Kendime yakın doktor bulmaya çalışıyorum transfer öncesi kontrollere gitmek için canım. Ne zor doktor bulmak. Bilen birileri olmasına sevindim.Aigle canım daha 2 gün önce gittim net bir doktor açık sözlü mızmız hasta sevmiyor.Ben kışın başından beri menapoz için ona gidiyorum senin neden ihtiyacın var ona?
Yaa çok sevindim yakınlarda iyi bi doktor olmasına. Bende onunla devam etmeyi düşünebilirim o zaman. Seninlede çok yakınmışızHamile kalırsam onunla devam edeceğim durumumu biliyor anlattım elimden geleni yaparım dedi yargılamadı, saçma sapan asla konuşmadı anlayışlıydı bu tavrıda beni rahatlattı ben onun araştırıp gitmedim evimin karşısındaki hastanede tüp bebek merkezinin başındaki doktor diye gittim.İyikide gitmişim
Yorumları da çok iyi değil internette zaten. Gürganı unutuyorum o zamanGürganda 3 denemem olmuştu kendi yumurtamla
Vallah bir şey söyleyemem
Sade doktor
İyice Gıcık oldum ben bunlara gerzek ben mi istedim böyle olmasını dünyaya bu şekilde gelmemiz bizim seçimimiz mi ? Ayy ciddiye alınacak insanlar değil cahille uğraşmak seni sadece yıpratır inan. mümkün olduğunca görüşmemeye çalış kocana çaktırma aileni çok seviyorum özledim aslında falan de ama işim var başım ağrıyor kendimi hiç hissetmiyorum uydur tatlı tatlı bahaneler mümkün olduğunca uzak tut kendinden. Aileden uzak tutmanın en güzel yolu da sürekli borca sokmakmış onu a
Ankarada misin canim senSağol canım transfer öncesi gidebileceğim doktor arıyorum da yakınımda sadece bunlar var. Ne zormuş doktor bulmak. 22 temmuzda usg günüm kimse çalışmıyor o gün.
Hicde bile öyle olmuyor görüyoruz cocugu war düzeni yok ewlilik die birsey yok ee cocuk olmus hayati duzensiz ne farkeder en azindan yoksa wardr bir hayir demeyi bilmiyorlar hayatin bir sinawi allhn imtihani cok sinirlenyrm böyle durumlara..Eşim bana çocuğumuz olsaydı böyle olmazdı demişti bir defa çok üzülmüştüm abileri çocuğum var bir yere gidemiyoruz yapamıyoruz deyip duruyorlar sürekli zaten hayatı boyunca okadar çok bastırılmışki onlara karşı gelemiyor anne babası için yaptıklarına bişey diyemiyorum ama kız kardeşleri bile bizi şuraya getir götür yapıyor başlarda soylenirdim amaartik bende kabullandim bu durumu
SüpersinYaa çok sevindim yakınlarda iyi bi doktor olmasına. Bende onunla devam etmeyi düşünebilirim o zaman. Seninlede çok yakınmışız
Ziya kalem ankaradan istanbula gitti yanlis bilmiyorsam bi akrabamizin ikizleri oldu biri kiz biri oglan onda tedavi oldular cokta memnun kaldilar ilk tüp bebek tedavileriydi 15 yildir evlilerdi hic cocuklari yoktuGürganda 3 denemem olmuştu kendi yumurtamla
Vallah bir şey söyleyemem
Sade doktor
Size yazacaktimKızlar Prof Dr Timur Gürgan yada Doç Dr Ziya Kalem hakkında bilginiz var mı?
söyleyecek çok bir şey yok ama zaman herşeyin ilacı şimdi üzüntünü yaşa sonrada dimdik en kuvvetlisinden ayağa kalkarak yeniden başla. Şimdi de yeniden denediğinde hamile kaldığında ve bebişini kucağına aldığındada yanındayız. bunu hiç unutma seni seviyoruzOmayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
İnşallah toparlansın ve eşinin razılığıyla onu kieve götürücem
Belki meleğine orda kavuşur
Allahtan ona şuan sabr diliyorum
Nasıl acı çekiyor canım arkadaşım anlıyorum
zirkaam hayırlı olsun gününün belli olası bile güzel herşeyin hayırlısı sen herşeyi halledersinSelvi boylum E Eftalios bence gidene kadar toparlarsın kafan rahat olsun arkadaşım.
andreden haber geldi 3 Ağustos ultrason 12 Ağustos tedavi başlar 26 ve 28 transfer ( tabi ikili olur ise) bu arada 3 ağustosta nöbetteyim bir ayar çekecem ve transfer zamanı korktuğum gibi çalıştığım döneme geldi birde ona ayar çekmem lazım.
Kasık agrisi war cnmNes hayat ve transfer olan arkadaşlarım nasılsınız herşey yolunda mı
iyi olduğuna çok sevindim kıbrısa kadar daha da toparlarsın ve sağlıcakla bebişlerini alır dönersin inşallahC
Canim benim cok tesekkur ederim bugun cok erken uyandim daha iyi uyandim agrusiz sizisiz cok şükür rabbime❤❤❤❤❤❤
Yok canim cenemden korkuyorlar hos onlarinkide aynida ben biraz fazlaca geliyorum cene olarak siz karismayin bakayim diyorum onlara valla 2 kati cevap veriyorum yorulup susuyorlar kadinin fendi gorumceleri yendiKız boyundan da mı korkmuyorlar ben senin yerinde olsam yanlarına gider elimi yumruk yapar havaya kaldırdık ve o yumruğa alttan bakmalarını sağlardım
Canim benim benim cok tesekkur ederim cok sukur rabbime bunyem cok cabuk toparladim ilaclar sayesinde.insallah az kaldi sanki ilk defa gidecekmisimgibi heyacanliyim vallahiii❤❤❤❤❤❤iyi olduğuna çok sevindim kıbrısa kadar daha da toparlarsın ve sağlıcakla bebişlerini alır dönersin inşallah
Seni tatli gunler bekliyor ne guzell bebislerinle beraber harika gunlerin olsun insallahCok tesekkur ederim evet ikizamin insallah en yakin zamanda sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyoruz
aramıza hoşgeldin öncelikle ama asla olumsuz düşünme sevgi ve zaman herşeyin ilacı umarım herşey yoluna girer dualarımız seninle. allah herşeyi öyle bir yoluna koyuyorki anlamıyoruz bile buradaki o muhteşem kadınlar öylesine destek ve yol göstericilik yapıyorlarki sen de umarım yakın zamanda birinci sayfadaki listemize girersinMerhaba arkadaşlar bende yıllardır sizin sessiz takipçilerinizdenim 2020 Eylül ayında Kıbrıs'ta ilk yumurta donasyonumu yaptım ancak boş gebelik oldugu için kürtaj oldum patolaji sonucuna göre bir sorun çıkmadı Mayıs sonunda da donmuş yumurtalarımı kullandık ama o da Kimyasal gebelik oldu bu arada 33 yaşındayım frejilx taşıyıcısı olduğum için erken menopoza girdim şimdi Kiev'e gitmek istiyorum ama eşim çok umutsuz oraninda kıbristan bir farkı olmadığını düşünüyor ve sanırım boşanma fikrini birileri kafasına sokuyor 2.5 yıllık evliyiz daha
Gurgan gercekten tamamen duygusal (parasal anlamda) bi doktor asla gervekleri anlatmaz canim yumurtan yoksa bile gel basaracagiz der haa bi de hrs de ki tarik aksu var ahh ona hakkimi asla helal etmiyorum
CansınZazam çok teşekkür ederim senin vesilenle oldu biliyosun iyiki varsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?