Çok geçmiş olsun.Nedense hiç şaşırmadım.Biz de Vita mağduruyuz.Bizim gebe kalıp kalmamamız umurlarında değil.Biz size iyi donorden kaliteli yumurta verdik,kötü olsa 5.güne gitmez dediler ama verilen embriyo 2,3 derecesinde.Ama sonuca bakmıyorlar.Hakkımı helal etmiyorum.Sonuc negatif gelince aramadılae biz onlara ulaşmaya çalışıyoruz.böyle de kuyrukları dik !!
Merhaba,
Hiç şaşırmadım! Aynısını bende yaşadım. Kul hakkı diye bir şey var. Allaha havale ettim ☝️

Merhaba,
Hiç şaşırmadım! Aynısını bende yaşadım. Kul hakkı diye bir şey var. Allaha havale ettim ☝️
Canim Sevda1979 arkadasim, zlh4690 a boşuna cvp yazma kendisi, kibrisdan bizlere yazan sahte hesap cikti...hatta pardon iki ayrı hesap açıp tek yerden yazıp bizlerin duygulari ile oynayan yalan yanlış yorumlar yazan, sıfat bulamadım kendilerini tanımlamaya bir an
..neyse...

Hosgeldin canim cekirdek naklini bende dusunuyordum birkac doktora sordum bunun daha cok yeni oldugunu ve henuz bu yolla embriyo elde edilmedigini soylediler.halil ibrahim tekin merkezine bu konuyla ilgili mail atmistim onlarda ayni seyi soyledi ve hayir yapamayiz da demediler gelin goruselim dedi ama bana tam guven vermedigi icin vaxgectim
Canim su an bende o durumdayim 2015 de yazmissin belki bu yazimi görür bana ulasirmisin bende cekirdek nakli yaptirmak istiyorum senin cocugun oldumu insallah olmustur lütfen bana cevap yaz

Canim su an bende o durumdayim 2015 de yazmissin belki bu yazimi görür bana ulasirmisin bende cekirdek nakli yaptirmak istiyorum senin cocugun oldumu insallah olmustur lütfen bana cevap yaz
Arkadaşım bu konuda yazan arkadaş en son 2023 de aktif miş... Şimdi yazdığın mesajı görürmü bilmem. Kendi adıma da bilmediğim konu...

Bu ceki
cekirdek nakli yaptiran ve tutan varmi lütfen acil bana yardim edin allah rizasi icin
Bu çekirdek, yani mitekontri nakli işini bende kibris ve yurt disi merkezlerde arastirdim, çekirdek nakli yaptırmak isteyen kadının en fazla 40 yaşinda olması gerekliymiş, konu ile ilgili çok fazla veri ve sonuç yok gibi birsey, hatta kibrisda bunu yapan birkaç yer var, sayfalarında rastlamiştim, görüştüm de, fakat pek olumlu cevaplar alamadım, keşke olsa, çünkü o zaman bebeğimiz genetiği bizden, sadece yumutamizin genclestirilmesi kısmı mitekontriyi donorden almakta, yani %99 bizim genimizi taşıyor olmakta...fakat yok bu konuda sağlıklı bir cevap verecek yada netice alan kimse bende bulamadım...

Back
X