İstambulda bülent urman çok iyi hazırlar seni ama pahalı
Hemşiresi arkadaşımdır numarasını istesen özelden atarım
Ama dur en iyi Omayramın doktoru
Tam kiev tedavisiyle aynı gidiyor
Sen omayradan alsana doktorunun numarasını
Nedense hiç şaşırmadım. Dr. Firdevs’te tedavi olurken tanıdığım bir kızcağız 2. Çocuk için tekrar ona başvurmuş. Bebek sahibi olmuş fakat bebekle annenin kan grupları aynı değilmiş. Transfer yaparken buna bile dikkat edilmemiş. Kızcağız ölümden döndüm doğumdan sonra hastanede sürekli kan takıldı falan dedi. Çok yeni bir olay bu arkadaşlar. Bebeğinde yaklaşık 1.30 -2 aya kadar hastanede kalmış.
Nedense hiç şaşırmadım. Dr. Firdevs’te tedavi olurken tanıdığım bir kızcağız 2. Çocuk için tekrar ona başvurmuş. Bebek sahibi olmuş fakat bebekle annenin kan grupları aynı değilmiş. Transfer yaparken buna bile dikkat edilmemiş. Kızcağız ölümden döndüm doğumdan sonra hastanede sürekli kan takıldı falan dedi. Çok yeni bir olay bu arkadaşlar. Bebeğinde yaklaşık 1.30 -2 aya kadar hastanede kalmış
Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Hayrli olsun cnm bebeklerini alda gelArkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Diger merkezler icin sorun olur mu?
Çok iyi ne güzel bekleme süren kısaldı inş devamında böyle su gibi akar giderArkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Hiç zaman kaybetme hemen randevunu al canım soruna ne kadar erken müdehale edersen yangın o kadar az yayılır( terapi için dedim)Kesinlikle yazicam artık pandemiyle beraber iyice insanlardan uzaklaştım kızlar annelerine derdini anlatır ama uzakta olduğu için anlatıpta aklı bende kalsın istemiyorum zaten diğer kardeşlerimin derdi var kadın hep diken üstünde düşününce tansiyonu yükseliyor eşimle de aile terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etti eminim herşey düzelecek birbirimize çok emek verdik en önemlisi de birbirimizi çok seviyoruz yuvamizdaki tek eksik çocuklarımız Allah'ın izniyle o da olacak
Kibris gidis icin asilariniz tam mi?Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip edersepazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca
Beklediğim şahane haberlerden biri daha geldiİkiz canım
İşte bu iş stresten kitleniyor,uzuyorKızlar benim Temmuz ayındaki adetimle birlikte tedavim başlayacak ağustos sonu ise transfer yapılacaktı. Öğretmen olduğum için eylül ayına sarkmaması gerekiyor bu tedavi işinin. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu hep gününde olurdu sanırım bu ay bir an evvel olmam lazım diye stres oldum olamadım hala. Çıldıracağım resmen nasip olmayacak herhalde bana.
Evet turkiyeden gelrkende giderknde pcr zorunlulugu war asiniz 2 dozsa karantina yokKibris gidis icin asilariniz tam mi?
Giderken tuekiywden pcr zorunlulugu var mi?
Karantina olacak mi?
Lütfen önce rahat olur musun? Kendi kendine neden negatif düşüncelere giriyorsun.. Beynini bunlara şartlandırıyorsun.Kızlar benim Temmuz ayındaki adetimle birlikte tedavim başlayacak ağustos sonu ise transfer yapılacaktı. Öğretmen olduğum için eylül ayına sarkmaması gerekiyor bu tedavi işinin. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu hep gününde olurdu sanırım bu ay bir an evvel olmam lazım diye stres oldum olamadım hala. Çıldıracağım resmen nasip olmayacak herhalde bana.
İnşallah gerçekten az derdim var gibi bir de tarihleri kafama takıyorum hepten kilitleniyorİşte bu iş stresten kitleniyor,uzuyor
Rahat burak kendini
İnşallah gelicek
Ah sibracığım sen hep bana bu öğüdü veriyorsun ben de bir türlü uygulayamıyorumLütfen önce rahat olur musun? Kendi kendine neden negatif düşüncelere giriyorsun.. Beynini bunlara şartlandırıyorsun.
Her şeyin çaresi var, akışına bırak. Gerekirse rapor alırsın, bir mazeret bulunur. Sen bedenini bu düşüncelerden uzak bi rahat bırakır mısın?
Tarlusal 2x1 sonrasında adet olursun 5 gün sonundaAh sibracığım sen hep bana bu öğüdü veriyorsun ben de bir türlü uygulayamıyorum
Rapor almak yetmiyor bizde Meb’den izin falan gerekiyor yurt dışı için. İzin almadan gitsen de ayrı bir stres. İnşallah bunlarla uğraşmam gerekmez ne diyeyim
Doktor adeti bekleyelim demiş. Ama tedaviyi etkilemezse sorayım da kullanayım ilacı hemenTarlusal 2x1 sonrasında adet olursun 5 gün sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?