Eşim bana çocuğumuz olsaydı böyle olmazdı demişti bir defa çok üzülmüştüm abileri çocuğum var bir yere gidemiyoruz yapamıyoruz deyip duruyorlar sürekli zaten hayatı boyunca okadar çok bastırılmışki onlara karşı gelemiyor anne babası için yaptıklarına bişey diyemiyorum ama kız kardeşleri bile bizi şuraya getir götür yapıyor başlarda soylenirdim amaartik bende kabullandim bu durumu

Kötü şeyler söyleyip seni demoralize etmek istemiyorum canım naçizane küçük bir tavsiye inşallah kiev e ikna edersin ama tedaviye başlamadan boşanmak konusunu açtığın için bunu söylüyorum eşinin hayatında biri olup olmadığından emin ol öyle git tedaviye.

Güzel kardeşim sen öğretmensin ama bu zihniyeti eğitemezsin.Güzel nefesini sadece kocana yor ardındakilerin ötmesi kesilmez.Hiçbirimiz hayata noksan gelmek istemeyiz eşinle konuşacağın üslup şu :” Sen de bir sıkıntı olsa ben seni yarı yolda bıraksam bu seni mutlu eder mi? Doğarken bana böyle şeyler yaşayacağım söylenseydi sence ister miydim? Sen aileni veya kardeşlerini veya bir parmağını dahi seçme hakkına sahip miydin? Hepimiz bu dünyaya bir şekilde getirildik. Benim yolum seninle kesiştiği için ben mutluyum.Biliyorsun ki ben hiçkimseyle evlenmeden de evlat sahibi olabilirim. Sadece senin baba oluşunu görmek istediğim için bu yolu teklif ediyorum. “

Öyle görümce bende olcak yolunmadik sac teli birakmam haspammm Allahin verdigini sorgulamak onami kalmis
Cok hakkisin vallahi bende dort tane var bidi bidi konusuyolardi ulk zamanlar yok abim cocuk olmazsa bu gidisle gider falan filan vallahi agizlarinin payini veriverdim. Karismiyolar bile artik yolarim ben vallahi simdi giklari cikmiyor

Aileler isin icine girdimi maalesef ortalik karisiyor ben gercekten bu ailelerin cocuk dogurtma merakini anlamiyorum gercekten yaaaaa sonucta size destek olacaklarina kostek oluyorlar ne bicim iss yaa esinin artik sesini cikarmasi lazim ben kendimden ornek vereyim sana benim esimin ailesi asiri düşkünlerdir ve bazen beni kiskanirlar fakat esim sesini cikariyor yetr diyor esininde artik yumrugu masaya koymasi lazim onun icin sen onemli olmalisin aileler bir yerekadar.

I Ideal anne bütün yazdıklarını ve yapılan yorumları da okudum ve çok üzüldüm Kendi istediğin dışındakilerle içinde verdiğin mücadele yetmiyormuş gibi bir de hayatını paylaştığın sevdiğin adamla ve onun ailesiyle de mücadele veriyorsun…Ne yazık ki eğitimle değil kalpleriyle alakalı bir durum bu ve kişi kendisi istemediği sürece yada büyüüük bir yaşam dersi almadığı sürece değişmezBen olsamdım şöyle yapardım böyle yapardım demiycemm bu o kadar hassas bir konu ki ….Tek dileğim duam herşey gönlünce olsun kardeşim Allah yardımcın olsunn ve Seni Ennnn mutlu edecek şeyler,olaylar,kişiler girsin hayatına ve hep varolsunlar

Çok uzun yazıyorum kusara bakmayın kafanızı şişiriyorum beni suçlayan tavırla konuşması çok üzdü beni onunla konuşmaya çalıştım yumuşadı biraz ama kafam çok karışık dedi
İstediğin kadar yazabilirsin bu yüzden buradayız canım, birbirimize destek olmak için. Evet çok zor biliyorum ama belliki güzelce konuşunca eşini ikna edebiliyosun. Pes etme ikna olur bence donasyona ama kimseye anlatmasın bişeyleri. Tüp bebekle oldu dersiniz ailesinede.

Cok hakkisin vallahi bende dort tane var bidi bidi konusuyolardi ulk zamanlar yok abim cocuk olmazsa bu gidisle gider falan filan vallahi agizlarinin payini veriverdim. Karismiyolar bile artik yolarim ben vallahi simdi giklari cikmiyor
Kız boyundan da mı korkmuyorlar ben senin yerinde olsam yanlarına gider elimi yumruk yapar havaya kaldırdık ve o yumruğa alttan bakmalarını sağlardım

Gelmiş geçmiş olsun canım, çok şükür. Şimdi önündeki en güzel tedaviye basla inşallah güzel haberlerini bekliyorum heyecanla

Kızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah
Ay ne güzel tebrikler canım keseler derken ikiz sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…