beni biraz önce sosyal hizmetlerden aradılar çok hecanlandım. yarın evimizi görmeğe gelicekler bakalım nasıl geçecek görüşme ben mart gibi bekliyordum.NİLLLL. bende senin gibi düşünüyorum.tıp bu kadar ilerlemişken neden olmuyor hiç anlamıyorum...
Arkadaslar,
bugün 5. hafta hamileymisim - 4+3 oluyor. bu cuma günü ilk ultrasona gidecegim..cok merak ediyoruz, insallah döl kesesi gözükür.....
belirtilere gelince: migdem bulaniyor, karnimda daha dogrusu rahim bölümünde adet sancisina benzeyen agrilarim oluyor. ama migdem bulanmadigi zaman cok korkuyorum..ki her zaman bulanacak diye bisey yok....
size bir sey anlatayim: bu sene 6. tüp bebek denemesiydi sanirim bekleme süresindeyim evdeyim iki ellerimi birden actim Allah a söyle yalvardim: Allahim ne olur gebe kalayim hayirlisiyla, tek her gün 9 ay boyunca migdem bulansin ve kusayim dedim :) ama simdi migdem bulandikca düsünüyorum, biraz daha arttigi zaman bu bulantilar ben napcam diye :) yani kolay degilmis bu bulanti...ama olsun, yeterki bebislerim bende kalsin
sevgili arkadaslarim, insallah 2013 de hepimiz bu duygulari doya doya yasariz!!!
Kızlar selam,
Gezme bitti döndüm..
Aleyna85 hoşgeldin....
Rüzgarseline ne olmuş onu anlayamadım sadece??
Tunanehir elindeki eksiler yerine olanlara bak derim... Karnında taşımayacaksın ama onun hep yanında olacaksın..... Hayat uzun hamilelik 9 ay yavrunla geçecek uzun yaşamda ne ki... Elindekiler buysa bunla hayata devam derim)
bizdede ben donasyon isterken eşim evlatlık istiyor razı geldim ne yapabilirimki.3 kere o yollara götürdüm adamı artık pes etti.bende tabi . olmadı ne yapalım 5kez 6 kez deneyenlere helalolsun.iyi dayanıyorlar hem maddi hem manevi çok zor bir süreç
Aslında pes etmedi..bizdede ben donasyon isterken eşim evlatlık istiyor razı geldim ne yapabilirimki.3 kere o yollara götürdüm adamı artık pes etti.bende tabi . olmadı ne yapalım 5kez 6 kez deneyenlere helalolsun.iyi dayanıyorlar hem maddi hem manevi çok zor bir süreç
ben son 2 haftadır hummalı bir araştırmanın içerisindeyim kafam çok hemde cok fazla karıştı aysevi efsune tres ve diğer arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazımı kim okursa ve bu konuda fikir sahibi ise bir şeyler yazsın..biliyorsunuz ki 30 yaşındayım 29 yaşımda erken menepoz teshisi konuldu fsh yüksekliğinden dolayı ve hiçbir şekilde cocuk sahibi olamıyacağım söylendi cyclo kullanıyorum adet olbilmek için gecen ay aralık 11 de regli oldum ve norman herzamnki adetim gibi geldi daha sonra grip oldum ve antibiotik kullanmaya başladım antibiotik kullanırken cyccloyu kullanıyordum zaten herzamanki gibi rutin aralığın 26 da tekrar adet oldum doktorumu aradım ve ilacı kesmemi söyledi normal kanama yaşansın sonra tekrar başla dedi ben iğleşemedim gripten ve doktor bana antibiotiğin üzerine 12 tane antibiotikli iğne verdi onları kullanırken cyclo başlamadım tekrar ve dün 14.01.13 te tekrar adet oldum bir anormallik olduğunu düşünmeye başladım artık eşimle konuştum doktora gitmem lazım muayne etsin yada hormon testlerime baksın falan dedim eşimde s,nirlendi bunu kendisi söylemesi gerekmiyormu ne ilgisiz bir doktor falan dedi başka bir infilite uzmanına görünsekmi acaba farklı bir göz mü görmeli miincelemelimi derken başka bir doktora daha gitmeye karar verdik dün aradım ve adetimin 3 günü gelmem çin bana randevu verdiler ve hangi bölüme gideceğim için hekim aradı durumumu anlatmamı istedi ve ona göre sizi hangi birime yinlendireceğime karar vereceğim falan dedi ben durumumu anlattım ve bana sorular yöneltti işte kromozom testi yapıldımı optimum hastalıklar arşatırıldımı rahim filmi cekildimi amh testi yapıldımı bunların hiçbirini benim kendi doktorum yaptırmadı ve istemedide sadece fsh lh t3t4 ve prolaktik testi yapıldı fsh değerim yüksekk olduğu için erken menepoz ve sadece donasyonla anne olabilirsin dedi dün konuştuğumuz doktorda cyclo içerken her ay ovulasyon döneminde yumurtlama takibi yapılması gerektiğini ve 5-6 ay boyunca hiç yurmurtlama olmaz ise ancak bu kadar genç hastaları daha sonrasında donasyona yönlendiriyoruz dedi.karışık olan kafam iyice 5 milyona döndü kızlar bu konuştuğum yer özel bir tüp bebek merkezi acaba para tuzağımı insanların umutları ilemi oynuyorlar kafam o kadar karıştıki acaba bir üniversite hastanesi tüp bebek merkezine mi gitmeliyim sizce ne yapmalıyım ve erken menepozda olan arkadaşlar sizlere bu testler yapıldımı ondan sonra mı bu teshis konuldu yoksa sizede sadece benim gibi hormon testleri yapılıp menepoz mu denildi lütfen bana yardımcı olurmusunuz gerçekten firkirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var yarın doktora gitmem gerekiyor adetimin 3 cü günü yardım ederseniz çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?