Kızlar sabah sabah size güzel haber vermek isterdim ama olmadı
Malesef Zirkam gece 3 de bebekleri kayb etti
Allah sabır versin
Allahım sabır versin inşallah diyecek hiç bir kelime bulamıyorum senin de dediğin gibi Zaza bu bize ders olsun redüksiyon işinde geç kalınmamalı demek ki

Allah sabır versin
Ayy içim cız etti Rabbim kimseye yaşatmasın benim uykularım kaçıyor öğrendikçe Allahım anne babalara dayanma gücü ver ferahlık ver acılarını hafiflet kimseyi evladıyla sınama Ya Rabbim duy sesimizi

Allah sabır versin
Başımız sağolsun...ALLAH zirkaya sabır ve güç versin.. İki sene önce çok benzerini yaşamıştım..Çok zor çokkk....

Son düzenleme:
Allah sabır versin
Nasıl dua ettim öğrendiğimden beri hep güzel haber alma umuduyla sık sık girdim Söyleyecek söz bulamıyorum çok çok üzüldümmmmAllah sabırların en büyüğünü versinn

P pandaaa cım senimde güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz ve inan tanıyan tanımayan çok kişi sizin için dua ediyorBen sağlıkla evinize götüreceğinize yürekten inanıyorum çünlü sen çok güçlüsün ve bu mücadeleyi sen kazanacaksınBiraz daha sabır az kaldı çok az

Allah sabır versin
Buna cok ama cok uzuldum dun geceden beri bakiyirdum dua edip yattim güzel bir haber umuduyla. Sonsuz sabirlar diliyorum zirkaya.Allahim yar ve yardimcisi olsun icine ferahlik versin tez zamanda insallah

Pandam kayiplariniz icin cok uzgunum, Allah insallah geride kalan yavrularini korusun, saglikli bir yasam versin daima pozitif dusun mumkun oldugunca guzel arkadasim, hersey yoluna girecek Allah’in izniyle. Dualarim seninle ve bebislerinle

Epey uzun zamandır sayfaya giremiyordum... Kasım ayında hep girdiğimde hep pozitifler, testler, güzellikler görmeye öyle alışmışım ki bugün girip tek tek hepsini okuyunca yıkıldım...

P pandaaa meleklerin için çok ama çok üzgünüm... Allahım onları cennetinde saklayacak... Diğer 2 yavrun da sağlıkla toparlanıp evinize gelecek inşallah diğer 2 meleğinin acılarını dindirecekler inşallah dualarım seninle

Zirkaa çok ama çok üzgünüm başın sağolsun.. Allahım sana ve eşine sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah.. söyleyecek söz yok... Bu acıyı hafifletecek dindirecek....

Yeni transfer olan arkadaşlara, pozitif sonuç alan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum. Transfer günü bekleyenlere şans diliyorum. Umarım hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz

Ben psikolojik olarak umudumu kaybetmeye başladım... Kalbim kaybetmiyor ama psikolojik olarak sıkıntıdayım... İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur... İnşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz... Yavrularımızı kucaklar sarıp sarmalarız...

P pandaaa 2 evladinla evinize en kisa zamanda gidebilin ..Allah baska aci yasatmasin, guc versin, sabir versin..kalbim ve dualarim seninle

Tamara senden guzel haberler gelsin insallah test gunu ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…