Canım yani transferin adet bitiminden kaç gün sonra oldu.rahim kalınlaşması demişsin ya o yüzden sordum.

Hadi hayirlisi canim... Ay su erkekler yokmu nedemek doktor seni elledi yaaa...vallahi kiskancliklarindan.. Takma sen kafana arkadasim sen sadece kibris yoluna bak :))

hosgeldin bilginisa ben almanyada yasiyorum kizlar 37 yasindayim ve burda okudugum kadariyla hepimizin derdi ayni bebek..cok korkuyorum ilk kez yumurta nakliyle deniycem daha once iki kez tup bebek denedim ama yumurtalarim olusmadi

Canim demek sende almanya... Bende almanyadan. Ben 8 kez tup denedim canim, ne cektim su son yillar.. Hic korkma allah hayirlisini vericek insallah. Bende hayatta donasyon aklimij ucundan gecmezdi ama simdi seviniyorumki oyle bir imkan VAR diye...!!

Benim gozumu uyku yine tutmadi saat 4.30 uyandim yine ;( su test gunu bi gelseydi ....

nasıl yani ptg için 3500 £ mu alıyorlar kızlar ????

bende ispanyayı düşünmeye başladım araştırıyorum suanda öğrendiklerimizi paylaşalım arkadaşım..

Yusufdeniz arkadaşım nerelerdesin?İnşallah daha iyisindir en kısa zamanda daha güçlü bir şekilde yanımızda olmanı bekliyoruz

Arkadaşım merak etmezmiyiz ama sorunlarımız arasında boğulduk gidiyoruz.Gezip tozarak kendine ne kadar güzel bir şey yapmışsın.İnşallah bugünlerden sonra daha neşeli ve kararlı olarak seni buralarda görmek istiyoruz.

bebekcim senin sonucu merak ettim ya yarın mı baktırıyorsun?bence erken gebelik testi yapma çünkü 12 günde idrara geçmeyebilir buda seni gereksiz yere üzebilir en güvenli ve garanti yol kanda baktırman.bence direkt kan testi yap veeee güzel sonucunu bizimle paylaş inşallah:))))

ben 27 oldum hala tık yok yaaeşim 2. teseyi deneyelim diyor tamam dedim oda seneye falan.bol bol uzatıyoruz anlıyacağınız daha uzun süre sizin takipçiniz olcam:))) o yüzden iyi haberler alayım da kendime geleyim yawww:)

Canım sabah sabah senin yazınla güne gülerek başladım.Allah da seni güldürsün.Keyfim yerinde bugün sayende.Eşini erkeğe değil de bayan götürseydin belki de sana surat asmazdı :) erkek milleti işte

Selam,
Bu süreçler bizde yaklaşık 8 yıl geride kaldı. Ultrason muayene varikosel ameliyatı eski dosya artık bizde.
Sperm kalitesi erkeklerdede yaşla birlikte bozulabiliyor.
Morfoloji hem embryo oluşumu hemde sağlıklı bebek ve düşük konusunda en belirleyici etken..

Sen onca muayene olurken ilaç alırken birşey yok kendisi muayene olunca demoralize oluyor.. Ah şu erkekler. Egoları hemen etkileniyor..

gulfemak fedakar olan bizleriz canım..ben eşime bu konuyu sorduğumda kabul etmiyceğini söyledi...açık bi şekilde...

Canım yani transferin adet bitiminden kaç gün sonra oldu.rahim kalınlaşması demişsin ya o yüzden sordum.

28 haziranda adet oldum femara içtim tup bebek ıgneleri sonra 3 seyans fızyoterapi bırgun beklıyoz bırgun yapılıyor fızyoterapi toplamda 3 seyans
12 temmuz transfer yapıldı dıye hatırlıyorum ama dosyama bakayım akşam eve gidince tam bılgı için şu anda işteyim...zaten blastlarıda onlar transfer zamanına gore açmışlardı 4 taneden bırı çözünürken 3 transfer edildi

ben şimdi yeniden en erken ne zaman deneyebilirim
tecrübelli arkadaşlar yazbilirlermi

kaç adet dönemi geçince toparlar kendini rahim veya vucut

önceden deneyenler yazarsanız sevinirim.

ansu burdayım arkadaşım sağol düşündüğün için

artık ara ara yzarım.1

merhaba mormenekşe, ikinci tese öncesi uyguladığınız bir tedavi var mı? biliyorsun bir spermin üretimi yaklaşık üç ay sürüyor. bize memorialdaki doktor ilaç tedavisi başladıktan sonra en az 6 ay beklemek gerek demişti. ama biz onu dinlemeyip bahçecideki doktorun yorumuyla 1 ay sonra teseye karar verdik. demek istediğim, ilaç tedavisi var ise 1 yıl bence çok iyi bir zaman.

Sana kesinlikle katiliyorum..daha doktorla görüşmeye başlamiiştik kii.benim bi şeyim yok doktor bey...eşimin ısrarı Ile öylesine geldim demeye başladı.doktor muayene edicem deyincede eşim orada Beni gözleriyle yedi.offf herşey çok zor birde eşimin takıntıları olmasa....

yusufzilan iyiyim canım.yatmaya devam.şükür ki bu aralar kanamam yok. yemekleri masada yemeye başladım.bu benim için çok büyük bir değişiklik oldu. artık her tarafım ağrıyor, acıyor yatmaktan. umarım bebiş bu haftalarda plasenatayı yukarı çekebilir de rahatlarız.Allah her zaman yatmak zorunda olan hastalara şifa versin.
hergün bakıyorum foruma. cevaplayabileceğim birşey varsa yazıyorum ama yoksa okuyup çıkıyorum.
genel olarak gördüğüm, bu aralar hep bir endişe, korku, şüphe. biri şüphelerinden bahsedince bir anda herkesinki hortluyor sanki.
geçen sene de böyle bir dönem olmuştu. mevsimsel mi diye düşünmeye başladım.
ikinci deneme için ne zaman hazır olunacağını sormuşsun. rahim için bilemiyorum ama psikolojik olarak hazır mısın? benim tavsiyem bahar aylarında yaptırman. nisan-mayıs gibi. çiçekler açmaya başlayınca insan daha umutlu, daha enerjik oluyor. sanki daha güçlü. bundan hormonlar da etkileniyordur diye düşünüyorum. hatta yanlış hatırlamıyorsam böyle bir yazı da okumuştum.
ama tabii karar senin. kendini hazır hissedersen daha önce de deneyebilirsin.

efsune selam. nasılsın?
kıbrıs biraz gergin geçti sanırım. şimdi eşin de sen de daha iyisinizdir umarım.
kararını verdin mi? ne zaman denemeyi düşünüyorsun?

çok sevindim yeniden deniyceğini biliyordum.işte bu pes etmek yokk......canım benim bildiğim en az iki adet geçmesi gerekiyor.vücut ve rahim kendiini toplasın diyee.ama benim nacizane fikrim en azından yaza kadar biraz daha toparlan aklında kalan eksik yada yaptirmadiğın testlerin varsa hepsini yaptır.sonra klinikler hakkında Tekrar gözlemler yapp.sonra Tekrar deneyebilirsin canımm.

Canım nasıl da bam telimize dokunmuşsun.bende bu aralar formda bir boğukluk var diyorum.biraz olumsuz sonuçlardan kaynaklı sanırım.sende aynı zorluklardan geçip hala ohhh diyemeden mücadele ediyosunnn.Bizleride hiç yalnız bırakmadan en ufak sorunlarımıza yetişiyorsun.Allahım bu günlerini yavruna kucağına aldıgın gün unuttursun.Elbette en güzel desteğin bebeğin çok şanslı mücadeleci kocaman yürek bir anneye sahip olacağı için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…