Belirtiler var maşallah yarın senin için çifte bayram olsun canım inşallah en güzel sonucu alırsın
Bize de haber et
Teşekkür ederim umarım yarın güzel haberler paylaşmak nasip olur Hiç birşeyin garantisi yok çok umutlanmak istemiyorum. Diğer tedavilerimde kendimi toparlamam zor olmuştu o nedenle olumsuzda olabilir fikri aklımın hep bir kenarında

Tedavin hayır dolu,şans dolu olsun kuzum
Bende hala Elenayı bekliyorum

Hiç eskileri düşünüp negativi yakına burakma
Ben insnıyorum güZel haberine
belirtiler güzel maşallah

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Hadi hayırlısı canım şurada bir haftan kalmış Pozitif düşün herşey güzel olacak Su gibi aksın inşallah

Benim transferim 29 temmuz saat 14.30 kizlar ilaclara basladim ben hersey iyi ilerliyor dedi murat bey bu sefer umudum var kizlar olmazsada vardir bir hayir yine deneyecegim simdiden negatif dusunceleri atttim kafamdan
Artık olmaz diye bir şey duymayalım
Her şey güzel olucak

Belli değil belki bende geldim
İnşallahhh karşılaşırızz
Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi
Ne demek istediğini anlamadım rahim dedi derken ?sorun olarak mı çözüm olarak mı ??

Ben yarın lucrin 3.75 depot iğnesi olacam ve bügün adet olcak gibi hissediyorum kendimi sizler ne zaman olmuştunuz iğneyi adetli olan var mı
Bende cuma ısg gönderip o gün vurulucamm inşş o verdikleri ilaçtan 3 adet kaldı benim de sanki adet olacakmışım gibi hissiyatım var

Kızlar Elenayla konuştum
Nakadar ben embriyo desemde kadın rahim dedi
Ama son çare bir ilaç dedi
Andrey ilacın ismini yazıcak
Ama kadın umut verdi
Ayy Allahım sen büyüksün. Biliyordum Zazam, senin de kucağın boş kalmayacak.
O bebek o kucağa gelecek!
Çok şükür, bin şükür.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Herşey gönlünce olsunn su gibi aksınn işlerinnnTam hikayeni bilmiyorum ama senin de ızun bir yoldan geldiğini biliyorum buralara Bu son tedavin olsunnn ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasipp etsin Rabbimm Sağlık , şans ve mutluluk seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…