Bir dakka panik yapma araba sigortalıdır inşallah çünkü sigortadan parasını muhakkak alırsın.. Ya da o çarpan beyinsizden almalısın.. Eğer perte çıktıysasigortadan arabanın tam raicini.. Yani tabii biliyorsundur yanlış anlama ,

cok üzüldum mekani cennet olsun bebek,,bende almanyada yasiyorum suan ne kadarlik hamilesin? bende p.tesi gunu gidiyorum kusura bakma sorum yersiz oldu ama cok heyecanliyim cok korkuyorum allah bebeklerini kucagina almayida nasip etsin insallah...

Yani canım morfolojiniz anladığım kadarıyla 100%2 mi oluyor.peki Donasyon öncesi firdevs hanımın spermlerle ilgili bir yorumu oldumu başarı şansını etkilemsi açısından diyorum canım ...

Tress örnek veriyorum. İlk eşimin canlı spermi neredeyse yoktu.. 4 tane canlı spermi zor buldular döllendi ve gebe kalmıştım..

Bununla ilgili sana bir sürü örnek verebilirim.. Lütfen takılma.

merhaba o duyguyu biliyorum bende 2 kez tup bebk denedim olmadi simdi ilk ve son kez yumurta nakliyle deniycem pazartesi kibrisa dogusa gidiyorum ALLAH hepimizin yardimcisi olsun .ilk ve son diyorum cunku ikinci kez denemeye ne paramiz ne pskolojimiz kalmadi malesef.

Başınız saolsun .. çok üzücü bir haber.
Her ölüm erkendir.. Mekanı cennet olsun
Seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin..

Senin mesajlarını okumak beni çok rahatlatıyor..

Şans bebeklerinden yana olsun inşallah

Bol şans.. Herşey yolunda gidecek inşallah.. güzel haberlerinizi bekliyorum. Banada moral oluyor

başınız saolsun canım allah eşine ve ailesine sabır versin ne denile bilirki sözün bittiği yer ilahi takdirar öyle yada böyle bir şeyler vesile oluyor.kendine dikkat et moralini yüksek tut canımm

değerlerini yazarsan yorumlamaya çalışırız canım 80 diye morfoloji duymadım biz krueger göre yaptırdık o zaman 5 alt sınır sayılıyormuşş

canım yanlış anlamadıysam sendaha önce donasyonu iki kez daha mı denedin .bunu bilmiyordum nerde yaptırmıştın ve neden olmadı

ben somtik arkadaşın yazısıyla karıştırdım ve senin 3 kez donasyon denediğini sandım yanlış anladımmm

güle güle git gel inşallah, herşey istediğin gibi olsun..doktorun kim doğuşta

bebek merhaba, eşinin abisinin ölümü üzücü. ama unutma ki karnında yepyeni bir yaşam var. o yüzden biraz olsun kendini güncel durumdan soyutlaman lazım. cenaze ortamına girmemeye çalış olur mu?
biraz ağladın diye de hemen birşey olur korkusu yaşama. ben sürekli yatmaktan ve sıkıntıdan haftada bir zırlayıp rahatlıyorum.
kendini hırpalama yeter. karnındaki öyle bir mucize ki, sen hayatına devam ediyorsun bu arada vücudun ona ne gerekiyorsa taşıyor. her geçen gün büyüyor bebeklerin. sana anne demek için.şu çift çizgiyi göz önünde bulundurabilirsin. moral olur.

günaydın arkadaşlar,
son durumumu paylaşayım sizlerle.
dün sağlık ocağına gideyim dedim ilaç yazdırmak için. üstümü giyinirken yorgun düştüm ve sinirlerim bozuldu.
doktorumu aradım. uzun süre yatmaktan artık kaslarım güç kaybetmiş. kanamam olmadığı için yavaş yavaş ayağa kalkmamı önerdi. önce bir süre evin içinde sonra dışarıda en fazla 15 dakikalık yürüyüş verdi. sağlık ocağına arabayla gittim ve hiç beklemedim ama geldiğimden beri kasıklarım, kaslarım deli gibi ağrıyor.ağrı kesici etki etmedi. artık güçlenme zamanının geldiğine sevindim :)

dün çok kötüydümde herkezinde söylediği gibi bundada var bir hayır demekki arkadaşlar ne yapalım kısmetten ötesi yok sağolun hepinize teşşekkür ederim bu forma üye olduğuma hissettiklerimi anlayan insanlarla bir aradayım cok sağolun..

bebek;

başınız sağolsun allah sabırlar versin kendini hırpalama unutma senden bir candan mesulsün arkadaşım...

arkadaşım Allah yardımcın olsun...ilk ve son denemem diyosun...ikinci olmasın bizlerede umut olsun...bol sanslarr

bebek canım başınız sag olsun,ani ölümler dahada yıpratıcı oluyo...eşine destek olup,bebişlerini düşün canımmm...acı unutulmuyor ama zaman en büyük ilaç..kendine dikkat et..

Arkadaşım başın sağolsun! Geride kalanlara sağlıkla beraber sabır diliyorum. Hayat bu getirip götürdükleri var. Tabi bir üzüntü içinde hamileliğin başladı ama ne olursa olsun bu ortamda çok fazla acıdan uzak olmaya çalış artık yalnız değilsin sadece kendi adına attığın adımlar içinde bir yaşam başladığında bitiyor artık ben değil biz demeye başlıyorsun. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Sağlıkla ve bebekle kal canım!

ben somtik arkadaşın yazısıyla karıştırdım ve senin 3 kez donasyon denediğini sandım yanlış anladımmm

Boşuna panik yapıyorsun bence eşinin değerleri iyi %1le hamile kalanlar var imsi yönteminde bunun çokta önemi yok benim eşimde aynı durumda sen çok stres yapıyorsun bu çok önemli bak biraz rahat olmaya çalış...

bebek tebrik ederim arkadaşım çok mutlu oldum senin adına alah kucağına aldığım günleride göstersin inşallah.eşinin abisi içinde başınız saolsun çok üzücü bi haber olmuş sizler için allah sabır versin geride kalanlara da sağlıklı ömürler versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…