- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Aynen canım ya inş birleşiriz biz Türkleri keşke hep bir araya koysalarBen seni 100 metre öteden tanırım zirkamBugün B bir hayalim var arkadsşımı da görür görmez anlaştık hatta çok istedim aynı otelde olmak ama olmadı maalesef
Amin canım benim inşVallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar
Belkide yanlış anladım bacım ama ben özellikle PGT sordum 3000 euro dedilerZirkam ngs daha pahalı teknik embriyo başına bana 400 euro dediler
Acaba sen yalnışmı anladın
Ben mutfağı olduğu için apart istedim bacımıda getiriyorum yumurta toplamanın ertesi günü eşim dönüyor bacımla gezecez tozacaz transfer sonrasında ben dinlenecem o yemek yapacak banaBen seni 100 metre öteden tanırım zirkamBugün B bir hayalim var arkadsşımı da görür görmez anlaştık hatta çok istedim aynı otelde olmak ama olmadı maalesef
Sana da hayırlı olsun ins zirkacim ins hepimiz guzel haberler alacagizHadi hayırlı olsun canım bende bıgün tedavi ilaçlarına başlıyorum hepimize şifa olsun inşallah
Amin canım inşallah inşallahVallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar
Kesinlikle git tatilini yap bol bol dinlen enerji depola canım. Tabi ki geldiğinde hiç bir şeye dokunma eline tesbihi de alSende öyle canım benim.bende biraz yoğunum yarın tatile gidiyorum ordan Karaman ordan Adana ordan tekrar İstanbul ve bir gece kalıp kiev.tabi ben bu arada bankaya tedavi için nakit ayırtmıştım onu bile çekmeyi unuttum saat 17:30 da aklıma geldi.bankacıyı aradım hemen 20 sinde çekip havaalanına gidecem dedim.ve hala işim bitmedi.makinada son posta çamaşır.Malum dönünce bebişlerle gelecem hiç bişey yapamam.ayağımı uzatıp keyfime bakacam pozitifi alana kadar ağada benim paşada benim
sevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririzSevgiliZirkaa sana bir haberim var seninle tanışmayı o kadar çok istedim ki Allah nasip etmek için benim transferimi 2 gün erteledi 19/21 tarihine aldı . Sebebi yanlış anlama sonucu estrofem i düzenli kullanmayışım yüzünden 2 gün daha erteledik uçak biletlerimizi dönüş 23 sanırım en uzun kalan ben olucam Elena işini şansa bırakmak istemedi rahimi tam anlamıyla hazırlamak için ertleedi ok dedik
Canım panda dualarımdasınAmin canım inşallah inşallahdoktor bana 30’u görsek yeter dedi inşallah görebilirim 2 hafta sonra serklaj yapılacak
yok canim ya,cok pahali cidden kievde.uzerine 2 daha koyup paket alinio.pgt düsünmüyoruz bizde ekstra bisey olmadikca.belki eger pozitif olursa gebelikte baktiririz dedik esimle.hatta bugun andrey aradi bu konu icin,onunla da oyle konustuk.zaten kievde ordaki insanlarda olmadugi icin talasemi testi yapan yer yokmus.yani bi nevi allaha emanet olucak,gebelikte de baktircaz artikDr elena ciddi bir sorun olmadıkça PGT önermiyor ilerde bebeğin neresi etkilenir bilmiyoruz diyor ama başka tüp bebek doktorlarıda sakıncası yok bebeğin en dış katmanından parça alınıyor diyor hepsi ayrı telden çalıyor tr de fiyatı 200 dolar sanırım ama kievde 3000 euro sormuştum Hatta erkek istediğim için yaptıralım dedim elena yok dedi.
Sen cuma bırda olacaktın sanırımsevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririz
Ay öyle mi neden canımCanım panda dualarımdasın
Senin güzel haberlerini almak istiyorum hep
Serklaj sonrası 1-2 hafta yat
Kalkma
Durubalım kievin her yerini metroyla geze bilirsinSen cuma bırda olacaktın sanırım❤İnnnşallah canımm pozitif enerjiyle dualarla birbirimizi göndeririz tranfere umuyorum sen de yanıma gelirsin D Deniz5506 arkadaşım burda ama henüz karşılaşmadık ve bu gece burda olacak (gizli)bir arkadaş var ona da dua edelim ön görüşme için geliyor Yarın gezmeye gidicem inşş bütün detayları öğrendim tecrübe ettikten sonra paylaşırım metro kullanıcaz kaybolmazsam yazarım
Pandaa kuzum bende öyle duymuştumAy öyle mi neden canım
Canım rahim ağzında genişlememi var neden serkülaj yapışacak ve dördüncü Bebiş iyimi?Amin canım inşallah inşallahdoktor bana 30’u görsek yeter dedi inşallah görebilirim 2 hafta sonra serklaj yapılacak
Amin canım inşallahSana da hayırlı olsun ins zirkacim ins hepimiz guzel haberler alacagiz
Kız zaten benim sinirimden tırsarlar birde üstüne bana stres yasak diyorum kimse gıkını çıkartamıyor.Kesinlikle git tatilini yap bol bol dinlen enerji depola canım. Tabi ki geldiğinde hiç bir şeye dokunma eline tesbihi de alyaktırmayın bana buraları dersin şaka maka stresten uzak dur bol bol dinlen
21 inde ikinizide dualarla yollarım içeri inşallahsevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririz
İnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengiyok canim ya,cok pahali cidden kievde.uzerine 2 daha koyup paket alinio.pgt düsünmüyoruz bizde ekstra bisey olmadikca.belki eger pozitif olursa gebelikte baktiririz dedik esimle.hatta bugun andrey aradi bu konu icin,onunla da oyle konustuk.zaten kievde ordaki insanlarda olmadugi icin talasemi testi yapan yer yokmus.yani bi nevi allaha emanet olucak,gebelikte de baktircaz artik
Zirka kuzum kaçırmış ola bilir,sen kaçında kievdesinİnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?