Merhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. İkinci için aynı hastanede tekrar deneyeceğim. Umarım sizin ilk transferde tutar
Size katılıyorum bende 4 aylık gebeyim clavis tüp bebek dr. Selen Ece’miş sayesinde ve mükemmel embriyoloğ ali Kızılkanat minnettarım onlara ekibi gayet güler yüzlü ilgili alakalı gece gündüz sorularıma cevap verdiler benimle ilgilendiler Kıbrıs’ta en iyisi diyorum güven veren samimi doğru tedavi tek yer diyorum clavis tüp bebek merkezi ben bebeğimle clavis ekibine her gün dua ediyoruz onların emeği ve Rabbimin izniyle buradan kocaman saygılar sevgiler Kıbrıs’kıbrıs clavis tüp bebek merkezine

Arkadaşım şimdi sana nasıl inanalım. Forumda üyelik aldığın gün clavise övgü doktora övgü eeee 4 aylık gebesin ve KK'dan madem habercisin neden sürecini daha önce paylaşmadında şimdi reklam yapıyorsun. Buradan Kocaman sevgi saygı diyeceğine kendilerine bir mesaj at ve teşekkür et tavsiyem..

Bu arada arkadaşımın neyine katıldın anlamadım ?Yorum yapmak için yazdığın çok belli fundanne arkadaşım British ıvf de tedavi gördü sen clavisi övüyorsun.??? Kel alâka

Birde bugün üye olmuş daha yeni buna ne demeli peki gündüz ilk okudugumda zaten direk baktım profile yeni üye olmuş himm dedim güzel reklam yaptığını zannetti ama olmadı maleseffff inandikmii hayirrrrrr

Birde bugün üye olmuş daha yeni buna ne demeli peki gündüz ilk okudugumda zaten direk baktım profile yeni üye olmuş himm dedim güzel reklam yaptığını zannetti ama olmadı maleseffff inandikmii hayirrrrrr
Çok belli ama öyle değilmi arkadaşım? Bizi sömürecek aklı sıra merkezi övüyor cidden yeter bu gibiler yüzünden merkezlere inancımız da gidiyor şahsen ben güvenemiyorum artık hem paramız hem canımız gidecek iyi bir yer olsun diye 1 yıldır okuyup takip ediyorum. Ayıp ama.

Aynı şekilde canım benim durumumda bir yere karar veriyorsun olumsuz olabilir bak burda paylaşır iyisiyle kötüsüyle yorumlara katılır anlarım yaptirir över tutmaz sover anlayışla karşılarım ama 2yildir bu sitedeyim adını ilk yeni görüyorum sahsin

Aynen öyle canım aklın yolu bir. Dediğin gibi yazsa bizler de yardımcı oluruz herkes tecrübelerini yazıyor böyle yalan dolana gerek yok .
Neyse boşver kuzum nasılsın bu arada?

Aynen öyle canım aklın yolu bir. Dediğin gibi yazsa bizler de yardımcı oluruz herkes tecrübelerini yazıyor böyle yalan dolana gerek yok .
Neyse boşver kuzum nasılsın bu arada?
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum içimizde herzaman bir umut var ben inanıyorum birgün bizde anne olacağız sevgiler

Sahte profiller de ilgili merkezi övüyordu, aylarca da inandık, sonra ortaya cikti, kurtulduk oh be dedik, yine ve yine ve hala devam ediliyor, çok yazık gerçekten de...reklamın iyisi kötüsü olmaz derler de bu hakikatten kötüsüne bir örnek. Biz GÜVEN ararken en başta burda bile kandirilmaya calisiliyoruz ya, gitsek, oraya karar versek gerisini ben düşünmek bile istemiyorum...

Canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım. Bana da herşey mükemmel denildi. Ama ilki hüsranla bitti. Bende sebeb neydi dedim. Bağışıklık sistemimin embriyoyu reddetmiş olabileceği söylendi. Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum. Bu defa bağışıklık sistemini baskılayacak bir tedavi yapacaklarını söylediler. Sana da böyle bir tedavi uyguladılar mı yada uygulayacaklar mı? İnşallah bu defa mutlu sona ulaşırız.

Canım arkadaşım bu ve bunun gibi reklamcı arkadaşlara Allah'tan bağışıklık kazadık da paratoner misali kendimizce önlem alıyoruz.Biz yine umudumuzu yitirmeden Kendimize güvenle, yolumuza devam edelim bunlar yıldırmasın bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…