Canimm Rabbim yolunuzu acik etsin Bu son olsun insallah Yavrularin can olsun sanaHayirli haberlerini bekliyoruz. Dualarimiz seninle

Diğer pozitif gören tüm arkadaşlar hepinizi canı yürejten tebrik ederim. Darısı tüm isteyenlere olsun . Gebe arkadaşlar, allahın izni ile gebe insanların duası kabul olurmuş dualarınızda bizleri de unutmayın ne olur hepinize kolaylıklar diliyorum inşallah sağ salim alırsınız evlatlarınızı kucağınıza

Merhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanlar vardır, uzun süre sonra yeniden başladım tedaviye. Bristish’de dondurulmuş embriyolarımız vardı transfer için adet olmayı bekliyorum. Heyecanlıyım :) yazmasam da takip ediyorum ara ara. Z Zaza74 güzel haberine çok sevindim abla inşallah sağlıkla doğurursun çok emek verdin. Diğere gebe arkadaşlar için de aynı dilekte bulunuyorum dualarınızda bizleri unutmayın Tamara umarım her şey güzel geçer Uyarıların için teşekkürler ben gidince onları temin ederim

Canım inşallah dondurulmuş embriyolardan evladına kardeş getirirsin
Burayada yaz tedavi sürecini
Merak edicez seni

Canım tamara'm Çok sevindim bu habere
İnşallah bu son olur ve bebeğini kucağına alırsın canım arkadaşım.
Aklım sendeydi soramadım da ne yaptın diye.
Ama biliyordum tedaviye başlayacağını.
Çok sevindim hayırlısı olsun canım

Hayirli uğurlu olsun tedavin canim insallah rabbim yüzünü güldürsün seninde

Umut lütfen umudunu yitirme
Rahim iyi olmayanı atar,bunu ben çok yaşadım
Britishde dondurulmuş embriyoların kalitesi ne?
Birde bu koyulanların kalitesi neydi?
Zazam daha yeni yeni kendime gelebiliyorum keseyi görüp ertesi gün kanamam oldu ve düsük yaptim tranfer edilen embriyolar 4aa kaliteydiler
Kalan embriyolarda 4ab kaliteler
Kafam cok karisik suan ne yapacagimi bilemiyorum kafamda devamli neden ve acaba sorulari var

Şuan hiç bir şey yapmadan ancan sakinleş
Embriyoların iyi
İnşallah onlardan anne olursun

Hayırlı olsun.. 9 ay sonra ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah..Sevgiler

Pandaaa nolursun bize haber ver
Nasılsın
Bebekler nasıl
Canım ne yazacağımı bilemiyorum.Çok iyi değilim . Küçük bebeğim ölünce aynı kesedeki ikizi de etkilenmiş kalbi delikti sütten kesildi ve o da cuma vakti vefat etti.Kalan son 2 bebeğimin durumunun iyi olduğunu söylüyorlar ama benim yüreğim ağzımda.Hastaneyi bilgi almak için aramaya bile korkuyorum.Haftada 1 gün görme günümüz var çarşamba günü.Sadece kendimi teselli etmeye çalışıyorum cennet kuşu oldukları için.Ağlamamaya çalışıyorum sütüm kesilmesin diye.İyiki en başında kimseyi dinleyip aldırmamışım yavrularımı.Öyle acılı bir anneyim şu sıralar.Diğer bebeklerime dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Bunca zaman bu platformda beni duyan bilen herkesten bebeklerim için dua bekliyorum.

Canım benim başınız sağolsun Rabbim sana dayanma gücü versin yüreğini ferahlık versin. Diğer evlatlarını size bağışlasın. Sen güçlü bir kadınsın evlatların için daha da güçlü olmalısın. ❤ Sen elinden geleni yaptın takdir ilahi böyleymiş. Zaman çok çabuk geçer inşallah bebeklerini kucağına alıp evinize dönersiniz. Tüm kalbimle dualarımı gönderiyorum Rabbim yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…