Çok teşekkür ederim Canım benim buradaki arkadaşlarin yaşadıkları sorunları hepimizin sorunları kader birliği yaptık biz burada onun inşallah canım hepimizin gönlünde yatan gerçekleşir umarım

Çok geçmiş olsun kuzum
İnşallah çabuk toparla ve tedavne başla

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versinolmanız gereken bir operasyonu tedavi öncesi olmakla çok iyi yapmışsınız. Allah bebeğini biran önce kucağına almayı nasip etsin

Canım yolun açık olsun ,islerin şu gibi aksın, bebelerini alıp gel inşallah, dualarimiz seninle

Stres yapma cnm raha ol ,ebru ceylan 'ın adet söktürücü masajı var youtube de onu yapabilirsin,günunde gelmezse

Pcr testini dün gece hemen yaptırdık, aşılarımızı da olmuştuk zaten o yüzden karantina yok canim
Tek pcr testi ile gidis , kibris alanda herhangi bir test olacak mi?
Donus turkiye giris pcr var demistiniz? Onu nerede yaptiracaksiniz kibrista?
Guncel kibris bilgilerini sizden bekliyoruz.
Bayram sekerlerinizle mutlu bayramlar

arkadaslar herkese selam
bugun ancak evime girebildim,kievden sonra 2 gun indigimiz sehirde kaldik islerimiz oldugu icin.o yuzden inanilmaz yorgunum bide bugun 2. doz asimi oldum,o da sallio suan epey.
hizluca okumaya calistim ama kacirdigim seyler varsa affola
sanirim yeni pozitif/negatif sonuc alanimiz yok,bekleyenler devam

Vee sonunda biletleri aldık 12 Ağustos sabah 9 da kievde oluyoruz inşallah 15 i dönüyoruz bu ilk görüşme muayne teşhis vs için inşallah herşey çok güzel olur sonumuz hepimizin kucağımızda sağlıklı hayırlı evlatlarımızla yazışmalar olur hepinize herşey için teşekkürler sanki sonucu da almışım gibi rahatladım biranda

Sen rahat raha eskileri okursun
Sen olmayalı çok olaylar oldu kuzum
hoş geldin

Selam Arkadaşlar
Betahgc sonrası İlk doktor randevumuz 26 Temmuz olmasına rağmen merakımdan başka bir hastaneden usg görüntüleme yaptırdım veee sonuç tek keseee, tekil gebelik
Transfer olan, transfere gidecek olan, tedaviye şimdiden niyet edip planlayan tüm değerli anne adayı arkadaşlarım Rabbim hepinizi aynen böyle hatta daha da fazlasıyla en kısa zamanda müjdelendirsin, sevindirsin inşaallah

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşmeni toparlanmanı diliyorum inşaallah donasyon tedavine de planladığıın süreçte başlayıp güzel sonuçlar alacaksın

Maşallah size çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…