Haklısın zazacım ama Kıbrıs'a bile krediyle gittik diğer kredi falan derken hayali bile zor malesef
Ozaman siz bir müddet krediyi kapatacaksınız bildiğim kadarıyla
Çünkü başka kıbrıs merkezlerede gidemezsiniz
Kiev biotexcom kıbrıs ve diğer merkezlerden daha ekonomik

Tedavin hayırlı olsun
Ellerine sağlık kuzum
İnşallah bukadar kiev biotexcom anlatmamız yeterli olur
Çünkü inanın eski sayfaları okumadan hep anlat demeniz insanı yoruyor

Ozaman siz bir müddet krediyi kapatacaksınız bildiğim kadarıyla
Çünkü başka kıbrıs merkezlerede gidemezsiniz
Kiev biotexcom kıbrıs ve diğer merkezlerden daha ekonomik
Evet bir süre beklicez zazacım dondurulmuş embriyolar var inşallah onlarla anne olacağım umudumu yitirmiyorum inanıyorum bir gün hepimiz evladımıza kavuşucaz

Kızlaaaaaaarrrrrr kiev biotexcom tedavisinde olan bir tanede çift pozitiv aldı bugün
Malesef ancak benimle özelden paylaşıyorlar
Keşke açık buraya yazsalar
İnanın bu pozitivler hepimize umut oluyor
Zazacım orda da kalan embriyolar donduruluyor mu yoksa ikinci tedavide başka donör mü seciliyor

Zazacım orda da kalan embriyolar donduruluyor mu yoksa ikinci tedavide başka donör mü seciliyor
Kiev biotexcomun en önemli lozungu başarı
Oluşan embriyoların en iyilerini transfer ediyorlar
Başarı artsın diye iki gün arayla ikili transfer yapıyorlar
Memorialda bir doktor vardı,o söylerdi en iyi embriyoları her zaman ön transfere salınır
Geriye kalanlar her zaman ikinci dereceli olur
Ama bazen dondurulmuş embriyolardanda gebe kalıp doğuranlar var
Malesef bende her zaman dondurulmuş ikinci dereceli embriyolar negativle sonlandı

Kızlaaaaaaarrrrrr kiev biotexcom tedavisinde olan bir tanede çift pozitiv aldı bugün
Malesef ancak benimle özelden paylaşıyorlar
Keşke açık buraya yazsalar
İnanın bu pozitivler hepimize umut oluyor
Keşke yazsalar.. Bizlerde umut oluyo..Mutluluk veriyor.

Anladım canım birde hepsi tutarsa bu defada reduksiyon yapılması gerekirse zor bir durum buna karar vermek

Kızlar merhaba ben bugün kontrole gittim transfer olucam biliyorsunuz adet bitti doktor rahim güzel inceligi adet bitimine göre iyi dedi sadece Rahime uzak bir miyom var 2 cm oda çocuğun tutunacağım nerde değil dedi
Esracım yumurtalar ne durumda?
Sen hazır embriyoyamı karar verdin

Reduksiyonada elleri yatkın
Sebceyin 4 embriyosu tuttu
Bire indirdi reduksiyonla
Haziran,temmuz teansferlerinden en fazla ikiz olanlar var
canim bende bunu merak ediyordum aslinda.daha oncede sayfaya sormustum,ama cevap veren olmamisti.
arkadaslar bizlerinde bilgilenmesi adına,hem gizli takip edenler hem pozitifi alan arkadaslarmiz(hatta malesef bazilari pozitiften sonrada yazmiyor pek) kac embrioyada kacindan gebelik olustu yazsalar cok sevinirim.
yani istatiksel olarak kac kiside kac embrio tutunuyor?
haziran temmuzda ücüz olanlar da var diye biliyorum ama

Reduksiyonada elleri yatkın
Sebceyin 4 embriyosu tuttu
Bire indirdi reduksiyonla
Haziran,temmuz teansferlerinden en fazla ikiz olanlar var
Pandanin dördüz devam ediyor dimi burdan onada slm olsun sürekli dua ediyorum onun icinde yavrularına sağlıkla kavuşur inşallah kendime de hep onun mucizesi gibi birşey olsun diye ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…