Transferin 6.günü bugün.Testler pozitif,ama inanılmaz korkuyorum son iki normal tüp bebek transferim kimyasaldı,sevınemıyorum bilr pozitife.2 embrıyo transfer edildi,aksam gittim sabah transfer oldu bır kac saat sonrada ucakla döndüm ve havaalanındaydı arabam,40 dk arac kullanıp eve geldim..Bence saglıklıysa tutacagı varsa tutar,yolculuk hareket olumsuz etkılemıyor.İnsallah tutar sapasaglamda bu son olur,hepınızın allah yardımcısı olsun

Eklentiler

• IMG_5450.webp
    81 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah tutmuştur. Sakın olumsuz düşünme. Kucağına alacaksın Bebişlerini

Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah tutmuştur. Sakın olumsuz düşünme. Kucağına alacaksın Bebişlerini
Kucaga alana kadar rahat yok valla ,her dk bi test bi kontrol falan bekleyerek gecıyor bızim gibi kayıplar yasamıs ve cok tedavı surecı gecirmiş insanlar..insallah hayırlı ve saglıklıysa gelsinler,hepimizin yüzü gülsün..Darısı pozitif haberini alıp sonra kucagına almaya nasip olsun

Ay canım hayırlı uğurlu olsun. Olmuş işte maşallah. Bakalım artış nasıl olacak. İkizler mi geliyor acaba
Ay bilmiyorum valla o kadar cok hüsrana ugradım ki,sevinemiyo bile insan cok enteresan gercekten.Hep pozitifleri gördüm gördüm sonu gelmedi ,insallah bu sefer olcak İkiz düşüncesi koydurduktan sonra korkuttu ilk kez :) hayırlısı darisi insallah sizlere de olsun allah hakeden tüm kadınlara anneliği tattırsın Hayırlı evlat yetıstırmeyı nasip etsin

Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Kucağımıza almak nasip etsin.

Dayanamadım kan verdim 6.gün bugün 86 cıktıTransfer hariç 5 gün sonra yenıden verecegım asıl günümde ,insallah bu sefer tamamına ersün artık
Tebrik ederim, umarım sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Önceki günlerde çok fazla yazışma var, hepsini okudum ama yine de yakalayamadım. Hangi merkezde yaptırdınız ve hangi işlem ne kadar tuttu acaba? Şu an kendi yumurtalarımla tedavim devam ediyor ama pek umudum yok açıkçası. O yüzden donasyon araştırıyorum. Geçen yıl Selanik'ten bir merkezle görüştüm ama 7.200 Euro istiyorlar. Ekstra işlem olursa ayrıca ücret var. Kıbrıs konusunda da kafam çok karışık. Daha ucuza geliyor gibi ama sanki fazla ticari de yürüyor gibi algılıyorum uzaktan. Uçak korkum var bir de ama Anamur'dan feribotla gecebilirim eğer karar verirsem. O yüzden vereceğiniz bilgiler çok kıymetli, teşekkürler şimdiden

Sonucunuz nasıl çıktı aceba bende düşünüyorum orayi ama kararsızım galiba ora donmuş yumurta kullaniyomus öyle mi

Teşekkür ederim,kıbrıs cok ticari evet her seyi yapabılıyorlar.Bende aslında hiç düşünmüyordum ama arastırıyordum,baküye hiç bakmadım,ispanya epey düşündüm,bir kaç merkeze mail attım falan,hepsınde iyi kötü yorumlar var aslında.İspanya malıyet yuksek ve 2 yumurta verıyorlar,yumurta arttıkca fıyatta artıyor gibi.Bu da baska yumurtaları hatta aynı anda cokan yumurtaları baska hastalarda da kullandıklarını dusundurttu bana.kobrısta ılk bakarken hep hıt geliyordu onuma onlarlada yazıstım bi ara kosa bılgı almıstım.Sonra bi gün bi arkadasımdan selen ecemiş i duymustum kadına instadan yazdım döndü sonra aradı anlattıı dfalan,biraz güven alınca valla cokta arastırmadım.Kadını arastırdım kocasını da ,merkez yeni,cok yorum yok tanıdıgım yok bu donasyonu yaptıran falan,Bende cok uzatmadan oraya karar verdım,cunku bende kendı yukurtalarımla kısa zamanda cok olumsuz sonuclar aldım ypruldum,deneyebılırdım,ama istemedim yıne yenıden...6,500 toplam dondurma dahıl ödedim.Oyel ucak vs kendın hallettim,testler ılaclar tr den.ilk deneme tuttu,benım hep normalde gebe kalıp sonra kaybedıyordum transferde de tıtuyo kımyasal oluyordu.Su an 15.gün,tuttu ama sonuc onemli valla sevınemıyorum da ,normalde 7/8 yumurta alıyoruz hastalara kalan dıyordu hoca ama benım donasyonda 5 kaldıno bıraz canımı sıkmadı degıl,ınsan arka arkaya husrana ugrayınca yıne aynısı olurda o yumurtalar cok lazım olur dıye tedırgın oluyor.3 kaldı,ınsallah gerek kalmaz.Gecen eurecare diye bı klınıc görmüştüm onun yorunlarını okudum google dan ,cok cok iyi yorum yapanda var ,arada kötü diyende var..Ben cok arastırdım desem kıbrısı yalan olur,nasip kısmet insallah emin ellerde işlem görmüşümdür..İnsallah en dogru kararı verebılırsınız,zamanınız vvar arastırın ıcınıze sınen doktor olursa öyle karar verın,ama doktoruyla mutlaka temas kurun,satıs temsılcılerının agzı ıyı laf yapıyor aynı seylerı söyleyıp duruyorlar öyle basarılıyız boyle ıyıyız,hakkınızda hayırlısı olsun sizinde.Zor bir noktada kendımızı donasyonda bulup birde burda dolandırılmayı insan kaldıramaz,allah uzak etaün gercekten zor bir şey.Parası cok pata,onu denklestırmek ıcın ayşarca bekleyen ınsanlar var,yazık günah o paraya göz dikmek.

Merhaba arkadaşlar yumurta donasyon da embriyo transfer yapıldığı zaman embriyo glue yaptıran varmı aranızda cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…