Ventusa başlayacağım ama kafamda deli sorular. Birazda heyecan yaptım sanırım. Sizin nasıl süreciniz. Bende online görüşme sağladım doktor hanım sıcak geldi ama yine de bazı sorularım var
Güzel sonuçlar almam dileğiyleDediğim gibi görüşmeye gideceğim orda başlıcaz
Ben daha para biriktirmeye çalışıyorum. Ekim Kasım gibi yaptırmak istiyordum ama param birikir mi bilmiyorumSüreçleriniz nasıl geçiyo neler yapıyorsunuz baya sessizleşti grup
Siz de mi Ventus a gidiyorsunuz hayırlı olsun süreciniz hangi ayda olacak yani. Ben önce bi görüşmeye gideceğim özel durumlarımız var hem de görmek istedim. Sonrasında başlayacağız allahın izniyle
İnşallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız bize de yol gösterip umut olursunuz
Evet benim de bu garibime gidiyor. Sanırım donasyon gerçeğini unutmak istiyorlar ve ortadan kayboluyorlarBenim herzaman söylediğim bir cümle var onlarida anlıyorum ama bizide burda yalnız bırakmamalarini söylüyorum transferi yaptıran kayboluyor
Benim çok yeni henuz daha kalbini duyamadık,yani süreci anlatmıstım,transfer sonrası da hiç dikkat etmedim,araba bisiklet kullandım hünlük hayatıma hemen döndüm uzun ucuslar yaptım.Sadece cinsellik ve deniz havuz kısıtı harici pek bir şeye dikkat etmedim,şükür iki kese tuttu.Bir haftadır bulantılar başladı,değişik bir bulantı kusma değilde tiksinme gibi.Hiç kanamam olmadı şükür,hiç öyle agrım sanaım olmadı,uyku cok vurmuyor,insallah devamı gelir daha yolun bası ama hep bir korku bitmiyor inanın,henüz hamıle gibi hissedemiyorum,tuttu bebegım olacak duygusu hiç yok,hala korku kaygı var.Dilimde insallah hayırlıysa bakalım şeklinde geçiyor günler.Muhtemel 4/5 aylık olana kadar pek bi duygusal huzur olmayacak,sonrada vucut baskısından rahat yok sonra bebeklerden pek rahat olmayacak :) valla değişik karmasık bir durum.Buradan nir iki arkadasla yazısıp konusuyoruz kımse bilmedigi için daha rahat oluyor ,bırbırımızi anlayıp tecrubelerımızı yasadıklarımızı anlatabılıyoruz.İnsallah en iyi merkezde hayırlısıyla kucagınıza bebiş almak naasip olsun bir an önce..Kimsenın maddı manevı emegı hiç olmasın,zor süreç hepimizin allah yardımcısı olsunda bu sınavı da atlatalımEvet benim de bu garibime gidiyor. Sanırım donasyon gerçeğini unutmak istiyorlar ve ortadan kayboluyorlar
Bu arada şimdi hiçdonasyon aklıma bile gelmiyor,öyle bir hissetme yok,ilerde olurmu bılmıyorum,tutması sürecin düzgün ilerlemesi dısında hiç kaygı yok.buyuyunce dogunca olurmu bılmem ama kendımce olacagını dusunmuyorum,cunku benım cocugum olacak,ben yetıstırecegım ben buyutecegım ben ılk kelımelerını ogretıp ben yıkayacagım ıyı duzgun hayırlı evlat olması ıcın elımden gelenı yapacgım.Amacım gayem o,saglıklı olsun allah banada saglık verdıkce bundan sonra kendımden cok onu onları dusunecegım :) endısenız olmasın ,pek akla gelmıyor :) esımle hıc konusmadık bıle ,unutuldu godıldıEvet benim de bu garibime gidiyor. Sanırım donasyon gerçeğini unutmak istiyorlar ve ortadan kayboluyorlar
Bizimle duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum. Yani donasyon aklımıza bile gelmez diye düşünüyorum. Ne zaman aklımıza gelir biliyor musunuz. Büyüyüp bizi üzdükleri zaman deriz ki ; çekmez olasıca bu kime çekmiş ki, dediğimizde aklımıza gelir galibaBu arada şimdi hiçdonasyon aklıma bile gelmiyor,öyle bir hissetme yok,ilerde olurmu bılmıyorum,tutması sürecin düzgün ilerlemesi dısında hiç kaygı yok.buyuyunce dogunca olurmu bılmem ama kendımce olacagını dusunmuyorum,cunku benım cocugum olacak,ben yetıstırecegım ben buyutecegım ben ılk kelımelerını ogretıp ben yıkayacagım ıyı duzgun hayırlı evlat olması ıcın elımden gelenı yapacgım.Amacım gayem o,saglıklı olsun allah banada saglık verdıkce bundan sonra kendımden cok onu onları dusunecegım :) endısenız olmasın ,pek akla gelmıyor :) esımle hıc konusmadık bıle ,unutuldu godıldı
Hangi klinik ile anlaştınz acaba en güzel sonucla dönersiniz inşallahMerhaba. Ben yeni dahil oldum. Tahlillerimi hazırlama sürecindeyim. Sonrasında da gideceğim. klinik ile anlaştım. Bekliyoruz bakalım. Sizin süreçler nasıl devam ediyor:
Ventusla görüştüm. Kafamı bulandırmadan ora ile devam etmek istedim. Hsg çekindim donör için Talep formu doldurdum. Kan sonuçlarım kaldı ayarlayıp vereceğim. Ona göre başlanacak bakalımHangi klinik ile anlaştınz acaba en güzel sonucla dönersiniz inşallah
İnşallah sağlıkla gelişirler ve transferinde tutunur cnm. Emeklerimiz boşa gitmesin sonucu güzel olsun hepimizin inşallahKızlar 21 inde eşim sperm verdi embroların döllendiği gün 0. Gün olarak kabul ediliyormuş bugün embrolog aradı 13 döllenmiş yumurta oluşmuş bugün 9 adet gelişimi güzel olan kalmış 26 sı transfer edilecek lütfen dua edin
Aaa bende ventuslaVentusla görüştüm. Kafamı bulandırmadan ora ile devam etmek istedim. Hsg çekindim donör için Talep formu doldurdum. Kan sonuçlarım kaldı ayarlayıp vereceğim. Ona göre başlanacak bakalım
İnşallah hepimizin maddi manevi emek veriyoruzİnşallah sağlıkla gelişirler ve transferinde tutunur cnm. Emeklerimiz boşa gitmesin sonucu güzel olsun hepimizin inşallah
Benim az kaldı evraklarım toparlayım gideceğim bakalım.Aaa bende ventusla
Nerede tedavinizi oldunuz bizlere ışık olur musunuz bu konudaKızlar ikisinin de kalbını dınledımçok şükür,darısı sizlere,benımkınınde kucaga almaya onsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?