Amin canim insallahGozun aydin saglikla kucağına al insallah yavrulariniKac tane transfer edilmisti canim sana kacinci günündesin
Gozun aydin valla cok sevindim bebislerin uzun saglikli bi hayatiniz olsun insallahAmin canim insallah2 tane transfer edildi 24 hazirandi transfer günü 22.gün oluyor sanırım
Cok tesekkur ederim evet ikizAy ne güzel tebrikler canım keseler derken ikiz sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsin insallaaahhhKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah ❤
Inşallah hepimizinGozun aydin valla cok sevindim bebislerin uzun saglikli bi hayatiniz olsun insallah
Amin insallah cok tesekkur ederim ☺Gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsin insallaaahhh
Ziya kalem benim menapoz için rutin gittiğim doktor ben memnunum neden?Kızlar Prof Dr Timur Gürgan yada Doç Dr Ziya Kalem hakkında bilginiz var mı?
Harika göÜnaydın canım keseleri derken iki mi üç mü?Kızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah ❤
Ziya kalem benim menapoz için rutin gittiğim doktor ben memnunum neden?
Teşekkür ederimHarika göÜnaydın canım keseleri derken iki mi üç mü?
Okudum canım ikiymiş hadi bakalım darısı kalp atışlarına inşallahHarika göÜnaydın canım keseleri derken iki mi üç mü?
Ayy hadi inşallahOkudum canım ikiymiş hadi bakalım darısı kalp atışlarına inşallah
Hamile kalırsam onunla devam edeceğim durumumu biliyor anlattım elimden geleni yaparım dedi yargılamadı, saçma sapan asla konuşmadı anlayışlıydı bu tavrıda beni rahatlattı ben onun araştırıp gitmedim evimin karşısındaki hastanede tüp bebek merkezinin başındaki doktor diye gittim.İyikide gitmişimKızlar Prof Dr Timur Gürgan yada Doç Dr Ziya Kalem hakkında bilginiz var mı?
İnşallah canım Allah sizin gibi hamilelerin ağzından duysun bol bol bizlere dua edin cancazımAyy hadi inşallahsizlerden de bekliyoruz böyle güzel haberler
Ediyorum hem de nasil ediyorum Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah hepimizeİnşallah canım Allah sizin gibi hamilelerin ağzından duysun bol bol bizlere dua edin cancazım
Gözünüz aydin olsun cnm sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin Allah insallahKızlar merhaba
Gürganda 3 denemem olmuştu kendi yumurtamlaKızlar Prof Dr Timur Gürgan yada Doç Dr Ziya Kalem hakkında bilginiz var mı?
İşte bu çok güzel haberKızlar merhaba
Demeki kiev her kese 3-4 koymuyorAmin canim insallah2 tane transfer edildi 24 hazirandi transfer günü 22.gün oluyor sanırım
Gurgan gercekten tamamen duygusal (parasal anlamda) bi doktor asla gervekleri anlatmaz canim yumurtan yoksa bile gel basaracagiz der haa bi de hrs de ki tarik aksu var ahh ona hakkimi asla helal etmiyorumGürganda 3 denemem olmuştu kendi yumurtamla
Vallah bir şey söyleyemem
Sade doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?