Kuzum ben düşük çok yaptım
Düşük yaparken sancılı oluyor ve avuçla pıhtı atıyorsun

Kuzum ben düşük çok yaptım
Düşük yaparken sancılı oluyor ve avuçla pıhtı atıyorsun
canim benim Rabbim sana o acıları unutturucak öyle güzel öyle müjdeli haberler versinki kucağındaki yavrunla cektigin tüm acılar sevince dönsün inşallah çok mutlu ol cok

İnşallah hiç bilmeyesin
İnşallah kendi yumurtanla anne ol
sizde tez zamanda zahmetsiz acısız anneler olun kurban olduğum Allah birimizin duasını kabul edicek inşallah kimin kime faydası olur bilemeyiz tüm bu yoldaki kadınlarımız için kendim için ne düşünüyorsam sizin içinde aynını istiyorum yüce rabbimden

Eylul bereketiyle gelsin
yine zoladexli hazirlik mi olur ?
Yok canım,bu defa düşükten sonra yasmin yazdı
Oro gidincede bakıcak
Zaten bizim embriyolar genetik test ve dondurulucak
Hemen apar topar transfer olmuyacak
Ngs sonucu çıktıktan sonra benim tedavim başlayacak

Bizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcaz
Sen her halde o tarihe kalmazsın
Hadi hayırlısı artık zazam inşallah bu son olur ve kucağın o çok hasretini duyduğun evladinla dolar. Esenboğa dan sana sevgiler gönderiyorum.

Hoşgeldin aramıza bu son diye birşey yok umut hep var. İnşallah 19 unda güzel gümbür gümbür sesleri duyarsın da herkese hepimize moral olsun

Hoşgeldin aramıza bu son diye birşey yok umut hep var. İnşallah 19 unda güzel gümbür gümbür sesleri duyarsın da herkese hepimize moral olsun
Hoşbuldumtesekkurederim sizler o kadar samimi sıcak insanlarsınızki iyiki zaza dikkatimi cekmis ve girmisim bu sayfaya Allah razi olsun dualariniz icin guzel yurekli ınsanlar

Ohhh ne güzel pazar size takılalım bari biz neler yapamiyacagiz acaba

Hoşbuldumtesekkurederim sizler o kadar samimi sıcak insanlarsınızki iyiki zaza dikkatimi cekmis ve girmisim bu sayfaya Allah razi olsun dualariniz icin guzel yurekli ınsanlar
Ahh o Zaza yokmu o Zaza onun sayesinde yüzlerce yürek umut dolu heyecan dolu Allah binlerce kez razı olsun ondan bu güzel yüreği sayesinde Allah'ım evladına kavuştursun

Ahh o Zaza yokmu o Zaza onun sayesinde yüzlerce yürek umut dolu heyecan dolu Allah binlerce kez razı olsun ondan bu güzel yüreği sayesinde Allah'ım evladına kavuştursun
Aminnnnhissettim bende ondaki enerjiyi O kadar guzel dualar alan biri gunun birinde muhakkak muradına ericektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…