Arkadaşlar donasyonun kendisinden değil ama donasyonla ilgili şöyle bir korkum var. Sizlerle paylaşayım dedim. Esas kız Kıbrıs'a dr berk beyin tecrübeli ellerine kendini bırakmak için gider. Zaten kliniğe ilk gittiği gün ödemesini yapar. Derken sıra yumurta verici güzeller güzeli bayana gelir ama o da ne yumurtalar a) yumurta ama dolu değil veya yeterli değil ? b) yumilerin muhteşem olduğu söylenir esas kız kocasına mutlu mutlu bakar.Eşi de spermi verir. 3. gün sayıları belirgin derecede azalan embriyolar 5. gün blast aşamasına çıkamazlar oysa esas kızın tüm amacı blasto beybilerine kavuşmak olduğundan boynu bükük otel odasına geri döner ve tatil burunlarından gelir. c) embriyolog esas kızı arar yumileri 3. gün koymamız lazım yoksa 4. gün maratonuna çıkacaklarına ihtimal vermiyorum der. Esas kız çaresiz soluğu klinikte alır. dr elindeki C D ve E kalite embriyoların biran önce sıcak ortama konulmaları gerektiğini söyler. Bunu da boynu bükük kabul eder esas kız 2. baharını yaşayacağı günlerin hayali ile.
Aman Tanrım her gün uykudan bu ve buna benzer senaryoların versiyonları ile uyanıyorum. Muhtemelen olabilecek bu tür olaylara cevap bulamadığımdan bu korkuyu yaşıyorum. Yoksa valla da billa da talla da korkmuyorum donasyondan :)))))[/QUOTE
Durugen çok yaşa arkadaşım yaa çok güldüm... Yorguun vaziyette gelip oturdum ilk olarak tabii ki foruma gözatayım derken seninla karşılaştım....
Şimdi Esas Kız'cığım,ben busoruları Firdevs e gittiğimde sordum tabi. O da bu tip olayla donör sağlıklı ve genç olduğu için pek karşılaşmadıklarını,şayet olursa da transfer iptal oluyor ve para ödemiyorsun.Başka donör belirlenir dedi.En az 10 yumurta garantisi var zaten ki bu sayıdaki yumurtadan illa ki sana yetecek blast embrio çıkıyor. Bir de onlar donörü hazırlarken zaten hormon test sonuçları ve ultrasondaki yumurta sayısı onlara yol gösteriyor....
Arkadaşım bu detayları düşünmek elbette önemli...baksana ben de düşünmüşüm ki sordum... Ama negatif detaylara değil pozitife doğru yön ver. Zaten Berk le konuşur halledersin.....
Sen ikinci baharı yaşama hayaline devam et bence arkadaşım :))))
Bebek merhaba
Biliyorsun ben İspanya'da yaptırdım ama hiçte öyle 1 günde donör bulunmuyor ben Nisan'da başvurdum transferim Kasım'da oldu ,donörü bulmaları 6 ay sürdü sonrada hazırlık asaması . Birde doktorum bana oldukça zaman ayırdı uzun uzun anlattı sorularımızı yanıtladı çok samimi davrandı . Paylaşıyım istedim .
soracağın tüm sorular inan daha önce soruldu. bu sayfaları sakin sakin oku. sorulmayan cevaplanmayan bişey kalmadı.
herkes buraya ilk girdiğinde kendimden biliyorum bunu çırpınıyor bişeyler öğrenmek için çünkü geçmişi okuyacak sabrı olmuyor hemen öğrenmek istiyor. ama aslında geçmişte tüm bilgiler var.
benim geldiğim nokta şu ki.
1,tek şansın donasyon ve sen bunu denemek istiyorsan iç sesine ve bütçene göre bir yer seçeceksin.
2,fazla kurcalayıp mideni bulandırmayacaksın. üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.işlem de aynı işlem.
3,olursa da sebep aramayacaksın olmazsa da sebep aramayacaksın. çünkü ben daha herkesde aynı olan tek bir şey duymadım matematiği yok bu işin.
kanaması olup hamile kalan var kalamayan var
25. gün transfer olup hamile kalan var kalamayan var
sürekli dinlenip hamile kalan var kalamayan var
transfer sonrası hemen kalkıp giyinip giden hamile kalan var yatıp dinlenip kalamayan var.
o kadar çok ki bunlar hepimiz biliyoruz.
kısaca ALLAH OL DERSE HERŞEKİLDE OLUYOR...
ALLAHA EMANET OLALIM.
BU İŞ ALLAHA KALMIŞ BİR İŞ. efsunun dediği gibi hiç bir şekilde kontrolümüzde değil.
şu an burada yazışmalarımızdan geldiğim nokta bu arkadaşlar
yavrum 34 amh sonucun ne çıkmıştı yazabilirmisin.banada gitdiğim tüm doktorlar 0.1 den küçük amh menepoz dediler.ve aralarından çoğuda donasyonu söylediler....
biraz takip ediyorum sizi
efsune berkbeye karar vermiş
bebek sende test e kararsızmış
tres06 sen de tahlil leri tamam lıyordun galiba
umarım hepinizin işi rast gider
yeni arkadaşlar sizlerde aramıza hoşgeldiniz
hoş da sonuçlar alırsınız inşallah
Canım neden bir sonraki ay transferin yapıldı ki hani yumurta toplandıktan 3-5 gün sonra olamaz mıydı? Dondurmak mı gerekiyormuş? Sevgiler
benım yaşımda olanlar ve başarısız tup bebek deneyımı olanlarda veee rahım kalınlıgı problemı varsa bır ay dınlenıp sonra dondurulmuş blastla transfer olması HIt teknıgıne gore şansı yukseltıyoor öylede oldu çook sukur hıt acayıp çozumlerı var her hastanın durumuna gore oda ıyı bır hekım olması bu işite ıyı oldugundan kişiye özel yollar buluyor sanırsamCanım neden bir sonraki ay transferin yapıldı ki hani yumurta toplandıktan 3-5 gün sonra olamaz mıydı? Dondurmak mı gerekiyormuş? Sevgiler
merhaba kızlar 4 gün yoktum kimse merak etmemiş :)
şehir dışına çıktım gezdim tozdum arkadaşlarım arasında eğlendim falan ama eve dönünce hüznüm beni tekrar kucakladı.
kürtajın ardından 17 geçti ve kanamam daha ancak kesiliyor.. kendime toparlanmak için daha fazla zaman tanıdım.
4 günde yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler. soruları olursa bende yanıtlarım.
ve beyin fırtınaları oluşmuş korkular, endişeler çıkmış
elbette herbirimizin durumu, yaşadıkları farklı izlememiz gereken yolda ona göre farklı oluyor.
BEBEK, testini lütfen olması gereken günde yap..:)
Selam Waltkrayburg - hadi hayirlisi, sana bol sanslar..bizleri haberdar edersin artik..
Hic unutulurmusun..........iyiki geldin yine 4 gün sonra aramiza :)
ach su erken testler yokmu, bence hic satilmasalardi da öyle bir düsünceye girmeseydik bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?