aynen baharim........birde - benim icin en azindan öyleydi - insan varya, kendi genlerinden vazgeciyorya, iste o icini acitiyor insanin...bu duyguda baslarda cok ama cok normal arkadaslar.....kolay bir karar degil cünkü..

artik ben söyle düsünmeye bakicam:

uzaklarda bir bayan bana yardim ediyor ANNE olabilmem icin, ona minettar olmam gerek!! ona tesekkür ediyorum icimden.......o olmasaydi ben bu imkani yasamayazdim...en azindan onun sayesinde su an embyrolar rahmimde..tutarmi o baska olay, SADECE VE SADECE Allah a kalmis bisey benim görüsümle.........

selam efune12
yok aslinda ani sürec degil.. ilgisizler aramadilar sormadilar.adet olmadim dönmediler..ilgisizler..nede olsa donmuslar denemek ucuz olyuor biraz ..eee yeni baslayanlar varken ben en sona..
ikinci etken esim kibrisi istemiyor.aynen yazdigin gibi Kibris in rahatligi ve gec is yapmalari benide uzaklastirdi canim..
Alicantede büromuz var 1 yildir yazisiyorum belki oraya giderim.
Pragda bir klinik var almanca bilyiorlar ve burda cok arkadasim gitti memnunlar imsi-icsi ve laboratuvar cok donanimli ..
firdevs hanim benim sevket beyin hastasi oldugum icin kendisi kabul edemyecegini söyledi ILGINC
HIT e gitmem cook olumsuz seyler duydum gazetede tv de.. ve giden bir kac arakadsimdan ondan asla gitmem
2 yil önce gittim klinigine görüstüm..karari görüsmeyi hemsire veriyor doktor ebyle görüstürmek icin randevu verdi ..sonrada doktor görüsemezmis dedi ..ancak transferde yada muayanede dedi.. ondan istemem ..
secici davrandim durum böyleeeeeee iste ..
seninle görüsmek istedim konsuarak ama uygun olmadigindan birebir telefonlasamadik efsune..
yolumuz acik olsun hepimizin.
sevgiler ..iyi hafta sonlari ..

Alicante nerede arkadaşım ispanyadamı birde pragda var demişsin bu yerler hakkında bilgi verirmisin nasıl gidiliyor fiyatları nasıl dil gerekir heralde giden arkadaşların Almanyadanmı....

Alicante nerede arkadaşım ispanyadamı birde pragda var demişsin bu yerler hakkında bilgi verirmisin nasıl gidiliyor fiyatları nasıl dil gerekir heralde giden arkadaşların Almanyadanmı....

alicante ispanya, ispanyada donasyon genel olarak 10.000 euro civarinda, ben öyle biliyorum en azindan.
prag´a - cekoslovakya -oraya almanyadan giden cok var. orda fiyatlar ise 6000 euro civarinda, bana bir kac merkez bu fiyati vermisti.

Arkadaşlar Lalita'nın yazdığı
'' belki eylül-ekim gibi para imkanı oluşursa denemeyi düşündüğümü söyledim sağolsun bana hangi tahlilleri yaptıracağımı neler gerektiğini yazan e-mail atmıştı.ağustos gibi beni aradı donörün hazır olduğunu bana uygun bi donör olduğunu felan filan...halbuki ben ona fiziksel bilgilerimi vermemiştim ''
cümleye çok takıldım ki Firdevs Hn'a gitmeyi düşünenlerden biriydim ama bu sözler beni çok şaşırttı.Bu nasıl bir anlayıştır.Firdevs Hn'ın bu davranışı beni ona karşı bir kere daha düşünmeye yetti.Bunu yapan acaba daha neler yapar diye düşünüyorum şu anda???

canım geçmişi okuduğunda göreceksin bütün merkezlerde sistem aynı,ben artık benzerlikden vazgeçtim umarım diğer tahlilleri tam yapıyorlardır da sağlıklı kişilerin yumurtalarını alıyoruzdur

Ansu, cok saskinim gercekten...acaba bir yanlislik olmasin, yani bir sürü insanlar firdevs hanima gidiyor - ingiltireden, amerikadan, hindistan dan dahi, yani belki de karistirdi..tabii olmamasi gerek o bi baska..
ben firdevs hanima gittim ve öncenden ingiliz forumunda cok okudum dogus hakkindan, özellikle ingilizler cok gidiyor ve ayri dogus icin dosyalari var ordan.

benim donör konsunda ben önce resimlerimizi ve bilgilerimizi göndermeden kendileri hic bir sey demedi bile. hatta ben tekrar araryip sordum, ne zaman bilgi alicam diye donör hakkinda. ben gittim diye kendisine demiyorum ama firdevs hanim benim gözümde cok vijdanli bir bayan, öyle bisey yapacagini zannetmiyorum - benim özel düsüncem. hatta hep kendisi donörlörle tanisiyor konusuyormus, özellikle hatta dediki diger doktorlar donör sectiklerinde hep firdevs haniminda fikirlerni aliyorlarmis. bana denilenler bunlar........tam ne derece ne dogru tabiiki bilemeyiz..

merhaba ben aranıza yenı katıldım. bayagı okudum ama hepınız uzmanlasmıssınız:)) yazdıklarınızın cogunu anlamıyorum. ben henuz o asmalara gelmedım. ben turkıye cumhurıyetı vatandasıyım . sızce nereyı dusunebılırım. lutfen cevap verın

kisa bilgi cnm;
Selam cnm .Evet Alicante Ispanya da bir sehir. .Klinige göre degisiyor tabiki 7500.-€ dan baslyior 12.000.-€ kadar fiatalri pahali evet ama modern klinikler icin rahat oluyor ve evrak olarakda cok not düsüyorlar.Valencia dada var orasida ispanya..Bizim burdan hergün ucak aklkyior ucakalr cok hesaplidir sorun olmaz ..Türkiyeden pahali olabilir biraz tabiki..
Digeride Cekoslavakya .Parga evet turistik bir yerdir.AB ülkesidir.cok gelismis degil ama alman doktorlar zürihteki dr Czeh in klinigi hep Pragda ondan cok kisi gidiyor.Almanyada yasadigim icin hem alman grubum var hemde türkiyeden arkadas grubum var.bir kac arkadas simdi praga ve ispanya icin karar verecegiz.Prag istanbuldan cok pahali olmamasi gerek..klinikleri donanimlidir .IMSI makinalari var.benim icin cok önemli..kullandikalri tüm elektronikleri cook modern.gidip gördük klinikle konustuk ..CK MEMNUN KALDIM .
kendimi hazir hissedersem biirnde basliyorum insallah.esimde Kibris disinda neresi olursa olsun diyor razi ..
Prag bize yakin münihten 300 km kadar ..günlük gidip geliriz araba ile..sorun olmaz.zaten isim geregi cok sik toplantim oluyor ondan zorluk yasamam.
tabiki yabanci dil bilmek sart dialog kurarken cok daha iyi oluyor.
sorun varsa burdayim cnm cevaplarim.
sevgiler.

Bebekcigim için rahat etsin canım rahat geçir bekleme süreni bence test günün ne zamansa o zaman yaptır tatlım bende donmuş blastlarımla hamile kaldım 12 gune kadar tabıkı beklemek zor oluyor ama kesin test sevyesini gormemiz için doktorunun verdıgı tarıhı bekle kendını mutlu edecek şeylerle meşgul et kendını... su gıbı geçsın zaman sana guzel haberlerını beklıyoz ........

Fiati unutmusum; Prag da fiatlar 4500.-€ bazi klinikler 4900.-€ aliyor. Zürihteki dr.zech in klingi 4-5 hastanesi var nlarda 4500.-€ aliyor.en az 2-3 embryo transfer ediyor.Mutlaka ön muayaneye gelyiorsun ,kontrol ediyor esini ve seni ,Kontrol icinde 100.-€ aliyor.
unuttugum olursa yazarim .
sevgiler

tesekkürler canim.........bol bol dinleniyorum zaten hala. migde eksimesi var, diz baglarim bazen cözülüyor, karnimda ayni adet gelecekmis gibi sanci var........tabii bunlarin hepsi o kullandigim ilaclardan da gelebiliyor........bekliycem artik, yapicak bir sey yok..bebeklerime ara sira konusuyorum simdiden :) napiyim elimden geleni yapicam artik. digeri Allah a kalmis

Hosgeldin Rüya aramiza :)

burasi cok iyi , cok bilgi edinebilirsin hepimizden. hepimiz birbirimizden ögreniyoruz artik. sorularin var ise yaz, elimizden geldigi kadar cevalpariz. ben daha bugün kibrisdan döndüm, orda donasyon yaptirdim. ondan önce de 7 kez kendi yumurtalarima tüp bebek denemesi yaptirmistim. iyi sohbetler sana...

breeze35tr
Bunlara mı kendimizi teslim edeceğiz.resmen deli cesareti bizimkisi.Bunlara dikkat etmeyen sağlıklı tahliller yapar mı yoksa sallarlar mı?

breeze35tr
Bunlara mı kendimizi teslim edeceğiz.resmen deli cesareti bizimkisi.Bunlara dikkat etmeyen sağlıklı tahliller yapar mı yoksa sallarlar mı?

Lütfen bizide bilgilendirin ne tahlilleri arkadaşım birbirimizi aydinlatalim ki kibrisa gittiğimizde bazi şeylere karşı tedbirli bilinçli ololalım.

Evet ben de çok şaşkınım Bebek ama lalita kafamı allak bullak etti gece gece.Böyle bir şey olmasa ne diye söyledi diye soruyorum kendime.Lalita İnşallah bunları tekrar hatırlayıp evet böyle birşey oldu diye tekrar onaylar mısın?

Bebek
Firdevs Hn.hakkında çok iyi şeyler duyarken bu beni çok karıştırdı.Senin anlattığın Firdevs Hn. ile Lalita'nın anlattığı Firdevs Hn. aynı mı?

Yine bana bol düşünmeli geceler

breeze35tr

Dilegiyim ; ÇOK ZOR KARAR birde donosyon olunca bir tedirgınlık var bılınmezlık belkı ınsanın içinde birde bilmedigin yer kıbrıs klınık yılana sarılmak varr ya bazen onları yaşıyorsunuz anlıyom toplam donosyon işi ve başarıyı elde edınceye kadar 12 sefer yapmışım tabi içimden geleni yapsaydım ılk ve dogru adresıme gıdecektım işte o bılınmezlık baya ters köşe yaptı ama sonunda ılk duşundugum kendım için dogru olan adrese gittim şunlar etkıledi o merkezde beni
doktorlama benım ıyı ıletişimi
kendımı ona yakın hisetım guven verdi birde işinde ıyı oldugunu kanıtlamış bır hekım olması
klınık dolup taşıyor çok yogun
bir sürü testler istedi aklınıza gelmeyen dosyamda vardı
rahım fılmı şartı toksaplazma
rubelle tam kamsayımı adetın ıkıncı gunu tum hormanlar tsh bunun 3 ve 4 prolaktin gen tahlilerim kan pırtılaşması cd56 etc hatırladıklarım
bana hazırladıgı ilaç order tedavi için
klınıgın duzenı temızlıgı doktorun klınık konusunda hakımıyeti işleyişi hakkında surekli koşturması
cyrosbank katologu bırebır kendımın seçmesi
emrıyolok çok aradı duzenlı bılgı verdı her konuda yardımcı oldu
rahım kalınlıgın onemi
meltem hanımın fızyoterapi seyansı
ama ılk gıttıgım negatıf sonucu gordugum merkezde bunlar hiç önemsenmedi çokta bılgı alamadım
bundan dolayı bu klınıgı sectım ...
umarım sızde bebeklerınıze kavuşacagınız en ıyı yeri seçersınız dualarım sızlerleeeeee

arkadaşım bu bahsettiğin hangi merkezdi daha önceki yazdıklarında kaçırmışım hatırlatısan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…