En nihayet mesajları tarayıp buldum meğerse bebek göndermiş. Nasıl olur da donörün büyükbabasının yaşına kadar doğuş bilgi veriyor da dünya veremeyiz diyor. Oysa sorduğum yaş saç ve göz rengiydi. Pardon yani çok şey mi istiyorum. Eşim bu kadar belirsizlik olur mu diyor vazgeçecek diye korkuyorum.
En nihayet mesajları tarayıp buldum meğerse bebek göndermiş. Nasıl olur da donörün büyükbabasının yaşına kadar doğuş bilgi veriyor da dünya veremeyiz diyor. Oysa sorduğum yaş saç ve göz rengiydi. Pardon yani çok şey mi istiyorum. Eşim bu kadar belirsizlik olur mu diyor vazgeçecek diye korkuyorum.
Merhaba Waltkrayburg, ben de doğuşta şevket beye gideceğim adet olduktan sonra doğum kontrol haplarına başlayacağım.Forumda daha önce şevket beye Özlembarış nikli bir arkadaşımız gitmişti ve sorduğumda çok rahat iletişim kurabildiğini ve memnun kaldığını söylemişti. Yanılmıyorsam ikizlere hamileydi.Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.
mimoza40, aymen, yosunnn, eylül08, schanthi, bahardalı, simayyy, zümrüt, turbice, nisan, iremelif, karbeyazı, saba55,nilya , gezgin, miraceldonation
kızlar hadiiii....
ve tüm biizim gibi kaderdaşımız olan kadınları bekliyoruz.. :)
ben sabah gidiyorum cok heyecanliyim acaba ne olacak nasil olacak diye insallah hepimiz icin hayirlisi olur ...
ben sabah gidiyorum cok heyecanliyim acaba ne olacak nasil olacak diye insallah hepimiz icin hayirlisi olur ...
Berk beyi seçim nedenim iç sesim öyle diyordu teldeki konuşmamıza dayanarak biz iki seçenek varsa o mu bu mu olsun size soruyoruz sizin özelliklerinizde donörler önerdiğimizde demişti. uyruk yaş saç ve göz rengi benim için önemli çünkü eşim benim zıt rengim donör bana benzer olmalı ki en azından yakın renkleri tutturalım aaa mendel yasalarını iyi biliyorum hani derler ya esmerler dominanttır diye oğlumda bu olmadı. En basit örnek gözünüzün önüne getiriverin esmer adamlarla evli rus kadınlarının bile burada çocuklarının sarışın olduğunu görebiliyorum.Örnekler çok bunu hem çocuğuma yakın ten benzerliği için hem de aileme kendi tarafıma zor durumda kalmamak adına istiyorum yoksa benim renk saplantım falan da yok.
ama bana sanki donörü deşifre etmek istiyormuşum gibi bu konuda konuşamayız denmesi hoşuma gitmiyor.
acaba düşük yaptığın için m iistedi bu testleri??? kimseden istememişti daha önce bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?