Evet cnm adeti bekliyorum hep gecikme olduğundan söz edildi belki de iğnenin etkisidir kimbilir? Yakında kıbrıs çıkarması yapacağız. İkinci kıbrıs çıkarması :) Hem tatil hem iş hem kültür hem de araştırma olacak.

hayırlısıyla git ve mutlulukla dön inşallah ince eleyen bir yapın var sanırım bu yüzden fazla irdelememeye çalış tatsız bişeyler yaşamadan güzel güzel olsun herşey inşallah
hayatta hep korktuğum başıma gelmiştir sendede gecikirse adete yakın transfer yaparsa kaygıyı var aklından çıkarmaya çalış ne olur. söylemesi kolayda yapması nasıl inan bilmiyorum bunları.

belki efsune bize yardımcı olabilir.
insan bu kaygı dolu düşüncelerden korkulardan nasıl sıyrılır???
yoksa sıyrılamaz mı?
bunlar ara ara hep gelir giderler mi???

iyi düşüneyim derken bile kötünün içinde olduğunu farkediyor insan ki hemen çıkıp iyi düşün diyor kendine. nasıl başarıcaz.??

Ne güzel özetlemişsin arkadaşım Yaa bencede çok detaya inmemek lazım önemli olanları bilelim yeter saglık durumu fiziksel benzerlik doğurganlık kalitesi gerisi bence gereksiz kafa karışıklığı....benim bir arkadaşım kreşte çalışıyoor.kreşte bir tane kız çocuğu var böyle bir güzellik olamaz.yani reklam bebeği ankii annesiyle babası almaya geldiler.şok oldum.Asla kınamıyorum ama gerçekten çok çirkinler.inanamadım.yani herkes.Anne babasinin noktası olmuyabiliyor....

Canım hadi hayırlısı ilk adım atılmış artık devaıda gelsin hemen diyorumm

Canım peki sizin sperm sayınız kaç canım bizimdd morfolojimiz 4 bu durumda ımcı yöntemnde başarı şansının daha yüksek olduğu kesin spermlerin şekil olarak normaal olanların seçilmesi lazım.yani imkan varsa bence ımcı yaptır derimm

mrb arkadaşlar ben aleyna85 değiştirdim aykızım ile tekrar üye oldum...Arkadaşlarım çok sık giremiyorum nete umarım bundan sonra daha sık giricem ve kopmucam geriye dönük okudum biraz hem üzüntülü hemnde sevinçli haberler var hayat bu kimi zaman iyi haber kimi zaman kötü haberlerle dolu.olumlu sonuç alanları kutluyorum ve darsısı bize diyorum.negatiflere ise birdaha ki denemeleri için sabır diliyorum ve biran önce rabbim hamilelik ve bebiş duyguları yaşatsın diyorum
arkadaşlarım bende şubat sonu gibi gidemcem umarım bi aksilik çıkmazsa inş.berk bey yada verda hanım olcak buradaki doktorum onlarla çalışıyormuş.berk beye yada verda hanıma gidenlerden bana tavsiyede bulnabilecek varmı arkadaşlar.çok ama çok endişeliyim ya tutmazsa ne olur diye ama rabbim hepimize olumlu pozitifi görmeyi nasip etsin dularımda sizlerde varsınız arkadaşlar

Son düzenleme:
durugen lucrin 3.75 lik mi vuruldun, ben de adetimin 18.günü vurulacakmışım onu...bu iğneyi vurulduktan sonra adet ne zaman geliyor ki?
sen ne zaman vuruldun iğneyi?dkh içmişmiydin o ne zaman bitti?

arkadaşlar dkh ve adetin 18.günü lucrin vurulanlar, adet ne zaman geliyor aşağı yukarı?gecikiyor mu lucrinden dolayı?

aynen senin gibi düşünüyorum canım ama merak etme biz bencil değiliz.durumumuzu bile bile konuşanlar çoook benciller. patavatsızlar.benim durumum silerden beter.yumurta benden sperm eşimden ama taşıyıcı anne ile bebeğim olabilecek. o nedenle ben hamile görmeye artık dayanamıyorum.bi düğüm boğazımda duruyor sürekli. yani gözyaşım dinmeyecek böle giderse anne olamazsammm((

mrb arkadaşım senin durumunu gerilerden okumuştum.dediğin gibi şuan çevremde okadar hamile var ki arkadaşlardan bende çok kötüyüm gördükce.sakına sıkma canını olucak inşallah rabbim hepimize dayanma gücü ve sabır versin dualarımda seninle arkadaşım.iyiki böyle bi forum var yoksa ne yapardık burası insana güç veriyor gerçekten güçlü ol emi arkadaşım

emin ol elimden geleni yapıyorum ve yapıcamda.bugün ilaç siparişlerimi verdim.1250 tl tuttu. gittim bankya 35bin liralıkta kredi başvurusu yaptım. ama içim çok rahat inanki.evladıma ulaşmak için ne gerekiyorsa yapıcam inşallah Rabbimde yardımcım olur. ayyyy nolur dua edin.18inde iğnelere başlıyorum.gelişsin bari yumurtalarımmm...

gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz arkadaşım demesi belki kolay ama güçlü olmaya çalışmaktan başka çaremiz yok gali,ba.inş.arkadaşım dualarım seninle ve diğer arkadaşlarlada umarım rabbim bebişine kavuştururdualarımız seninle

inşallah arkadaşım. bende burdaki arkaşaların güzel haberlerini aldıkça okadar seviniyorm ki, diyorum bi gözyaşı,bi yürek sızısı daha bitti inşallahh.rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla evlatlarını....dualarım sizinle benimde herzamannn..

kesinlikle TUNANEHİRCİM inan burdaki mutlu haberler okadar sevindiriyoki benide anlatamam rabbim hepimize bu mutluluğu göstersin en kısa zamanda

ben bişey merak ettim progesteron düşük olduğu için mi bu ilaçları kullanıyorsun yoksa herkese mi veriliyor çünkü tutunma olduktan sonra normal gebelik gibi seyretmez mi neden bu kadar ilaç kullanılıyor ?

selam mormenekse, donasyon ve tüp bebeklerde her zaman bu ilaclar veriliyor, cünkü bazi hormonlar bizde bastiriliyor ve disardan takviye edilmesi gerekiyor. o yüzden genelde 12. haftaya kadar gerekiyor. sonra 12. haftadan sonra plazenta bu görevi aliyor.

mrb arkadaşım senin durumunuda takip etmiştim girdiğim zamanlarda bebişin hayırlı olsun diyorum sana ve geçenki üzücü olay için başın saolsun diyorum bebişlerine dikkat emi

TEsekkür ederim Aykizim...insallah gebeligim iyi gider, cok korkuyorum elbette...

diger olayi icin de sagol..cok aci cok ani bir olay, insanin beyni kavrayamiyor böyle durumlari......Allah kimsenin basina vermesin..bilhassa bir anneye evlat acisi vermesin..kayinvalidem icin cok ama cok üzülüyorum..neyse konuyu degistirelim......

ben hala hamile olduguma inanamiyorum biliyormusunuz!!! darisi insallah hepinize...dualarimda hep sizlerde varsiniz "forumdaki tüm arkadaslarim" diye dua ediyorum.....Allah hepimizin yardimcisi olsun!!!!

Arkadaslar,

bugün 5. hafta hamileymisim - 4+3 oluyor. bu cuma günü ilk ultrasona gidecegim..cok merak ediyoruz, insallah döl kesesi gözükür.....

belirtilere gelince: migdem bulaniyor, karnimda daha dogrusu rahim bölümünde adet sancisina benzeyen agrilarim oluyor. ama migdem bulanmadigi zaman cok korkuyorum..ki her zaman bulanacak diye bisey yok....

size bir sey anlatayim: bu sene 6. tüp bebek denemesiydi sanirim bekleme süresindeyim evdeyim iki ellerimi birden actim Allah a söyle yalvardim: Allahim ne olur gebe kalayim hayirlisiyla, tek her gün 9 ay boyunca migdem bulansin ve kusayim dedim :) ama simdi migdem bulandikca düsünüyorum, biraz daha arttigi zaman bu bulantilar ben napcam diye :) yani kolay degilmis bu bulanti...ama olsun, yeterki bebislerim bende kalsin

sevgili arkadaslarim, insallah 2013 de hepimiz bu duygulari doya doya yasariz!!!

allah sabır versin cnm çok zor.....tamam değişti hemeninsan inanamıyor değilmi gerçekten güzel bir duygu dediğin gibi rabbim herkese göstersin bende herkese dua ediyorum bu güzel duyguları yaşatması için.korkma artık arkadaşım artık zor ve korkulması gereken günleri yavaş yavaş atlatıyorsun inş. sağsalim bebişine kavuşacaksın olumlu düşün cnm

Kızlar selam,
Gezme bitti döndüm..
Aleyna85 hoşgeldin....
Rüzgarseline ne olmuş onu anlayamadım sadece??
Tunanehir elindeki eksiler yerine olanlara bak derim... Karnında taşımayacaksın ama onun hep yanında olacaksın..... Hayat uzun hamilelik 9 ay yavrunla geçecek uzun yaşamda ne ki... Elindekiler buysa bunla hayata devam derim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…