Hazır cevap olup laf sokmayı çok isterdim artık bu durumdan çıkmam gerek iyi niyetim çok istismar ediliyor
Canim caktirmadan tatli tatli boyle onlar anlamadan butun tatliliginla lafi soyliver inan anlamazlar.iyi niyetini istismar edene boyle yap senin kirildigini farketmiyorlarsa ve bu durumu sen seini cikarmadikca yapiyorlar belli sende tum sirinligini kullanarak ortaya lafini at bak bakalim ondan sonra bastirmaya calisiyorlarmi.

Sağol canım transfer öncesi gidebileceğim doktor arıyorum da yakınımda sadece bunlar var. Ne zormuş doktor bulmak. 22 temmuzda usg günüm kimse çalışmıyor o gün.
2016 timur beye benim donasyonumu takip etmmi istedim red cevabı aldım
Neden o sorsan ikide bir beni aroyorlardı gel diye,yeni tedavi nevleri var diye

Çarşamba günü NRW bölgesine öyle bir yağmur yağdı öyle bir yağdı ki sanırsın gök yarıldı da su boşaldı üstümüze , kesintisiz tam 12 saat.
İşe gidinceye kadar , iş den eve varıncaya kadar arabama ulaşıncaya kadar inanın ayaklarım su içindeydi eve kendimi zor attım Allah'ım bu nasıl bir yağmur. Ertesi günü haberler de bilanço belli oldu almanya geneli özellikle NRW bölgesinde sel kapılan , toprak kayma bina çökmesi sonucu 100 üzerinde kişi hayatını kaybetti, 100 lerce kişi kayıp haber alınamıyor ren nehri taşmış şehirler su altında kalmış
20 kilometre ötem su altında kalmış Allah'ım sen yardım herkese

arkadşlar size bir şey danışmak istiyorum. benim ultrason günüm ayın 20idi ama bayram dolayısıyla 19 da yaptırabilirsin dedi Andrey . o kadar zorlandımki ultrason çektirecek bir doktor bulmak için neyse zar zor hiç bilmediğim bir doktordan pazartesi randevu aldım . bir tane özel buldum sadece ultrason dedim genede normal muayene parası istedi bayağıda yüksek istedi. eeeee bizim için küçük miktarlar bile önemli . acaba pazartesi gideceğim doktora donasyon olacağını anlatmalımıyım. birde ben çalışıyorum ve kieve gdeceğim zaman rapor almam gerek ve ben bu rapor işini düşündükçe geriliyorum ve kime ne deyip nasıl alacağımıda bilmiyorum. bana yol gösterin canım arkadaşlarım

Ayyy Allah sizleri korusun canım
Allah o 100 kişinin agibetini güzel etsin

Doktora deki rahim hazırlanıyor başga şehirde dondurulmuş embriyom var transfere gidicem
Rahmin endometriyum kalınlığını ve yumurtaların fotorafını istediler
Bukadar

Doktora deki rahim hazırlanıyor başga şehirde dondurulmuş embriyom var transfere gidicem
Rahmin endometriyum kalınlığını ve yumurtaların fotorafını istediler
Bukadar
Bacım gideceğin doktora aynen zazanın dediğini söyle hangi şehir derse İstanbul de reklamını gördüğün yada bildiğin yerlerden birini salla gitsin ayrıca ultrasonda olsa normal muayeneye girer canım adam haklı tam muayene ücreti almakta

zaza74 nasılsın canım sessizden takibe aldım yeğenim ile inşallah çok daha güzel günlere hep duamdasın bizim koruyucu ailelik komisyon onayından geçti bakalım bizi neler bekliyor
Ay süper bir haber senin adına çok sevindim teyzemde kız çocuk aldı kafa dağılınca rahatlayınca iki oğlan doğurdu darısı sana inşallah canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…