Cifte bayamin olsun insallahhhh saglicakla al gel bebislerini hayirli ugurlu olsun ❤❤❤❤❤❤Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Istedigin kadar yaz canim hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz dok iciniki rahatla canim benim cokda uzulme sen kendini yipratma neolur ben senin yasadiginin aynisini inan evliligimin 2.5 yilinda yasadim insan kendi kendini yiyip bitiriyor dertlescek insan ariyor. Biz atlattik cok şükür 11. Yilimiza girdik. Sende inan insallah atlatacaksin herzaman yaz icini bosalt inan cok rahatlarsin. Bak canim kafasi cok karisiksa eger nacizane benim fikrim bir ablan olarak uyglarsin uygulamazsin o sana kalmis ince bir terapiye gidin evlilik terapistine birbirinizle ailerle yuzlesin inan okadar iyi gelirki birbirinizi seviyorsaniz zaten hersey duzelir inan bak .Çok uzun yazıyorum kusara bakmayın kafanızı şişiriyorum beni suçlayan tavırla konuşması çok üzdü beni onunla konuşmaya çalıştım yumuşadı biraz ama kafam çok karışık dedi
Beş görümcen mi allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor canımgörümce göz yaşi gördüğün yerde vur taşı
Biz tas gibiyiz massallah kizlar citirlara tas cikartiriz yemin olsunBunların daha kendisi çocuk Zaza
Kiz sen hepimizi cebinden cikarirsin vallahi massallah nazarlardan kirusun rabbim . Biz genciz ayoll ruh yasim 30 dis yasim 43 ruhlarimiz genc sekercim bizimAyyy sende çok gençsin
Abooo nakadar genç kız var aramızda
Kendimi yaşlı hiss etim
Seni cok takdir ediyorum ve cok sevindim bu habere komisyon gecince gerisi kolay ne guzel birsey yapmissiniz canim insallah eve geldigi zaman herzaman size ugur getirsin insallah.gönlümden geçeni yazmışın kuzum amin diyelim buradaki herkes o kadar çaba o kadar acı o kadar umut umutsuzlukla imtihan oldu ki hepimize nasip etsin inşallah amin çok amin
Eftalios kendini nazara getirdin kızzzzzCok şükür toparladim canim gun gectikce daha iyiyim cok şükür rabbime
Amiiiiinnnn canim benim cok şükür yirtttim vallahiiiEftalios kendini nazara getirdin kızzzzz
Çok şükür iyileştin
Allah bir daha yaşatmasın
Bizede anlatİnternette Kıbrısta tüp bebek skandalı diye bir haber okudum,siz de gördünüz mü arkadaşlar??
İnternete yazdım çıkmadıİnternette Kıbrısta tüp bebek skandalı diye bir haber okudum,siz de gördünüz mü arkadaşlar??
Bende okudumİnternette Kıbrısta tüp bebek skandalı diye bir haber okudum,siz de gördünüz mü arkadaşlar??
Kızz banada söyleyin meraktan çatlıyacamBende okudum
Pablo başlığı nasıl geçiyorBende okudum
Ekran fotosu aldım dosya ekle diyorum olmuyorPablo başlığı nasıl geçiyor
At bende oluyum
Bir tanede üvey var onunla hiç görüşmedim aslında eşime çok işleri düşüyor diye kolay kolay bişey diyemiyorlar bana bende biraz resmi davranıyorum bazen patavatsizlik yaptıklarında cevap bile vermiyorum eşimin canı sıkılmasın diye anlatmıyorum aslında ben gidip gelelim istiyorum çünkü bizim ailede gelinler evin kızı gibidir asla onları üzecek kıracak birsey demeyiz yine de diğer eltilerimle kıyaslayınca beni severlerBeş görümcen mi allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor canımgörümce göz yaşi gördüğün yerde vur taşı
Kesinlikle yazicam artık pandemiyle beraber iyice insanlardan uzaklaştım kızlar annelerine derdini anlatır ama uzakta olduğu için anlatıpta aklı bende kalsın istemiyorum zaten diğer kardeşlerimin derdi var kadın hep diken üstünde düşününce tansiyonu yükseliyor eşimle de aile terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etti eminim herşey düzelecek birbirimize çok emek verdik en önemlisi de birbirimizi çok seviyoruz yuvamizdaki tek eksik çocuklarımız Allah'ın izniyle o da olacakIstedigin kadar yaz canim hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz dok iciniki rahatla canim benim cokda uzulme sen kendini yipratma neolur ben senin yasadiginin aynisini inan evliligimin 2.5 yilinda yasadim insan kendi kendini yiyip bitiriyor dertlescek insan ariyor. Biz atlattik cok şükür 11. Yilimiza girdik. Sende inan insallah atlatacaksin herzaman yaz icini bosalt inan cok rahatlarsin. Bak canim kafasi cok karisiksa eger nacizane benim fikrim bir ablan olarak uyglarsin uygulamazsin o sana kalmis ince bir terapiye gidin evlilik terapistine birbirinizle ailerle yuzlesin inan okadar iyi gelirki birbirinizi seviyorsaniz zaten hersey duzelir inan bak .
Allah tedavini hayırlı etsin inşallah
Evladınla dön kıbrıstan
Cifte bayamin olsun insallahhhh saglicakla al gel bebislerini hayirli ugurlu olsun ❤❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim kızlar, bu sene hepimizin senesi olur inşallah ,buradaki isteyen bütün guzel kadinlar icin herşey çok güzel gitsin tüm dualarım böyleAllah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşım sağlıkla git gel inşallah
Bende bu dr firdevsle görüşmüştüm ama bana hiç güven vermedi sonra vazgeçtim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?