evvet sevgili izleyiciler hürriyet temsilcimiz sevgili breze naklen yayına bağlanarak tıpta son gelişmeleri bizlere ulaştırdı:)
kendisine burdan sevgi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. . haberin doğru kaynağı forumda dayanışmadasınız. bizi izlemeye devam edin :)))))

brezecim sana msj attım 100 tamamlayınca dönersin :))

bereeze arkadaşım gazetedeki yazı dizisine göz attım..ama ben böyle başarıları okuyunca ağlamaktan bitap oluyorum.bir taraftanan hırs yapıyorum..HEP DUAMDIR RABBİM YA MÜCADE EDECEK KADAR GÜÇ VER YADA DAYANACAK KADAR SABIR...HEPİMİZE İNŞALLAHH

Hepimiz sanki şu veya bu şekilde pekçok sorunlarla karşı karşıya gelmişiz hatta belki de balıklama kendimizi mücadele ederken bulmuşuz. Hep başkaları adına kendi önceliklerimizi ertelemeler isteklerimizden bizi maalesef uzağa itmiş. Bilinç altımızla yüzleştiğimiz zaman zaten içimiz dışımıza çıkacak :) Dede erik yer torunun dişi kamaşır misali bize de yansımalar olduğu muhakkak. Umarım herbirimiz zorla sınansak da daha da güçlü olarak daha aydınlık günlere hep beraber yol alırız.

arkadaşım breze ben bu yazıları 3 gündür takip ediyorum hatta nöral terapi hakkındada bilgi topluyorum bir kaç merkez ve kurumla konuştum 35 yaşının altı erken menepoz teşhisi konulmuş hastalarda bazı vitamin takviyeleri ile nöral terapi ve ozon tedavisi uyguluyarak geri dönüşümler sağlanabildiğini söylediler hatta cumartesi günü bir merkezle test sonuçlarımın hepsini götürüp yüzyüze görüşücem hatta buradada detaylı bir şekilde tam bilgi edindinten sonra paylaşıcam..

sizin nöral terapi hakkında bilginiz varmı?

breeze annenin gözüne carpan yazi dizisindeki kahramanlardan biri de 38 Yaş Üstü Genç Hanımlar forumundaki altinyunus nickine sahip arkadasimiz. O ve oglu Umut konu oldu yazi dizisine. gercekten bir mucize diyebilirz.

SElam arkadasim, günlerdir burdan senden bisey okumadim..durumlar nasil bize bahset biraz. merak icindeyim...insallah hersey iyi gidiyordur....

bu süreçte saçlarınızı boyadınız mı??
bu konu da ne düşünüyorsunuz. zararlı diyen doktorda var bilimsel kanıtlanmış sonuç yok diyende. boyadınız mı??? boyar mısınız???

bu konu da ne düşünüyorsunuz. zararlı diyen doktorda var bilimsel kanıtlanmış sonuç yok diyende. boyadınız mı??? boyar mısınız???

Ben olsam boyamam. Türkiyede kullanılan boyaya güvenmek ayrı konu uygulama hatası ayrı konu..
9 ay birşey olmaz kestirirsin. Yada kına yakarsın)

kına da zararlı değil mi acaba efsune? birde organik boyalar varmış

gerçi bu bir süreç 9 ay ölmez ya insan saçını boyatmazsa. yeterki olsun herşeyden vazgeçeriz:))

kızlar ben sizi uzun süredir takip ediyorum belki hatırlayanlar vardır aranızda,yazmasam da takip ettim hep konuyu.
berk beyle (dünya) ve doğuşla (firdevs hanımın merkezi) görüştüm.sperm donasyonu olacak bizimki.bana doğuş daha samimi ve uygun fiyatlı geldi.
eşim fikren kabul etti ama duygusal olarak kendini üzüyor bu konuda.
6 başarısız denememiz var,yaşım 37.ne yapsam ona nasıl yaklaşsam bilemiyorum.çok uyumlu sakin bir insandır,neden böyle olmak zorunda deyip üzülüyor.mutsuz olduğunu düşünüyorum.kaderle,bahtsızlıkla ilgili şarkılar açıp açıp dinliyor(batsın bu dünya,hep sen mi ağladın hep sen mi yandın ben de gülemedim yalan dünyada..vb.)hatta merkeze sordum döllemede onun spermleri de kullanılsın istiyor eşim diye .olur dediler.ne yapsam onu nasıl rahatlatsam bana akılı verir misiniz?yoksa donasyon yaptırmak kötü bir fikir mi ?ben mi çok hassasım onu çok mu gözlemliyor ,çok mu kAfama takıyorum?daha mı rahat olmalıyım ?

Çok teşekkürler bilgi için.

Hedef tutturmaya çalışıyorum da , yüksek rakamlar sistemimi bozuyor:)

Bir kaç kilo da cesarete ihtiyacım var nerede satıldığını henüz bulamadım:):)

Bana dr um kesinlikle boyamamam gerektiğini söylemişti saçlarım bembeyaz ve çabuk uzar,2 ay bandana taktım hiç de kafaya takmıyor insan,baştan ne yaparım ben yarısı beyaz saçla diyordum ama o iki ayda hayatımda aldığım en fazla iltifatı aldım,derler ya hamilelikde kadınların yüzüne nur gelir hakikaten de insan güzelleşiyor saç baş etkilemiyor (megaloman gibi oldu ama:)))

merhaba 4ekim, eşin fikren kabul etmiş olsa da henüz hazır değil gibi geldi.
peki normalde de böyle midir? yoksa donasyona karar verince mi oldu? işte ya da başka konularda yaklaşımı nasıl?

Forumca doğuralım herkes bizi izlesin:) sevgili bilginisa mesajını okudum,100 ü tamamlamayı bekliyorum

trescim o duygusallık bende de var sanırım bu forumdaki hepimizde de az veya çok var,e tabii kolay değil bizim de çok çok istediğimiz birşey ve birileri başarmış e ozaman biz de başarabiliriz öyle değil mi?

mümin sekman ın insan isterse azmin zaferi öyküleri isimli kitapları var,orada da denildiği gibi birileri birşeyleri yapabilmişse diğerleride yapabilir,insan isterse,bedelini öderse,nasıl yapabileceğini öğrenirse,hayatta en çok istediğini yapar...

Annen tabii ki umutlu olacak . Yeşim Salkım 45 inde doğurdu. Umudu kaybettiğin noktada gerçekten kaybedersin..

merhaba 4ekim, eşin fikren kabul etmiş olsa da henüz hazır değil gibi geldi.
peki normalde de böyle midir? yoksa donasyona karar verince mi oldu? işte ya da başka konularda yaklaşımı nasıl?

hemen yaptıralım diyor bana bugün adet oldum yarın hemen başlayalım iğneye diyor.ben de önümüzdeki ay diyorum çünkü paramız eksik,1-2 ayda ancak birikir.ama huzursuz geliyor,aslında bende çok da can atmıyorum ama yaşım 37.6 yıllık evliyiz.eşime nasıl destek olabilirim çok mantıklı ve pozitftir normalde, ama doğal olarak çok duygusal yaklaşıyor.ne yapmalıyım ?bana destek olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…