- 17 Kasım 2020
- 68
- 324
- 13
- 25
Kötü şeyler söyleyip seni demoralize etmek istemiyorum canım naçizane küçük bir tavsiye inşallah kiev e ikna edersin ama tedaviye başlamadan boşanmak konusunu açtığın için bunu söylüyorum eşinin hayatında biri olup olmadığından emin ol öyle git tedaviye.Birbirimizi çok severek evlendik görüşmenin ilk aylarında adet olmamam sonucu doktora gittiğimde evlilik ihtimaliniz varsa geciktirmeyin tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ozaman eşime söyledgimde sorun etmemişti ve 2 yıl boyunca onun üniversiteyi bitirmesini bekledim 1 yılda nişan süreci oldu zaten evlendikten sonra maddi imkansızlıktan tedaviyi başlayamadim sonrasında zaten direk tüp bebek için kliniklere başvurdum ama menopoza girdiğimi yumurtam varsa dahi donasyon tercih etmemi yoksa engelli olma ihtimali olduğunu söyledi kredi çekip Kıbrıs'a gittik sonuç olmuşuz olunca hep arkandayım olana kadar devam edicez diyordu şimdi böyle konuşmanisı beni yıktı gerçekten eskiden bebek tutmaz korkusu vardı şimdide boşanicakmiyiz korkusu oluştu burda çocuk konusunda çok baskı yapılıyor özellikle de erkek çocuk beklentisi çok fazla bana o söyledikleri şok etti beni kafam allak bullak oldu ben çalışıyorum tedavi masraflarımı karşılarım yeterki umutsuz olma bana destek ol dedim ailesi tüp bebek yaptığımızı biliyordu sorun etmiyordu ama kız kardeşine menopoza girdiğimi söylemiş ruh hali değişikliğin de bu etkili gibi geldi bana
Güzel kardeşim sen öğretmensin ama bu zihniyeti eğitemezsin.Güzel nefesini sadece kocana yor ardındakilerin ötmesi kesilmez.Hiçbirimiz hayata noksan gelmek istemeyiz eşinle konuşacağın üslup şu :” Sen de bir sıkıntı olsa ben seni yarı yolda bıraksam bu seni mutlu eder mi? Doğarken bana böyle şeyler yaşayacağım söylenseydi sence ister miydim? Sen aileni veya kardeşlerini veya bir parmağını dahi seçme hakkına sahip miydin? Hepimiz bu dünyaya bir şekilde getirildik. Benim yolum seninle kesiştiği için ben mutluyum.Biliyorsun ki ben hiçkimseyle evlenmeden de evlat sahibi olabilirim. Sadece senin baba oluşunu görmek istediğim için bu yolu teklif ediyorum. “Eşim bana çocuğumuz olsaydı böyle olmazdı demişti bir defa çok üzülmüştüm abileri çocuğum var bir yere gidemiyoruz yapamıyoruz deyip duruyorlar sürekli zaten hayatı boyunca okadar çok bastırılmışki onlara karşı gelemiyor anne babası için yaptıklarına bişey diyemiyorum ama kız kardeşleri bile bizi şuraya getir götür yapıyor başlarda soylenirdim amaartik bende kabullandim bu durumu
Cok hakkisin vallahi bende dort tane var bidi bidi konusuyolardi ulk zamanlar yok abim cocuk olmazsa bu gidisle gider falan filan vallahi agizlarinin payini veriverdim. Karismiyolar bile artik yolarim ben vallahi simdi giklari cikmiyorÖyle görümce bende olcak yolunmadik sac teli birakmam haspammm Allahin verdigini sorgulamak onami kalmis
Aileler isin icine girdimi maalesef ortalik karisiyor ben gercekten bu ailelerin cocuk dogurtma merakini anlamiyorum gercekten yaaaaa sonucta size destek olacaklarina kostek oluyorlar ne bicim iss yaa esinin artik sesini cikarmasi lazim ben kendimden ornek vereyim sana benim esimin ailesi asiri düşkünlerdir ve bazen beni kiskanirlar fakat esim sesini cikariyor yetr diyor esininde artik yumrugu masaya koymasi lazim onun icin sen onemli olmalisin aileler bir yerekadar.Eşim bana çocuğumuz olsaydı böyle olmazdı demişti bir defa çok üzülmüştüm abileri çocuğum var bir yere gidemiyoruz yapamıyoruz deyip duruyorlar sürekli zaten hayatı boyunca okadar çok bastırılmışki onlara karşı gelemiyor anne babası için yaptıklarına bişey diyemiyorum ama kız kardeşleri bile bizi şuraya getir götür yapıyor başlarda soylenirdim amaartik bende kabullandim bu durumu
İstediğin kadar yazabilirsin bu yüzden buradayız canım, birbirimize destek olmak için. Evet çok zor biliyorum ama belliki güzelce konuşunca eşini ikna edebiliyosun. Pes etme ikna olur bence donasyona ama kimseye anlatmasın bişeyleri. Tüp bebekle oldu dersiniz ailesinede.Çok uzun yazıyorum kusara bakmayın kafanızı şişiriyorum beni suçlayan tavırla konuşması çok üzdü beni onunla konuşmaya çalıştım yumuşadı biraz ama kafam çok karışık dedi
Kız boyundan da mı korkmuyorlar ben senin yerinde olsam yanlarına gider elimi yumruk yapar havaya kaldırdık ve o yumruğa alttan bakmalarını sağlardımCok hakkisin vallahi bende dort tane var bidi bidi konusuyolardi ulk zamanlar yok abim cocuk olmazsa bu gidisle gider falan filan vallahi agizlarinin payini veriverdim. Karismiyolar bile artik yolarim ben vallahi simdi giklari cikmiyor
Gözünüz Aydın kaçız geliyorKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah ❤
İkiz canımGözünüz Aydın kaçız geliyor
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah ❤
Amin çok teşekkür ederim ☺Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Gelmiş geçmiş olsun canım, çok şükür. Şimdi önündeki en güzel tedaviye basla inşallah güzel haberlerini bekliyorum heyecanlaKizlar ben soylemeyi unuttum benim sonuclarim temiz cok şükür en kisa zamanda ilaclarla toparlanacagim. Tedaviden sonra bas rehber olarak evden tur ayarlayacagim insallah. Acentalara yardim edecegim yeniden calisma hayatina donmek kadar guzel biseyyok sanirsam. Hamile kalirsam evden calisacagim eger bir aksilik olursa acentaya dönecem. Insallah hersey hayirli ve olumlu olurda evden calisirim. Cocukta yaparim kariyerdeturizm okulunda ders vermeye basliycam birde online simdilik.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer muradına kavuşacaksinBaşlıycam evet ama 2-3 ay sonra
Harikaaaabİşyerini hallettim son şansım dedim anne olarak beni en iyi siz anlarsınız dedim arada biraz laf duydum ama olsun onay aldım çok şükür
Gozun aydin saglikla kucağına al insallah yavrulariniİkiz canım
Ay ne güzel tebrikler canım keseler derken ikiz sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar merhaba
Gürgan bildigin bi şarlatan canim ziya kalem hakkinda iyi seyler duymustumKızlar Prof Dr Timur Gürgan yada Doç Dr Ziya Kalem hakkında bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?