Yapıcı ve yıkıcı rekabet !0mi? Bilemeyiz... Spekülasyonada gerek yok:))
ama aynı labı aynı yer kullanılıyor.. Her doktor kendi hastasını getiriyor anladığım kadarı ile..
İnfo@dogustupbebek adresine atıllan mailler şevket beyin hastası oluyor. Firdevs hanım içinse firdevs hanımın asistanı ile iletişme geçmek gerekliymiş..
Yoğunluğun üstesinden nasıl geliniyor nasıl bir oragnizasyon bilemiyoruz...
HIt bu hafta sonu yurtdışında klinik kapalı..
Ben rahim filmi istiyor diye gitmek istemiyorum. 7 yıl önce birşey çıkmadı geçen yılda narkozsuz denedim ölüyordum. Birdaha denemek istemiyorum.son denemede %90 sorunsuz %10uda bakamadık demişlerdi. Raporda yok.
herkese iyi akşamlar..şimdiye kadar hep forumu takip ettim..okudum,okudum..son zamanlarda yazmam gerektiğini düşündüm..bende kendi hikayemi kısaca anlatayım..
5 yıllık evliyim..34 yaşındayım..yumurta rezervim az...üç kez tüp bebek denedim amerikan hastanesinde(bülent urmanda)..birinde gebelik oluştu ve 8.haftada kalp atımı durdu,kürtaj oldum...son denememi kasım ayında yaptım..ve tutmadı..bize yumurta donasyonu önerildi..çok ama gerçekten çok düşündüm...ve kararımızı verdik..yumurta donasyonu yaptıracağız...maddi olarak toparlanmayı beklemeye başladık..
benimle aynı sıkıntıları paylaşanların olduğunu bilmek yalnız olmadığımı bilmek..bunu bu forumda hissettim..inanın tecrübeleriniz benim için çok önemli...
Sevgili yusufzilan, umarim birazcik olsun daha iyisin... Merak ediyorum seni.. Ozeldende mesaj atmistim...
Hadi bize kisa da olsa bi haber ver canim...
canım ilk telefonda hep öyle konuşuyorlar bana ilk savaş beyi öenrmişlerdi aynen böyle konuştu telefonda apar topar gittim ve hiç muayne etmedi sadece şu şu testleri yaptır gel dedi ya mübarek kolaymı işi gücü bırakıyorsun onca masraf onca yol gidiyorsun sadece eline yapılması gerekenlerin ismini yazıyor
berk beyi ise dr um önerdi berk bey telefonla konuştu çok da samimi birisi eşimle benim resmimi istedi sonrada dr um la bağlantıya geçtiklerinde herhalde tarifimizi aldı ki gerek yok dedi:))
zor iş zor karar arkadaşlar donasyona mı gidiyoruz denek mi oluyoruz bilemiyorum
Canim doğuş merkezde her doktorun labaratuarı ve embriyologları aynımı yoksa farklımı bu gün konuşulanlar üzerine merak ettim mesela firdevs hanımla şevket beyin embriyologları aynı kişiler mi. Labaratuarları aynı mı ?cevaplarsan çok çok sevinirim :)
Tresscigim kesin bilmiyorum ama mutlaka aynidir. Cunku zaten oyle cok buyuk merkez degil. Mantiklisi zaten ortak kullanmak onlarda icin. Ben dogusdan mennun kaldim.ama tabii herka kendi karar vermesi lazim.
benim kanımca kişiye gerçekten benzeyen donörü bulmak için çok çabalamıyorlar en fazla dikkat ettikleri esmere esmer sarışına sarışındır. göz şekli burun şekli vücut şekli hiç baktıklarını sanmıyorum ki yukardaki yazıdan da bu gayet net anlaşılıyor.
zaten bizim gibi özlemle çocuk olsun isteyen kişiler bu olmamış diye şikayet etmeyecektir diye düşünüyorlar.
zaten biz bu konuda asla şikayet etmeyiz bizim öğretilerimizde günahtır ya burunla kaşla gözle ilgili bişey söylemek. (hep öyle demezler mi?)
bu nedenle orada para kazanmak için yumurta veren kızlardan ellerinde ne varsa hemen çağırıyorlar bulaşıcı hastalık testi işte bu kadar.
hiç birimize size benzeyen bir donör bulamadık henüz bekleyin demediler daha. telefon açtığımızda hemen tamda size benzeyen yada sizin istediğiniz gibi bir donör hazır şu an diyorlar.
yani bu konuda zaten teslim olmaktan başka hiç bir çaremiz yok.[/
Canım dönör konusunda tam olarak aynı şeyleri düşünüyoruz hatta bu sabah özelden durugenin mesajına cevap yazmıştım tamı tamına aynı şeyleri yazmışım:)) okuyunca acaba bunlar benim cümlelerim mi dedim kendime:))
Meraba aramiza hoş geldiin hikayelarimiz üç aşağı beş yukarı benziyor.hepimizin ortak noktası Anne olmak....... Zor süreçlerden geçiyoruz.birbirimizin deneyimlerini pozitifleri negatiflerini her anı burada paylaşıyoruz ve yaşıyoruz.kocaman bir aileyiz ....gulfemak ne zaman ve hangi klinikte düşünüyorsun
canım ilk telefonda hep öyle konuşuyorlar bana ilk savaş beyi öenrmişlerdi aynen böyle konuştu telefonda apar topar gittim ve hiç muayne etmedi sadece şu şu testleri yaptır gel dedi ya mübarek kolaymı işi gücü bırakıyorsun onca masraf onca yol gidiyorsun sadece eline yapılması gerekenlerin ismini yazıyor
berk beyi ise dr um önerdi berk bey telefonla konuştu çok da samimi birisi eşimle benim resmimi istedi sonrada dr um la bağlantıya geçtiklerinde herhalde tarifimizi aldı ki gerek yok dedi:))
zor iş zor karar arkadaşlar donasyona mı gidiyoruz denek mi oluyoruz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?