Arkadaşım konu aynı biz anladık. Sen hiç o tatlı canını sıkma. Bu arkadaşı da pusuda bekletmişler destek çıksın diye 20 gün önce hesap açıp tek yazısı clavis yedik mi hayır.. Anlatsam anlarlar mı? Oda IQ Meselesi...!

Gerçekten ben anlam veremiyorum 1yildir bir çok hastaneyle görüştüm burda iyisiyle kötüsüyle herşeyi paylaştım herbirimizin kafasında netleşmiş hastane var kimse ovmuyor ovebilirimde ovmekte sorun yokta onalr anlamıyor iki günde üye olup karar verip hemencik nasıl hamile kaldınız yahu ya paranı Z çoksa parasizluktan bekleyen arkadaşlarım ve ben özellikle bize de verimde hemencik anne olalim

Sorma bir yıldır hem araştırıp hem para biriktiriyorum cidden az rakamlar da değil. Birde diğer arkadaşa sözüm 4 aylık hamile ama yeni aklına yazmak gelmiş nedense
Valla ya dediğin gibi reklam yapacağına hayır yapıp bizlere bedeva yapsalar şu işi de bari sevaba girseler ne güzel olur.

İnanın ayni şeyi düşündüm bende, her birimiz ne zorluklarla, belki borclanip, belki kredi çekip bu eurolari bir araya getiriyoruz, bunlar maşallah hemencecik hamile kalmış, ne mutluzaten çok paramız olsa bizde verir geçer bunca araştırma yapmayız, fakat o kadar zengin değiliz, canımızı biraz da sıkan bu durum, kusura bakma CLAVIS, kit kanaat biriktirdigimiz eurolari yalanlarınıza kaptirmaya niyetimiz yok, paramızı almadan memnun bıraksanız bizi...mesela şöyle olabilir ödeme hamilelik elde edince merkeze yapılır deseniz, yok yumurta toplamadan once cebinize atip bizi de bir kenara atip, keyfinize bakmak derdiniz...bırakın bir yakamızı, ne yapiskanmis bunlar...Aslında gercekten niye yarısı yumurta toplamada yarısı da hamilelik elde edince olmuyor ki bu ödemenin, sözüm tüm Merkezlere aslında...yok ama buna kimse yanaşmaz, valla böyle bir uygulama yapılsa merkez dolar taşar...hangi merkez olursa olsun...

Yine de müsterih ol. Kendini strese sokma. Yapacak birşey yok. Sultan Mahmut hikayesini bilirsin herhalde. Bizim ki o hesap. Vermeyince Mabut, neylesin Sultan Mahmut

Kızlar ben kıbrısa gitmeden önce ilk tercihim kiev di oraya da kimlikle gidilebilir. Görüştüm Andrew adında biriyle WhatsApp 43 dakika konuştuk maalesef savaş olduğu için havaalanı kapalı. Gidemedim tercih sebebin donörü kendin seçiyorsun canlı videolar da görüşme yapıyorsun vs. Andrew dediğine göre Kıbrıs a embriyo tedarik bizden gidiyor bizde savaş olduğu için biz artık kıbrısa yumurta gönderemiyoruz dedi. Şuan Kıbrıs bu tedarik nereden sağlıyor bilmiyorum dedi. Kıbrıs tek veri tabanı var her merkez orayı kullanıyor. Sanıyorum ki veri tabanlarında embriyo yok. O yüzden gebelik veya canlı doğum oranı çok düşük veya hiç yok. Yani merkez dr çok önemli değil çünkü hepsi aynı veri tabanını kullanıyormuş. Bende güvenilir olsun diye Yakın doğu üniversite hastanesini seçtim. Üniversite hastanesi daha güvenilir geldi. Merdiven altı merkezlerdense güvenilir olsun dedim. Tüm tahlilleri yaptırdım eşimle birlikte Kıbrıs a gittik eşim 78 milyon sperm ileri hızı normal olmasına rağmen mikroçip yapacağız dediler benim yüzüm düştü. Ne alaka dedim bir sürü laf kalabalığı yaptı dr neyse zıtlaşmayım dedim 500 euro verdik. Sonra tek tek embriyo dondurcam dedi her kap 250 euro 2 kap tercih ettim 500 euro ona verdik 1000 euro artı gitti eşimle Cafe indik burası dolandırıcı bir yer farkındamısın dedi. Bende kötü düşünme iyi olacak negatif düşünceleri at kafandan dedim eşimi susturdum. Bende anladım dolandırılıyoruz dedim. Eşime renk vermemeye çalıştım. İlk transfer gebelik yok. Hiç moral bozmak yok dedi dr 2. Tranfer bitiriyoruz bu işi dedi yine gebelik yok. Bu duruma açıklamanız nedir dedim hiç bir şey bulamadılar rahim geç kalınlaştı dedi Doktor. Ben beni takip eden doktoru aradım rahim geç mi kalınlaştı o yüzden oldu diyorlar dedim. Doktor tam zamanında kalınlaştı ve 9mm en ince yeriydi dedi. Moral bozmak istemem ama bu iş bana güven vermedi. Sanki siz kandırılıyor olabilirsiniz dedi. Şimdi son 3 embriyo kaldı sizce onları transfer ettirelim mi? Bana fikir verin. Çok kafam karışık ve moralim bozuk.

Ben kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum dünya kadar paran gitti dondurulmuş embriyon olduğuna göre tahmini konuşuyorum 2000euroya trasfer yaparlar inan uzerine 6ay 1sene sabrederim param varsada gider başka hastaneye baştan yaptirurim bu benim fikrim senin içinde gerçekten kolay değil kafan çok karışık giden paralar yapılan emekler ama tekrar hüsrana ugrarsan bukez yapturacak paramda kalmaz bunyende dayanmaz

Transfer 1000 euro. Yeniden başlamak 8 bin euro. Ve benim 8 bin euro yok bitti bütün paramı kaptırdım. Şaşırdım kaldım ne yapabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…