Fiyatları nasıl peki kıbrıstakş merkezlere göre

Fiyatları nasıl peki kıbrıstakş merkezlere göre
Kliniğin adı biotex.com
Fiyatlar Kıbrıs'a göre bence çok daha makul. Tekli paket 4900 Euro
İkili 7500
Birde üçlü garantili paket var ama tam net fiyatı hatırlamıyorum. Gelmesen bile iletişime geç Andrey e o detaylı anlatır. İkili pakette ilkte olmazsa tekrar deniyorsun.
Bu fiyatlara havaalanı-otel- klinik araları transferler
Otel yeme içme
İlaçlar dahil canım
İyi düşün karar ver. Beklemek yok etrafonda suratsız sana cevap bile vermeyen hemşireler yok
Herşey tıkır tıkır işliyor.
Dönorleri görerek seçiyorsun daha ne olsun

Artı bunu yazmadan geçemeyeceğim bu sayfadaki dostluk ve birlik burada tanıştığım ülkenin dört tarafından dostlar o ise muhteşem

İlaçtı tahlildi vs baya harcama yaptık açıkçası herşey iyi güzel görünüyorda tekli transfee olması biraz kötü ben kıbrısta da çoklu transfer var diye heveslendim daha çok. 2 li transferde bizi aşıyor fiyat olarak. Gene de görüşücem ama. Bi de embriyo spermde falan genetik seçim yapılıyor mu acaba

dur panik yapma yanlış anladın sen tekli transferde 1 tane transfer yapmıyorlar en az 3 duydum hep
Allah muhafaza 1. de olmadı diyelim 2. tedavi 2 li paket dediği

Canım tekli transfer demek bir deneme mesela ban 3 tane embriyo başka bir arkadaşa 4 başkasına 2 gibi. İkili paket demek ilk transfer den sonra tutmazsa tekrar yeni dönor yeni transfer demek

cevaplayamadım sanirim.
kullanici ismimi ararken mesajlarina rastlamistim sonrasına bakamadım cunku geniş zamanda bakabileceğim sanirim. Problem olmasina kendime olmuş gibi cok üzüldüm. Allahim görsün bizi de Lütfen. Isyan etmiş gibi olmak istemiyorum ama sokaklara yeni dogmus birakilan birçok haberler goruyoruz.
Ne olur Rabbim cok isteyenlere anneliği nasip et. Emin ol cok iyi anne olacagiz.
Cok üzüldüm gerçekten

Maille geri donus oluyor mu bilmiyorum .Google dan butun (hemen hemen) merkezlerin maillerini aldim . Hepsinden teker teker fiyat ve bilgi istedim. Umarim geriye donus yaparlar.
Ilk sayfadaki listeye baktigimda birçok kiev gordum. oraya da yazdım.
Beklemede ve takipteyim.

Canım tekli dediği tek deneme.ama burada şöyle doktor senin durumuna göre 4 tane embriyoyu 2 gün ata işe yerleştiriyor.mesela bugün 2 tane 2 gün sonra 2 tane daha.bu toplamda 3 embriyoda olabiliyor tek seferde.yada işk gün 2 iki gün sonra bir tane.doktorla beraber sayısına karar veriyorsunuz

İkili transferde ilkindede böyle 3-4 tane komşu ama tutmadı diyelim para ödemeden bir daha tedavi oluyorsun bir daha transfer yapılıyor.eğer ekstrem bir durum olurda doktor embriyo ile ilgili genetik falan bakalım derse o zaman ayrıca ücret konuşuluyor oda baştan söyleniyor zaten

Bu arada ilk geri dönüş magusa tup bebekten oldu. Dr.Serap hanim asistani aradi. burada bir doktora yönlendiriyorlar. Ilk kontrolleri ve hazirlanisi o yapıyor. Hazirlik asamasi sonrasi Kibris. Fiyat 4500 Euro Konaklama fiyati içinde değilmiş. Fakat yönlendirme yapiyorlarmis.
Ne soracagimi da bilemedim. buradan okuduğum kadari ile bazi seyler sormaya calistim.
olmazsa olmaz sorular neler yardimci olurmusunuz rica etsem.

Eşin çok iyi düşünmüş
Bir sabr et pazartesi spermiogram sonucuna göre kararınızı verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…