ben bu konuda ki endişelerimi yendim. çünkü ortak bir noktaya varmıştık hepimiz daha önce.... o da şu ki en yakın kim varsa istediğiniz özelliklere uygun onu hazırlıyorlar. ayrıca genetiğin de çok keskin bir matematiği yok. çevrenize bakın anne babası ile alakası olmayan çocuklar görüyorum.
bence çok takılmayın mesleğini ne yapacaksınız ki arkadaşlar. sanki tüm doktorlar çok mu akıllı insanlar ???tüm mühendisler çok mu zekiler?? hayır sadece daha çok ders çalışmışlar.hayatın içinde kendini ifade edemeyen iki lafı yanyana getiremeyen bi sürü doktor var. ama zehir gibi ev kadınları da var.
bence meslek bişeyin göstergesi değil. annesi babası doktor olan bir çocuk anadolu lisesini kazanamazken çiftçi bir ailenin çocuğu sınav birincisi olmuştu. bunun genetikle çok bi alakası yok bence
sonra büyük büyük babasının hastalığı?????????? kaşı gözü ?????? çok gereksiz kendimizin büyük dedelerinde hiç hastalık yokmuydu sanki???*
çok şey bilmek bence iyi değil ne kadar az veri o kadar iyi bence .özellikle istediğimi,z ten rengi gibi şeyleri belirtip sonra size güveniyorum çok saolun demekten başka çare yok. bu inançla da bu konuyu fazla irdelemeyelim
olup olmayacağı gerçeği daha riskli zira sonuç % 100 değil ...... ne çirkin çocuklara annesi prensesim demiyor mu paşam demiyor mu (inşallah bizde diyelim :))) yeterki olsun.
beni biraz önce sosyal hizmetlerden aradılar çok hecanlandım. yarın evimizi görmeğe gelicekler bakalım nasıl geçecek görüşme ben mart gibi bekliyordum.NİLLLL. bende senin gibi düşünüyorum.tıp bu kadar ilerlemişken neden olmuyor hiç anlamıyorum...
Daha önce de donörün hakkında bilgiye sahip olmadığını söylemiştin, o zaman da yazmak istedim ama vazgeçtim. Zira insanların aklını karıştırmak gibi gelmişti...Sana özelden yazacaktım ama tüm arkadaşlarım okusun ki onların da bilgisi olsun istedim...
Arkadaşım endişende ya da merakında çok haklısın; bakkaldan yumurta alıp sahanda pişirip yemeyeceğiz...Bu yumurtadan bir insan varedip nüfusumuza geçirip evladımız olarak büyüteceğiz... Bilgi vermiyoruz ne demek yaaa? Ben Kıbrısa ön gürüşmeye gittikten 2 ay sonra donör bilgim geldi(geçen hafta)...Bana 3 donör önerildi ve ben seçtim. Evet donörün büyük büyük babasından donöre doğru sıralanmış bir bilgi akışı var. Büyük büyük baba (eşi), büyük baba(eşi), baba - anne ve donörün kardeşi.... Bunların yaşları veya kaç yaşında ölmüş,meslekleri,saç rengi,göz rengi,kalp ve tansiyon varmı. Donörün uyruğu,nerede yaşadığı,yaşı,fiziksel özellikleri,nerede okuyor ya da mesleği,donöre yapılan testler,kan grubu,hatta dakikada kalp atım hızına kadar yazılmış :)
Ben pıhtılaşma testini de sordum onun da adını verdiler,mailime bakıp yazacağım... Eşimin morfoloji %3. Firdevs IMSI ye gerek olacağını düşünmüyorum ama yapacağım dedi.
Yani en azından yaşı ve fiziksel özellikleri ile mesleği söylenmeli.... Eğer rahatsız isen bu konuda ısrarcı ol arkadaşım.... Ben daha önce HIT e de sormuştum ve her türlü bilgiyi alabileceğimi hatta Amerikada olsanız sizi donörle yanyana getirip istersen sohbet bile ettiririm çünkü orda hepsi yasal demişti. HIT e gidenler biliyordur zaten olağanüstü donör datasına sahip bir merkez.... Ben aynı özeni Firdevsten de bekledim ve nitekim gördüm. Bana öngörüşmede bilgisayarını açıp donör bilgi listesinden örnekler gösterdi. Ve bana gelen donör bilgileri de aynı formatta idi... Zaten benden süre istemişti ben de özellikle erken gittiğimi süre problemimin olmadığını istediğim kriterlerde donör bulmalarını söyledim,öyle de oldu.... Ha şu da var ki hayatı paranoyak hale getirirsek ondan da şüphe duyabiliriz;acaba bu bilgiler doğru mu diye!!!
Umarım bilgi aktarımım faydalı olmuştur arkadaşım.... Mutlu kal....
RÜZGARSELİN daha iyi olmana sevindim :)umarım gittikçe daha iyi olur.bebeğin güçlü olacak daha şimdiden nelerin üstesinden geldi:)birtek bu forumdaki gebeler beni mutlu ediyor ya ve o kadar seviniyorum ki anlatamam sanırım bana umut verdiği için yoksa normal hayatta gebelerin muhabetini hiç kaldıramıyorum bide çevrede durumunu bilip hala ararlıksız kendinden bahsedenlere uyuz oluyorum:)ne yapim birtek ben mi böyleyim acaba?ya başka birinin sorun yaşadığı bir olayda kalkıp üstüne basa basa konuştularmı uyuz oluyorum sanki dünya onların etrafında dönüyor.kendimi çok bencil buldum:))))ama ne yapim onlar konuştukça ben durumumu hatırlayıp daha çok üzülüyorum.
mrb arkadaşım senin durumunu gerilerden okumuştum.dediğin gibi şuan çevremde okadar hamile var ki arkadaşlardan bende çok kötüyüm gördükce.sakına sıkma canını olucak inşallah rabbim hepimize dayanma gücü ve sabır versin dualarımda seninle arkadaşım.iyiki böyle bi forum var yoksa ne yapardık burası insana güç veriyor gerçekten güçlü ol emi arkadaşım
gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz arkadaşım demesi belki kolay ama güçlü olmaya çalışmaktan başka çaremiz yok gali,ba.inş.arkadaşım dualarım seninle ve diğer arkadaşlarlada umarım rabbim bebişine kavuştururdualarımız seninle
ben bişey merak ettim progesteron düşük olduğu için mi bu ilaçları kullanıyorsun yoksa herkese mi veriliyor çünkü tutunma olduktan sonra normal gebelik gibi seyretmez mi neden bu kadar ilaç kullanılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?