşık yıkadıktan sonra bakıyorum hala ne yapıyorsun bitmedimi işin daha diye işkilleniyoryok hayatım meyve kesiyorum diyorum bu defa da.Pinokyo olsam sizin yüzünüzden kapılardan geçemicem.Hala marketede gitmedim yazacam diye
Çok geçmiş olsun canımYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Merhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım.4 tüp bebek denemesinde 2 kere düşük yaşadım ve artık kendi yumurtamla bebeğim olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden donasyona karar verdim fakat eşimin henüz haberi yok kabul etmez büyük ihtimal çünkü işin dini boyutunu düşünüyor. Ama ben çok anne olmak istiyorum. Günahı benim boynuma olsun. Burayı gizli gizli okuyorum.Bu süreç nasıl sürüyor neresi en iyi merkez. Kıbrısa ya da kieve kaç kere gitmek lazım. Birde fiyatı nedir? Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Canımmm seni gördüğüme çok sevindimgittim yeni embriyolar oluşturduk taze transfer oldum ama tutmadı canım. Şimdi yeniden denemek için bekliyorum. Sen neler yapıyorsun? Var mı bir planın
5 bin euro + 900 tl gibi bi masrafiniz okuyor kibrista daha yeni transferim yapildi benimde. Onun dışında bi masrafiniz olmuyor hanimlar tabi ilaclar arti oluyor. Fiyat olarak en uygun kibris gibi geldi banadaBenim arkadaşım gecen ay Kıbrıs'a donasyon ile transfer yaptirdi.. 50 binden fazla tutmuş
Kuzum biotexcom kievde,başka ülke,onlar teleyle uğraşmıyor,hazır eurpyla elinde gidicenMerhaba,
Biotex sayfasında olan 33 bin tl lik teklif güncel değil di mi? bir de şu an euro kuru olarak Biotex ne kadar alıyor acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim
Bunu hamileyken mi vurulacak benim de asiri dusuk de daha transfere gitmedim ama3 günde bir pruloton depot yaptırın. Sabah / akşam prolutex göbekten kendiniz vuruyorsunuz. Bence yükselir canım
Yani 40 yaşından sonra kendi yumurtamızla hamile kalsak bile sağlıklı ilerleyebileceğini düşünmüyorum. Benim embriyolarımın hepsi 5. Gün 5 aa ydı. Aylarca ngs li düzgün embriyoyu bulmaya çalışıp öyle transfer yaptırsam Hem bulmak zor hem güvenirliliği tartışılır. Tabiki istisnalar vardır Allah herkes için en güzelini versin ama ben böyle düşünüyorum. Donasyonun bile garantisi yok ama eminim kendi yumurtamdan daha garantidir.Benim arkadaşım gecen ay Kıbrıs'a donasyon ile transfer yaptirdi.. 50 binden fazla tutmuş
50 bin tl yi geçiyor yani , hayirli olsun sizinde5 bin euro + 900 tl gibi bi masrafiniz okuyor kibrista daha yeni transferim yapildi benimde. Onun dışında bi masrafiniz olmuyor hanimlar tabi ilaclar arti oluyor. Fiyat olarak en uygun kibris gibi geldi banada
Allah im saglik sihhat versin ayni zamanda bence bir de psikologa gitsen canim aynisi bende olmustu 68 kiloya dustum sonra 1 haftada hergune 1 kilo veriyordum.Bir suru sikintili surec hecirmistim meger depresyona girmisim haberim yok 1 ay hafif dozda sakinlestirici kullandim cok iyi geldi.Sana da cok iyi gelebilir kuzum .Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Evet transfer sonrası yapılıyor. Progestanın yüksek tutulması içinBunu hamileyken mi vurulacak benim de asiri dusuk de daha transfere gitmedim ama
Tesekkurler canim.Bu aralar asiri evhamliyim yaa bizim batumda sizin gibi de ilgi alakaEvet transfer sonrası yapılıyor. Progestanın yüksek tutulması için
Zirka canım, anne olman için o adam lazım sana. Ben diyeyim de..Sırf buraya laf yetiştirecem diye yemek yapmadım.Bende fenayım ama.Eşimi aradım sana dışarda yemek ısmarlayayım mı dedim.Yok evde yiyelim geç gelicem biraz dedi.Bu defada yırtmak için iyi o zaman hazır bişeyler alırım dedim.Bilmiyorki ben elde telefon habire burdayım.akşamları yanında bırakıyorum onla değil sizle ilgileniyorum diye kıskanıyor.Bulaşık yıkadıktan sonra bakıyorum hala ne yapıyorsun bitmedimi işin daha diye işkilleniyoryok hayatım meyve kesiyorum diyorum bu defa da.Pinokyo olsam sizin yüzünüzden kapılardan geçemicem.Hala marketede gitmedim yazacam diye
Evet maalesef geciyor canim Allah odeme kolayligi versin hepimize50 bin tl yi geçiyor yani , hayirli olsun sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?