Tamara inşallah bu son olacak ve bebeklerini de kapıp geleceksin tüm dualarımız seninle. Allah rast getirsin umduğundan da güzel ve kolay olsun her şey

Son transferin olsun insallah, bundan sonra bebegini saglikla kucagina al

Canimmm tamarammm cok sevindim hayirli uğurlu olsun transferin zazaminda dedigi gibi yasadiklarini biliyoruz birtanem .dualarimiz seninle herzaman.insallahhh hersey guzel olacak canim benim su gibi git gel canim arkadasim❤❤❤❤❤❤❤

Amiiiinnn canim benim yurekten amiinnn

Eftoşum canım çok teşekkür ederim aminnn inşallah

Abla hayirli olsun,dualarimdasin
Cok merak ediyordum tedavini, yavrularını al gel inşallah guzel haberlerini bekliyorum

Gözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerim
Darisi Ben dahil diger tüm arkadaslarimiza olsun insallah
Bende 7 Aralik Kibris ta olucam
Allah yardimcimiz olsun
Sevgiler

Gözün gönlün aydin kucaklarin dolu dolu gelmeni dilerim
Darisi Ben dahil diger tüm arkadaslarimiza olsun insallah
Bende 7 Aralik Kibris ta olucam
Allah yardimcimiz olsun
Sevgiler
Amin canım inşallah Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın emeklerimizin karşılığı hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah Allah sizin de yardımcıniz olsun

Yemin ediyorum heyecanlandımm çok çok sevindimmmmm bu son olsunn kaç tane istiyorsan kız/erkek hangisi geçiyorsa gönlünden Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar olsun sana insallahhKalbimde dualarımda seninle yeni yıla bebeklerinle girmeni sağlık mutluluk huzur dolu nice yılları evlatlarınla geçirmeni yürekten diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…