boğazına oturan sey stresten bende ne zaman sıkılsam boğazım ağrır şişer yutkunamam kendini biraz rahatlatmaya calış ve elinde sürekli bir bardak ılık su olsun devamlı yudum yudum iç boğazının rahatlamasına yardımcı olur ve birde ılık ballı süt bal boğazlar için çok çok iyidir.
balkona gelen 2 kuş işallah senin iki bebeğindir:) allah hepimizin kalbindekini versin işallah..
Ben yarın gidiyorum. Sabah gidip akşam döneceğim.
Pgt işlemini her iki klinikte yapıyormuş.
Fiyatları örneceğim bakalım.
Dünya web sitesi bana göre daha iyi olabilirdi. Ekibi çok genç.
Doğuşun web sitesi daha profesyonel gözüküyor. Ekipten sadece doktor ve embryolog var sitede..
Sevgili Efsune,
İnşallah kafandaki tüm sorular yanıtlanmış,endişelerinden arınmış ve kararlı olarak dönersin... Gittiğinde göreceksin Dünya görsel olarak daha iyi gibi gelebilir sana. Doğuş görsel olarak daha vasat... Ama önemli olan doktor,embriolog ve yapılan iş.... Doğuşta hangi doktor? Firdevs daha doğru gibi... Aslında hem görsel olarak hem de embriolog ve laboratuar anlamında Kıbrısta HİT en profesyonel ama.......... İnsan küçücük de olsa bir şeye takıldı mı iflah olmuyor,hemen değiştirmek istiyor doktorunu maalesef... Ben de öyle yaptım; yanlış ya da doğru bilemiyorum tecrübe edince anlayacağım,iç sesim Firdevs dedi. Çünkü istediğim her şeyi kabul etti...ama kısmet işte,tüm önlemlerimi alıp kendimi teslim edeceğim ve tevekkül ile zamanın gelmesini bekliyorum... Sen de iç sesin ve mantığını birleştirerek kararını verirsin inşallah...Her şey dilediğince olsun......İyi yolculuklar
zeytincigim, evet prolution ve progesteron ayni igne
oscar otele gelince: biz kahvalti ile almistik, kahvalatilari cok iyi. aksam yemekleri acik büfe, güzel yemekler, salata tatli vs. icecekler ayri evet, yani iki kisi aksam yemegi icecekle birlikte 70 tl bulur (30 bir kisi yemek). biz bir kac kez otelde yedik, diger günler ise cok yakinda mesela patina diye bir restoran var (yürüyerek 5 dakika bile degil), hasan esat isik sokak. orda sicak yemekler, corba, lahmacun vs. var. orda ise iki kisi 20 ile 40 arasi tutuyor iceceklerle birlikte. birde biz girne merkeze her gün gittigimiz icin (otelden yürüyerek 2km gibi) merkezde mesela kücük restoranlar, simit sarayi (cok güzel börekleri ve caylari :) vs. var. supermarket ararsaniz otele yakin bir yerde var - lemar süpermarket - kime sorarsaniz size gösterirler.
yani disariya cikmayi seven insanlarsaniz, sadece kahvalti al derim. aksam yemeklerini mesela patina da, girne icinde yiyebilirsiniz. biz öglenleri girne gidiyoruz, aksamlari ise daha cok patina da oluyoruz. güzel temiz yer, servisi falan cok iyi, yemekleri de cok iyi.
umarim yardimci olabildim..siz ne zaman gidecektiniz?
Siz hep doğuşa küçük,modern değil diyorsunuz ya bana çok garip geliyor. Bana savaş beyin merkezinden sonra aşırı modern gelmişti :) ama tabii dünyayı görmedim
Savaş beyin kliniğinden sonra ben de dünya tüp bebeğe balıklama atladım ama testler konusunda savaş bey şimdi düşünüyorumda daha iyiymiş galiba adam benden bir yığın test istemişti ama ben adamın kliniğini ve tipini beğenmedim
Az önce yaşar nuriye sordum donasyon günah mı diye eşimde yanımdaydı. onun için sordum gerçi ben günahını alıyorum günahsada istiyorum bana yazsın allah. dedim eşime ama yinede sordum onun için.
yaşar hoca BİLMİYORUM dedi
Savaş beyin kliniğinden sonra ben de dünya tüp bebeğe balıklama atladım ama testler konusunda savaş bey şimdi düşünüyorumda daha iyiymiş galiba adam benden bir yığın test istemişti ama ben adamın kliniğini ve tipini beğenmedim
iyi yolciluklar dilyorum efsunecim.umarim güzel ve hayirlı bir karar Ile gelirsin .Senin görüşlerin bizim içinde önemli.bir nebze bizeede ışık olur umarım.seni sabırsızıkla bekliyoruzzzz.
Az önce yaşar nuriye sordum donasyon günah mı diye eşimde yanımdaydı. onun için sordum gerçi ben günahını alıyorum günahsada istiyorum bana yazsın allah. dedim eşime ama yinede sordum onun için.
yaşar hoca BİLMİYORUM dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?