Akşam yaptım tek çizgiydi .Bugün 13.00 gibi yaptığımda 2.çizgi hafif çizgi görünüyordu .Elim ayağım titredi, yarın tekrar yapıcam 🙏
Hayırlı olsun , hamile olabilirsiniz .Darısu başıma inşallah

Merhaba bende doktor bir arkadaşımın önerisi ile Erdal hocaya ulaştım kendisi brıtısh'de çalışıyormuş ile görüştük eşimde gidip gördü ve olumlu bizim açımızdan. eşim dikkatli ve titiz biridir. İlgi olarak'ta her soruma cevaplar aldım. Umarım herşey gönlümüzce olur.
Transfer oldunuz mu ? tedaviniz nasıl Sonuçlandı ?

merhaba transfer oldum..ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. :KK43: doktor ile iletişim halindeyiz. bakalım.. Evlat sahibi olmayı dileyen herkese RABBİM nasip etsin. sağlıklı evlatlar.
çok geçmiş olsun.Ben de araştırma sürecindeyim.kafam çok karışık.inşallah Rabbim bize de nasip eder

çok geçmiş olsun.Ben de araştırma sürecindeyim.kafam çok karışık.inşallah Rabbim bize de nasip eder
Sağolasın. Bir sürü kurum var insanın kafası allak bullak oluyor değil mi? Bende yaşadım o süreci yorucu birçok yer ile görüşmüştüm .. herkes bambaşka şeyler söylüyor. destek olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Back
X